costacurta Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω επιτέλους μια καλή ναυαρχίδα. Μπατζετ γύρω στα 550 όσο ξεκινά το μοντέλο. Κατέληξα στο Ζ5,με ενδιαφέρει κυρίως καλή κάμερα και καλή αυτονομια που παραδοσιακά τα προσφέρει η σειρά Ζ. Επίσης ότι φοράει σχεδόν καθαρό αντροιντ χωρίς τα touchwiz και τα μπιχλιμπιδια της σαμσουνγκ. Κυριότερος λόγος όμως ότι έχω ήδη το ταμπλετ z4 και έπαθα πλάκα. Τι λέτε αξίζει? Πμ έχω διαβάσει αμέτρητα σχόλια για τον επεξεργαστή 810 που έχει και αυτό το μοντέλο? Τελικά ζεσταίνεται? Ρε παιδιά ειλικρινά έχουν περάσει από τα χέρια μου σαμσουνγκ s3,s4,s5,και ιφοουν 6. Όλα βγάζουν θερμότητα στο ζόρι και μάλιστα πολύ περισσότερο από το z4 μου που φοράει ίδιο επεξεργαστή, μήπως είναι λίγο υπερβολή? (βέβαια πέρα από τα στάνταρ προγράμματα και browsing παιχνίδια στο κινητό δεν έπαιξα ποτε)
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Πολλα τα λεφτα που δινεις!!! Με τετοιο χαρτι πας και σε Κινα και σου μενουν στην τσεπι. Η περνεις δυο κινητα. Εγω παντως θα επερνα το Oneplus 2 4G/64gb απο Κινα στα 370€ γιατι εδω κανει 509€. Για το Z5 τη να πω......
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω επιτέλους μια καλή ναυαρχίδα. Μπατζετ γύρω στα 550 όσο ξεκινά το μοντέλο. Κατέληξα στο Ζ5,με ενδιαφέρει κυρίως καλή κάμερα και καλή αυτονομια που παραδοσιακά τα προσφέρει η σειρά Ζ. Επίσης ότι φοράει σχεδόν καθαρό αντροιντ χωρίς τα touchwiz και τα μπιχλιμπιδια της σαμσουνγκ. Κυριότερος λόγος όμως ότι έχω ήδη το ταμπλετ z4 και έπαθα πλάκα. Τι λέτε αξίζει? Πμ έχω διαβάσει αμέτρητα σχόλια για τον επεξεργαστή 810 που έχει και αυτό το μοντέλο? Τελικά ζεσταίνεται? Ρε παιδιά ειλικρινά έχουν περάσει από τα χέρια μου σαμσουνγκ s3,s4,s5,και ιφοουν 6. Όλα βγάζουν θερμότητα στο ζόρι και μάλιστα πολύ περισσότερο από το z4 μου που φοράει ίδιο επεξεργαστή, μήπως είναι λίγο υπερβολή? (βέβαια πέρα από τα στάνταρ προγράμματα και browsing παιχνίδια στο κινητό δεν έπαιξα ποτε) Για ποιο λογο ακριβως δεν θεωρειται το Iphone 6 καλη ναυαρχιδα μεχρι και πριν λιγους μηνες που ηταν πριν το 6s??? Επισης για το Z5 αν και καλο κινητο δυστηχως ειναι λιγες οι ουσιωδης διαφορες που εχει απο το Z3.Κοινως ο νεος επεξεργαστης και η καλυτερη καμερα σε σχεση με το Z3,για μενα προσωπικα δεν αιτιολογουν ουτε για πλακα τα 550+ευρω που κοστιζει. Να θυμισω δε οτι και το Z5 compact με τα 2gb ram ειναι κυριολεκτικα απαραδεκτο απο πλευρας τιμης,ειδικα αν σκεφτουμε οτι η Sony δεν τα παει και ιδιαιτερα καλα απο πλευρας πωλησεων στα κινητα. Ακομα να σχολιασω οτι σχεδον σε καθε νεα ναυαρχιδα πλεον διαβαζω το σχολιο για σχεδον καθαρο android(εκτως απο samsung βεβαια)σε σημειο πλεον να απορω αν και αυτο ειναι νεο marketing των εταιριων. Τελος μετα και το One Plus X που επιασα στα χερια μου(τιμη 269ευρω απο το επισημο site της εταιριας),το οποιο μαλιστα παιζει να ειναι το μονο κινητο στον κοσμο(ή απο τα λιγα σιγουρα)που ερχεται με θηκη(και το M8 θυμαμαι οτι ειχε μεσα μια θηκη σιλικονης)ερχεται με προεγκατεστημενο παρακαλω Screen protector(βεβαια δεν εχει ακουστικα αλλα η τιμη του ειναι χωμα ουτως ή αλλως),με κανουν να αναρωτιεμαι αν ο κοσμος κυριολεκτικα πλεον εχει πεσει θυμα του marketing απο πλευρας specs. Δηλαδη ο μεσος χρηστης για ποιο λογο πλεον να πληρωνει την ποιοτητα κατασκευης 450 και 500+ευρω και τον τελευταιο επεξεργαστη ο οποιος εν μερη του ειναι αχρηστα??? Ζηταω συγνωμη αν αυτα που γραφω δειχνουν καπως,αλλα γιαυτο το λογο πιστευω οτι υπαρχουν και τα forum για να λεμε καποια πραγματα με το ονομα τους. Αρα στην προκειμενη περιπτωση οπου μιλαμε για μεταβαση απο Iphone 6 σε καποιο αλλο,θα σου προτεινα να κοιταζες αλλου κυριως χρηματικα. 1
costacurta Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Saruman δεν θέλω να αγοράσω απο Κίνα έχω κόμπλεξ/φοβο με το να παραγγελνω απέξω.Κυριως δεν μου αρέσει η πολιτική ένας χρόνος εγγύησης με αποστολή πίσω στη Κίνα κτλ. Επιπλέον μετά το χρόνο ένα κινητό θεωρώ ότι χάνει την μεταπωλητικη του αξια δίχως εγγύηση, σε περίπτωση πάντα που για κάποιο λόγο θες να το πουλήσεις Για το θέμα τιμης έχω μια επιδότηση και θα μου βγει γύρω στα 450(πλέον και στα πλαισιο κτλ έχει αρχική 570 δήλ μόνο 40 πάνω από σκρυτζ ) Φουλγκορ πέρασαν εννοώ από φίλους η τα δούλεψα, το ιφοουν 6 δεν το χα εγώ αλλά κολλητός, είναι μια χαρά και σφαίρα ειδικά για τους φαν της απλ απλά εγώ θέλω να παραμείνω αντροιντ. Η μετάβαση θα γίνει από s4 Το σχόλιο μου για καθαρό αντροιντ το δίνει η σονι ( near-stock Android)
leo06 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Saruman δεν θέλω να αγοράσω απο Κίνα έχω κόμπλεξ/φοβο με το να παραγγελνω απέξω.Κυριως δεν μου αρέσει η πολιτική ένας χρόνος εγγύησης με αποστολή πίσω στη Κίνα κτλ. Επιπλέον μετά το χρόνο ένα κινητό θεωρώ ότι χάνει την μεταπωλητικη του αξια δίχως εγγύηση, σε περίπτωση πάντα που για κάποιο λόγο θες να το πουλήσεις Για το θέμα τιμης έχω μια επιδότηση και θα μου βγει γύρω στα 450(πλέον και στα πλαισιο κτλ έχει αρχική 570 δήλ μόνο 40 πάνω από σκρυτζ ) Φουλγκορ πέρασαν εννοώ από φίλους η τα δούλεψα, το ιφοουν 6 δεν το χα εγώ αλλά κολλητός, είναι μια χαρά και σφαίρα ειδικά για τους φαν της απλ απλά εγώ θέλω να παραμείνω αντροιντ. Η μετάβαση θα γίνει από s4 Το σχόλιο μου για καθαρό αντροιντ το δίνει η σονι ( near-stock Android) χάνει την μεταπολιτική του αξία.χωρίς το δίχως εγγύηση,το Ζ5 κάνει όπως λες 550 τώρα,μετά απο 1 χρόνο χρήσης πόσο θα μπορέσεις να το πουλήσεις?το oneplus 2 τώρα έχει 370,μετά απο ενα χρόνο πόσο μπορείς να το πουλήσεις?θεωρώ οτι στα 270 η 250 το δίνεις άνετα,το Ζ5 θα μπορέσεις να το δώσεις 400?αν όχι έχεις χάσει αρκετά χρήματα
costacurta Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά έλεος μην πιανεστε με κάθε κουβέντα. Δεν αλλάζω κινητά ανά εξαμηνα σκοπός μου είναι να πάρω ένα για 2πλας χρόνια για. Το θέμα εγγύησης/Κίνας είπα είναι κόμπλεξ. Ρωτάω συγκεκριμένα για την συσκευή ζ5 και τον επεξεργαστή καμία άποψη, όχι για εγγυήσεις η το ποσό θέμα μάρκετινγκ χάνουν τα κινέζικα η οτιδήποτε αλλο 1
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά έλεος μην πιανεστε με κάθε κουβέντα. Δεν αλλάζω κινητά ανά εξαμηνα σκοπός μου είναι να πάρω ένα για 2πλας χρόνια για. Το θέμα εγγύησης/Κίνας είπα είναι κόμπλεξ. Ρωτάω συγκεκριμένα για την συσκευή ζ5 και τον επεξεργαστή καμία άποψη, όχι για εγγυήσεις η το ποσό θέμα μάρκετινγκ χάνουν τα κινέζικα η οτιδήποτε αλλο Για την ακριβεια ρωτας αν ενα συγκεκριμενο κινητο αξιζει σε καποιο συγκεκριμενο budget και εγω σε αυτο ακριβως σου απαντησα. Οταν καποιος βλεπει το Z3,κινητο του 2014 να κοστιζει αυτη την στιγμη οσο το G4 και σχεδον οσο το S6 μετα δεν ειναι να απορει κανεις για την κατασταση της Sony. Δυστηχως η εταιρια υπερκοστολογει τρομερα τα κινητα της(οπως και η HTC).Καλα κινητα ειναι(οπως και το Z5)αλλα σε λαθος τιμες. Γιαυτο αλλωστε ασχολειται και τοσος κοσμος πλεον με την μεταπωλιτικη αξια ενος κινητου γιατι πολυ απλα τις περισσοτερες φορες το παιρνουν σε τσιμπημενη τιμη. Επισης για την Sony να θυμισω οτι δεν θα δωσει Android 6 στο Z1 compact,συσκευη Γεναρη του 2014(δηλαδη ουτε καν 2 χρονια). Για μενα αν κοιταζες μονο απο Sony το ιδανικοτερο θα ηταν Z3 στα 340 αλλα οι τιμες ανεβηκαν λογω χριστουγεννων. Προσωπικα δεν μπορω και να σου προτεινω το Z5 στα 560+ευρω οταν παιζει το G4 στα 394ευρω απο Vodafone(αν δεν τελειωσε).Και στην τελικη και να μην σε καλυπτει η μπαταρια παιρνεις ενα πολυ μικρο(σε μεγεθος)power bank και εισαι αρχοντας.Παλι φθηνοτερα θα σου βγει απο το να χρυσοπληρωσεις το ''κινητο του james bond'' 1
toyo73 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το κινητο ειναι αστερι.Ο καθενας εδω μεσα θα σου προτεινη οτι θελει, η θεωρει αυτος σωστο.Εαν το γουσταρεις, δικια σου ειναι η τσεπη και το κινητο το παιρνεις για εσενα.Το καλυτερο ειναι να το κρατησεις στα χερια σου και να το δουλεψεις.
saruman123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το κινητο ειναι μια χαρα. Τωρα εσυ αμα θες να δωσεις το "καπελο" δικαιωμα σου. Εγω παντως με τοσα λεφτα δεν θα το επερνα απο εδω.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι το κινητο κ αν εχεις τα λεφτα μην το σκεφτεσαι κ πολυ.Ειναι ενα κινητο που σου τα δινει ολα (αδιαβροχοποιηση,στερεο ηχο,card slot,μπαταρια πανω απο το μεσο ορο,ποιοτικα υλικα,πολυ καλη καμερα,οθοναρα) κατι που δυσκολα το κανουν οι αλλοι.Διαφορα review που ειδα δεν ακουσα κατι για προβληματα επεξεργαστη κ οπως βλεπεισ κ στο Ζ4 ταμπλετ ολα πανε ρολοι.Σιγουρα απο Κινα μπορεις να παραγγειλεις τηλεφωνα οικονομικα κ τουμπανακια αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις εγγυησεις.Αν εχεις χρηματα για εμενα παρε το Ζ5 αλλιως 100ευρω πιο κατω παιζει το moto x style!! Kαλες αγορες !!
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το κινητο ειναι αστερι.Ο καθενας εδω μεσα θα σου προτεινη οτι θελει, η θεωρει αυτος σωστο.Εαν το γουσταρεις, δικια σου ειναι η τσεπη και το κινητο το παιρνεις για εσενα.Το καλυτερο ειναι να το κρατησεις στα χερια σου και να το δουλεψεις. Αστερι ηταν/ειναι και το Z2 και το Z3 δεν εχει να λεει κατι αυτο.Αστερι ειναι και το G4 με σχεδον 150ευρω λιγοτερα και πολυ καλη φωτογραφικη μηχανη. Επισης αν το γουσταρε και δεν ηταν το οικονομικο στην μεση πιστεψε με οτι θα το ειχε παρει και δεν θα ανοιγε καν θεμα(οπως και οι περισσοτεροι που παιρνουν τελικα iphone πχ). Ο καθενας μπορει να προτεινει οτι θελει ή θεωρει σωστο οπως λες αρκει να λεει το γιατι ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα