drapanakis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Eiχα τα office 2003,εβαλα τα 2007. Στις σελιδες του excel,καποια γραφουν φυλλα,καποια Sheets. Το office 2007 ειναι στα Ελληνικα. Αυτα που γραφουν sheets κολλανε. Αν παρω τις σελιδες ,μια μια,και τις σωσω απλα,χανονται τα σχολια. Μονο ειδικη επικολληση σαν Υπολογιστικκκο φυλλο ΧΜL.Μετα δεν κολλαει αλλα εχω πολλες εργασιες. Ti μπορω να κανω ? Ευχαριστω.
Luciddream Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δες μήπως κάποιο απο αυτά βοηθάει? --> http://stackoverflow.com/questions/174446/how-to-automate-converting-excel-xls-files-to-excel-xml-format 1
Apoll Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Eiχα τα office 2003,εβαλα τα 2007. Στις σελιδες του excel,καποια γραφουν φυλλα,καποια Sheets. Το office 2007 ειναι στα Ελληνικα. Αυτα που γραφουν sheets κολλανε. Αν παρω τις σελιδες ,μια μια,και τις σωσω απλα,χανονται τα σχολια. Μονο ειδικη επικολληση σαν Υπολογιστικκκο φυλλο ΧΜL.Μετα δεν κολλαει αλλα εχω πολλες εργασιες. Ti μπορω να κανω ? Ευχαριστω. Κατανοείς ότι σήμερα είναι 2015, σχεδόν 2016, και είσαι 8 εκδόσεις του office πίσω; (2016 είναι η υπάρχουσα) Χρησιμοποίησε την 365 free έκδοση, έχουν καλύτερο χειρισμό σχετικά. 1
drapanakis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ρε φιλε Luciddream,δεν καταλαβαινω τι προτεινει ? Ειναι λυση για προγραμματιστες ? Ολοι δηλαδη που ειχαν 2003 office και πηγαν σε 2007 ειχαν τετοια προβληματα ?
Luciddream Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ρε φιλε Luciddream,δεν καταλαβαινω τι προτεινει ? Ειναι λυση για προγραμματιστες ? Ναι γράφεις ένα module σε VBA σε ένα καινούριο αρχείο με τον κώδικα που γράφει και στο κάνει μόνο του απο ότι φαίνεται. Ξέρω ότι δεν έψαχνες τέτοια λύση, αλλά στο section προγραμματισμός πόσταρες οπότε .... Ολοι δηλαδη που ειχαν 2003 office και πηγαν σε 2007 ειχαν τετοια προβληματα ? Δεν έχω ιδέα, αλλά πολύ πιθανό μου φαίνεται για να το συζητάνε και άλλοι.
drapanakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Aν σωσω το αρχειο του 2003 με την επιλογη ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ και ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ XML ,τοτε δεν κολλαει. Αλλα πρεπει να το κανω χειροκινητα για καθε αρχειο που επεξεργαζομαι. Ειναι ασφαλης αυτη η λυση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα