Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ειχαν τυχει προβληματα με οθονη που δεν ειχα καν παραστατικο γτ ηταν μεταχειρισμενη κ με εξυπηρετησαν αμεσα θυμαμαι πριν κατι χρονια. Ο καθενας εχει τις εμπειριες του, αυτες παραθετει.

Και φυσικα παιζει ρολο ο κατασκευαστης και κατεπεκταση παιρνει μπαλα τα μαγαζια. Εχω παρα πολυ κακη εμπειρια με asus/apple σε eshop k πλαισιο. Δεν τους δικαιολογω γτ γενικα συμπεριφερονται σα μαλακες, αλλα φιλε την πορτα που εφαγα απο πλαισιο πχ μου την εδωσε κ η apple χωρις να εχει δικιο.... Μετα απο προτροπη δικηγορου, μου ειπε να στειλω κατευθειαν στην apple εξω για rma, εδω δεν εβγαινε ακρη. Μη μπλεξεις ειναι γενικα...

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

στο ιστορικο του skroytz φαινετε αν επαιξε ποτε σε τετοια τιμη.αν μπορουν να το στηριξουν με αποδειξεις οτι πουλουσαν με 230 290χ καλως αλλιως απλα το αγνοεις

σου χει τυχει να σου καει καρτα που την ειχες παρει 520 ευρω και ηταν high end και να μην σου δινουν για αλλαγη μια ιδιων δυνατοτητων η καλυτερη αλλα να σου προτεινουν σαν λυση μια χειροτερη?προφανως και οχι γιαυτο εισαι ευχαριστημενος.και εγω οτι αγορες εκανα απο εκει ευχαριστημενος ειμαι αλλα δεν μου βγαλε κατι προβλημα να δω πως θα συμπεριφερθουν στην αλλαγη.

Δυστηχως το πλαισιο που αγοραστηκε η καρτα ειναι εδω και μερικα χρονια εκτος skroutz οποτε δεν παιζει να βοηθησει σε κατι το skroutz

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ο arrows και πολύ ενημερωτικό το κείμενο σου σχετικά με τα δικαιώματα μας σαν καταναλωτές. Δεν χρειάζονται επιθέσεις και προσβολές, το φόρουμ είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, μην το μπαρουτιαζουμε χωρίς λόγο. Ακόμα και κάτι να γραφτεί εκ παραδρομής (ή και εσκεμμένα), και να μην ισχύει ή υπάρχει λάθος, έχουμε και το ignore ενώ παράλληλα πληροφορούμε και εμείς με την σειρά μας.

Έτσι αποφεύγουμε και τις ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις εδώ.

Keep calm

• Like 2
Δημοσ.

Δυστηχως το πλαισιο που αγοραστηκε η καρτα ειναι εδω και μερικα χρονια εκτος skroutz οποτε δεν παιζει να βοηθησει σε κατι το skroutz

θα ειχε ανοιχτει θεμα στις προσφορες 290χ 230 ευρω.προφανως και δεν εγινε ποτε κατι τετοιο

• Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη τιμη και χαμος ηταν με τα 280 ευρω η απλη 290 στο κιτρινομαγαζο. Οποτε...

Χαλαρωστε λιγακι ομως. Ο ορος αναφερει παρομοιων δυνατοτητων (960~680) και οχι το αντιστοιχο top tier (980 πχ).

Οποτε ειναι σωστη η λογικη του φιλου. Η καλυτερη λυση ειναι πιστωτικο και συμπληρωση, ή επιστροφη χρηματων και τα κανει οτι θελει.

Δημοσ.

Η καλυτερη τιμη και χαμος ηταν με τα 280 ευρω η απλη 290 στο κιτρινομαγαζο. Οποτε...

Χαλαρωστε λιγακι ομως. Ο ορος αναφερει παρομοιων δυνατοτητων (960~680) και οχι το αντιστοιχο top tier (980 πχ).

Οποτε ειναι σωστη η λογικη του φιλου. Η καλυτερη λυση ειναι πιστωτικο και συμπληρωση, ή επιστροφη χρηματων και τα κανει οτι θελει.

ιδιων δυνατοτητων καρτα δεν ειναι η 960.πρεπει να του δωσουν 970 που ειναι καλυτερη.πιο πολυ τους συμφερει σε συνενοηση με τον κατασκευαστη να του δωσουν μια 970 παρα να του κοψουν πιστωτικο 520 ευρω.το ts τον συμφερει να παρει πιστωτικο.

Δημοσ.

Εγώ παίδες θα πιέσω για πιστότηκο να μπορώ να βάλω και άλλα να πάρω 980ΤΙ γιατί τελευταία όπως πιστεύω οι περισσότεροι υπάρχει ένα οικονομικό θέμα,πριν είχα 880 ultra,980gx,285,480,580,680 η πρώτη πού μου έσκασε είμαι fan της γ@...νης Nvidia, αλλά είχα πάντα τοις high end κάρτες και με χαλάει τώρα η 960 και είμαι πρόθυμος να δώσω αλλά 250~350€ για να την πάρ, την δεύτερη 680 δεν ξέρω τι να την κάνω

Δημοσ.

Tωρα αμα πω πως δεν ειχα ποτε προβλημα με το mysystems ηταν παντα πολυ ευγενικοι, θα ειμαι διπλα ρουφιανος? XD

Προσωπικα δεν εχει τυχει να χρειαστω την εγγυηση τους και ειναι απο τα καταστηματα που γενικα ακουγονται καλα λογια αλλα θυμαμαι και παλιοτερο περιστατικο που ειχε αναφερθει παλι με καρτα γραφικων και παλι του ειχαν πει τοτε για μειωμενα χρηματα σαν πιστωτικο.Βεβαια του ειχαν προτεινει καρτα γραφικων η οποια ηταν 5% καλυτερη απο αυτη που ειχε αργοτερα και δεχτηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιαυτο λεμε οτι ή σου βρισκουν gtx 770 ή Gtx 970 σου δινουν ή πιστωτικο. Προφανως και η 970 ανηκει στην κατηγορια ''καλυτερων επιδοσεων'' ενω η 770 σε''ιδιες επιδοσεις''.

Απο οτι θυμαμαι για καποια περιοδο επαιζε και η Asus R9 290 στο EasyBuyWorld και νομιζω και MG Manager στα 271-272ευρω :P

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι γιαυτο λεμε οτι ή σου βρισκουν gtx 770 ή Gtx 970 σου δινουν ή πιστωτικο. Προφανως και η 970 ανηκει στην κατηγορια ''καλυτερων επιδοσεων'' ενω η 770 σε''ιδιες επιδοσεις''.

Απο οτι θυμαμαι για καποια περιοδο επαιζε και η Asus R9 290 στο EasyBuyWorld και νομιζω και MG Manager στα 271-272ευρω :P

Μονο που εγω εχω 290χ :) στην απλη 290 επαιξαν καλυτερες προσφορες αλλα και παλι καινουργια ποτε δεν επαιξε στα 230

• Like 1
Δημοσ.

Μονο που εγω εχω 290χ :) στην απλη 290 επαιξαν καλυτερες προσφορες αλλα και παλι καινουργια ποτε δεν επαιξε στα 230

Γιαυτο και εγραψα 290.Προφανως και 290x κατω απο πχ 290-300ευρω δεν θυμαμαι ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

εαν θυμαμαι ειχε παιξει σε web offer απο eshop η vtx 290 στα 265 ευρα.

Παιζει βεβαια αφου ειχαν βγει οι καινουργιες προφανως για να ξεστοκαρει.Βεβαια και παλι ηταν η 290 .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...