Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Mαλιστα, ισως οι 25 μερες να ειναι λιγο. Δηλαδη καλυτερα εν τελει να στειλεις εμαιλ στον κατασκευαστη κ να την στειλεις εξω παρα ολα αυτα νομιζω. Ειναι αναλογα την εταιρια και αυτο ομως , οι 2 ημερες ειναι μια χαρα διαστημα για να απαντηση μια εταιρια , απλα μου εξηγησα οτι οι εταιριες καθηστερουν μηπως και καταφερουν να σε πεισουν να παρεις οτι σαβουρα προσπαθουν να σου πλασαρουν
arrows Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 φιλε παρτην, η σιγουρεψου να σου δωσουν πισω τα λεφτα σου ολο το ποσο. Θεωρω πως δεν πανε να σε πιασουν κοτσο, τουλαχιστον απο τα bench εδω που ειδα που παραθεσαν καποιοι, ειναι ιδιας αποδοσης οι καρτες. Τωρα εαν κοιτας 1 fps (αυτη τη διαφορα δινουν τα bench max 2 fps) τι να πω, ειναι δικος σου -σεβαστος- ψυχαναγκασμος Εξαλλου μια νεοτερη gpu, εχει σιγουρα καλυτερη καταναλωση/temps. Χανεται η ουσια στα φορουμ τις περισσοτερες φορες, ειδικα με τις gpu καταληγει σαν πολιτικο debate. Eπισης δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται να σου δωσουν πισω ολο το ποσο υστερα απο καποια χρονια που χαλαει κατι, διοτι υπαρχει η υποκειμενικη νομιζω αξια των πραγματων που πεφτει κτλ γινεται κατι αντιστοιχο οταν εχεις επιχειρηση κ μηχανηματα κ την κλεινεις, δεν πληρωνεις ολο το φπα ξανα. Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε με σιγουρια απο νομικο κατι τετοιο παντως κ εχει ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον το να μην επιτρεπεται το πιστωτικο. Απο το ινστιτουτο καταναλωτη κ να θες, δε θα σε βοηθησει κανεις. Το θεμα ειναι πως εαν τσιτωσουν οσο κ να επιμεινεις ή απειλησεις δε χαμπαριαζουν, θα σου πουν φερτην την στελνουμε πισω στον κατασκευαστη κ τοτε καληνυχτα, θα την παρεις μετα απο κανα μηνα το νωριτερο. Ειχα 2 παρομοια cases καποτε με e shop και με πλαισιο για ενα μακ κ τσαμπα εχασα το χρονο μου, πηρα τα @@ XD Εισαι που είσαι άσχετος με hardware και δεν ξεχωρίζεις μια high end gpu με μια mid range με 1 μονο γενια ουσιαστικά διαφορά και τι κάνεις προσπαθείς να συμβουλέψεις κάποιον συμφοτουμίτη με ενα ποστ γεμάτο δεν ξέρω... μου φαίνεται...., νομίζω κλπ Απο εμένα αναφορά στο απαράδεκτο του ποσταρίσματος, και επειδή πολλα καταστήματα λειτουργουν εν ήδη απατεώνων τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές είναι συγκεκριμένα, αν φοβ΄λαστε ή δεν θέλετε να μπλέξετε ή λυπάστε να μην στενοχωρήσετε το αγαπημένο σας κατάστημα τότε δεχθείτε ότι σας πουν και καθήστε στην γωνία σας, ΓΙΑ πολλοστή φορά το ποστάρουμε πάλι αν και κάποιοι θα πιθηκήσουν ξαναρωτόντας τα ίδια πάλι. -Η εγγύηση συνοδεύει ένα προιόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελευταίου 24ώρου της πρίν λήξει, Και συνοδεύει το συγκεκριμένο προιον, ΤΑΛΗΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕ Π.Χ. Αν αγοράσατε asus gtx 680, δικαιούσται αντικατάσταση απο τον κατασκευαστή του προιόντος asus gtx 680, ΑΝ το κατάστημα σας προτείνει π.χ. pny gtx 680, ΣΕ καμία περίπτωση δεν είστε υποχρεωμένοι να το δεχτείτε AN δεν έχετε πρόβλημα με αυτό καλώς αλλά η εγγύηση συνοδεύει το προιόν στην αξια που το αγοράσατε και το συγκεκριμένο προιόν. -Τα χρήματα που δικαιούστε σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος είναι στο ύψος που αναφέρει η απόδειξη αγοράς ΄ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠ"ΑΥΤΟΥ, Το κάθε κατάστημα ο κάθε πωλητής μεταπωλητής κλπ ΔΕΝ είναι ούτε εκτιμητής hardware, για να ορίσει το χρηματικό ύψος ενος χ πιστωτικού ούτε μπορεί αυθαίρετα να επικαλείται τι είναι ισάξιο τινος. -η εγγύηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΗ που έγγυται ούτε στην καλή διάθεση του καταστήματος πώλησης ούτε του εργοστασίου ΑΛΛΑ είναι πληρωμένη και εξοφλημένη απο τον καταναλωτή κατα την διάρκεια της αγοράς του προιόντος -Στην διαδικασία της χρήσης της εγγύησης το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει την διαδικασία RMA και να κανονίσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με το εργοστάσιο κατασκευής, και ότι του πεί. -Σε πολλές περιπτώσεις με κομπίνες "γιατι αυτό είναι" του τύπου πιστωτικά ή πάρε αυτό είναι αυτής της κατηγορίας το μόνο που γίνεται είναι να έχει κέρδος το κατάστημα πώλησης, και το φυσικό ερώτημα είναι πώς κερδίζουν π.χ. -Αφου σα κορόιδο δεχθεί ο πελάτης που επέστρεψε πίσω μια gtx 680 την 960 για παράδειγμα ΤΟΤΕ το κατάστημα έχει ξεστοκάρει μια 960 που κοστιζει 230€ ΑΛΛΑ κάνει και rma την 680 στην asus π.χ. και παίρνει την αντικατάσταση της στο ποσό και στην κατηγορία που έκανε η 680 500€, σλέλνουν πίσω μια 970 π.χ. που όμως δεν θα φθάσει ποτέ στο κορόιδο πελάτη αλλά θα πωληθεί κανονικά στο ράφι του καταστήματος ή θα μπεί σε κάποιο bto σύστημα -Για την ψυχική μας υγεία και για να εμποδίσουμε τέτοιε απατεωνιές ΠΑΝΤΑ registration του προιόντος στον κατασκευαστή με το s/n που το συνοδεύει και μιλάμε πρώτα με αυτούς όταν χρειαστούμε εγγύηση έτσι ώστε να υπάρχει εγγράφως (e-mail) επικοινωνία με τον κατασκευαστή. -Αλλη απατεωνιά που γίνεται είναι η αντικατάσταση του προιόντος με ενα και καλά ίσης αξίας και αν στον τεχνικό έλεγχο διαπιστωθεί πως επισκευάζεται να τοποθετηθεί εκ νέου σε bto σύστημα ή η πώληση του σε καταστήματα τύπου (stock house), που υπο προυποθέσεις μπορεί να έχι γίνει και rma 3 πλασιάζοντας το κέρδος για την επιχείρηση -Παντα προχωράμε με ΙΝΚΑ αν δέν μπορούμε να συννενοηθούμε με το κατάστημα, και αν δεν βγάλουμε άκρη μπορούμε να υποβάλουμε και μύνηση ζητόντας φυσικά πολλαπλάσια χρήματα απο την αξία του προιόντος λόγω και της ψυχικής ταλαιπωρίας που έχουμε υποστεί. -Διεκδικούμε τα διακαιώματα μας ήρεμα και έντονα αφού τα γνωρίζουμε και έχουμε δίκαιο, δεν ουρλιάζουμε σαν πιθηκοι ή υστερικοί υπομονή χρειάζαται και να καμμια διάθεση συμβιβασμού με τον κάθε αυτοαποκαλούμενο επιχειρηματία, -Θα το αναφέρω ότι υπάρχουν ειδικά στο insomnia ΠΟΛΛΟΙ λογαριασμοι εγκάθετων απο κάποιο τερματικό είτε στην μαγούλα είτε στο μενίδι που στόχο έχουν να παραπληροφορούν και να πατρονάρουν Τα χαιρετήσματα μου στους εμμισθους ρουφιάνους των 500€....... 14
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εισαι που είσαι άσχετος με hardware και δεν ξεχωρίζεις μια high end gpu με μια mid range με 1 μονο γενια ουσιαστικά διαφορά και τι κάνεις προσπαθείς να συμβουλέψεις κάποιον συμφοτουμίτη με ενα ποστ γεμάτο δεν ξέρω... μου φαίνεται...., νομίζω κλπ -Θα το αναφέρω ότι υπάρχουν ειδικά στο insomnia ΠΟΛΛΟΙ λογαριασμοι εγκάθετων απο κάποιο τερματικό είτε στην μαγούλα είτε στο μενίδι που στόχο έχουν να παραπληροφορούν και να πατρονάρουν Τα χαιρετήσματα μου στους εμμισθους ρουφιάνους των 500€....... Get a life man for real LOL. Ειπα απλα τη γνωμη μου βαση των bench που ποσταραν καποιοι. 1fps διαφορα = 0 διαφορα. Δεν ειπα ουτε οτι ειμαι ειδημων, ουτε τπτ, ουτε ξερω ποια ειναι η μια κ η αλλη γενια. Ξερω μαθηματικα ομως και εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα ακριβα μηχανηματα, που χωρις να σε ξερω δε νομιζω να εχουν περασει απο τα δικα σου (αντιστοιχα αυθαιρετα συμπερασματα και εγω αφου εισαι ελληναρας). Η χρηση που κανω ειναι επαγγελματικη. Δεν ειμαι gamer, ουτε απλα κοιταω specs online σαν τους περισσοτερους και ξεκιναω τα theorycraft. Εχω πιθανον πολυ καλυτερη αντιληψη απο σενα σε σχεση με το ποσο αντεχει κ συμπεριφερεται μια gpu/cpu και τα εχω σκασει πολλαπλως για να εχω αποψη. Οσο για το συνηγορο του πολιτη και ολα αυτα, εαν σε παιρνει να μεινεις χωρις μηχανημα για μηνα/ες go for it. Αμα δεν ξερεις ηδη οτι το δημοσιο σερνεται, η εισαι 20 χρονων πιτσιρικας, η παντελως ασχετως με το τι γινεται γυρω σου. Καλα δε για το σχολιο περι μαγουλας κτλ εαν αναφερεσε σε μενα απλα γελαω Φιλε που εκανες το αρχικο ποστ, καλο κουραγιο. Γ@@σε τους αμα μπορεις, απλα ειναι δυσκολο οταν συναντας τετοια αρνηση απο ενα μαγαζι, εγω αυτο εχω να πω διοτι μου εχει τυχει να μη μου αλλαζουν προβληματικο mac απο day1 με ενα σωρο απιθανες δικαιολογιες κ απο πλαισιο κ απο apple. -Παντα προχωράμε με ΙΝΚΑ αν δέν μπορούμε να συννενοηθούμε με το κατάστημα, και αν δεν βγάλουμε άκρη μπορούμε να υποβάλουμε και μύνηση ζητόντας φυσικά πολλαπλάσια χρήματα απο την αξία του προιόντος λόγω και της ψυχικής ταλαιπωρίας που έχουμε υποστεί. Τριαλαρι τριαλαρο. Μηνυση λεει για μια καρτα που κανει λιγοτερο απο το εξωδικο.
kostika80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις μπαμπά,μαμά,θεό,θεία δικαιγορο γιατί όχι, αλλά να τους γράφεις με το παραπάνω
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Get a life man for real LOL. Ειπα απλα τη γνωμη μου βαση των bench που ποσταραν καποιοι. 1fps διαφορα = 0 διαφορα. Δεν ειπα ουτε οτι ειμαι ειδημων, ουτε τπτ, ουτε ξερω ποια ειναι η μια κ η αλλη γενια. Ξερω μαθηματικα ομως και εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα ακριβα μηχανηματα, που χωρις να σε ξερω δε νομιζω να εχουν περασει απο τα δικα σου (αντιστοιχα αυθαιρετα συμπερασματα και εγω αφου εισαι ελληναρας). Η χρηση που κανω ειναι επαγγελματικη. Δεν ειμαι gamer, ουτε απλα κοιταω specs online σαν τους περισσοτερους και ξεκιναω τα theorycraft. Εχω πιθανον πολυ καλυτερη αντιληψη απο σενα σε σχεση με το ποσο αντεχει κ συμπεριφερεται μια gpu/cpu και τα εχω σκασει πολλαπλως για να εχω αποψη. Οσο για το συνηγορο του πολιτη και ολα αυτα, εαν σε παιρνει να μεινεις χωρις μηχανημα για μηνα/ες go for it. Αμα δεν ξερεις ηδη οτι το δημοσιο σερνεται, η εισαι 20 χρονων πιτσιρικας, η παντελως ασχετως με το τι γινεται γυρω σου. Καλα δε για το σχολιο περι μαγουλας κτλ εαν αναφερεσε σε μενα απλα γελαω Φιλε που εκανες το αρχικο ποστ, καλο κουραγιο. Γ@@σε τους αμα μπορεις, απλα ειναι δυσκολο οταν συναντας τετοια αρνηση απο ενα μαγαζι, εγω αυτο εχω να πω διοτι μου εχει τυχει να μη μου αλλαζουν προβληματικο mac απο day1 με ενα σωρο απιθανες δικαιολογιες κ απο πλαισιο κ απο apple. Τριαλαρι τριαλαρο. Μηνυση λεει για μια καρτα που κανει λιγοτερο απο το εξωδικο. Αφου δεν το κατεχεις οπως λες και στο παραπανω αλλα και πιο πισω τοτε γιατι προτεινεις στον ενδιαφερομενο ??? Το τι μηχανηματα εχουν περασει απο τα χερια σου δεν νομιζω να ενδιαφερει ουτε εμας αλλα περισσοτερο ουτε τον ts. Επισης πως γινεται να εχεις καλυτερη αντιληψη για την συμπεριφορα μιας καρτας γραφικων και σε προηγουμενο Post να πατας πανω σε καποια γραφηματα που βαλανε καποιοι????Στεκει το ενα με το αλλο? Σχολιο 28 απο την προηγουμενη σελιδα ''''''Θεωρω πως δεν πανε να σε πιασουν κοτσο, τουλαχιστον απο τα bench εδω που ειδα που παραθεσαν καποιοι, ειναι ιδιας αποδοσης οι καρτες. Τωρα εαν κοιτας 1 fps (αυτη τη διαφορα δινουν τα bench max 2 fps) τι να πω, ειναι δικος σου -σεβαστος- ψυχαναγκασμος Εξαλλου μια νεοτερη gpu, εχει σιγουρα καλυτερη καταναλωση/temps. Χανεται η ουσια στα φορουμ τις περισσοτερες φορες, ειδικα με τις gpu καταληγει σαν πολιτικο debate.'''' Εχει μεγαλη διαφορα να λες στο ενα post να παρει την καρτα που του δινουν και οτι δεν πανε να τον πιασουν κοτσο με αυτα που λες μετα. Επισης η καταναλωση και οι θερμοκρασιες δεν εχουν καμια σχεση με τις επιδοσεις της καρτας στα παιχνιδια(εκτως αν μιλας για overclock). Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από Fulgore 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δωσε ρε BOLD ακια στο λαο! Το χειροτερο φορουμ με διαφορα μονο αυτο εχω να πω, απλα επειδη πουλαω στις αγγελιες μπαινω
arrows Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να σταματήσεις να εισαι προκλητικός ίσως και να μαθαίνεις δυο πράγματα περί hardware και οχι να εκτειθεσαι κάθε δεύτερο ποσταρισμα μπαρουφολογοντας και δίνοντας ανεύθυνες συμβουλές, δεν ξέρω τι hardware λες ότι εχει περάσει απο τα χέρια σου ούτε και τι επάγγελμα κανείς το μονο που ειμαι σίγουρος ειναι ότι ενώ έχεις μαύρα μεσάνυχτα απο hardware πετάγεται και συμβούλευες Κανείς δεν σε υποχρέωσε να γράψεις την άποψη σου αν δεν ξέρεις η δεν εισαι σίγουρος για αυτό που ρώτησε ο δημιουργός του thread Υ.γ επαγγελματική χρήση ειναι και το excel ενός λογιστή στο γραφειο 2
sakks80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 προφανως πρεπει να σου δωσουν μια 390χ,390,970 τιποτα λιγοτερο απο αυτες αλλλιως πιστωτικο στην τιμη αγορας να παρεις οποια καρτα θες.μπορει να θες να βαλεις αλλα 300 ευρω και να παρεις 980ti 2
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δωσε ρε BOLD ακια στο λαο! Το χειροτερο φορουμ με διαφορα μονο αυτο εχω να πω, απλα επειδη πουλαω στις αγγελιες μπαινω Ετσι μπραβο.Οταν βλεπουμε την αληθεια να την κανουμε με ελαφρα Το χειροτερο forum με διαφορα επειδη οπως λεω παραπανω παραπληροφορεις τον κοσμο και μαλιστα την λες και απο πανω στα ατομα. Εισαι ωραιος αγαπητε 1
Occultist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ένα ρεαλιστικό και βέλτιστο σενάριο, μάλλον είναι να τους πας κάποια bench με τις δύο κάρτες σε κανα σύγχρονο game και με ευγενικό και σταθερό τρόπο να διεκδικήσεις μια συνεννόηση του τύπου : συμψηφισμός του ποσού τελευταίας τιμής διάθεση της 680 (250€; ) και καταβολή υπολοίπου κανα 100-120€, για να πάρεις μια 970. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ΝΑΙ! Ειμαι και επισημα ο παραπληροφορητης επειδη ειπα την αποψη μου και καποιοι διαφωνουν. Γιατι οποιος φωναζει περισσοτερο εχει δικιο σε αυτο το μπουρδελο την Ελλαδιτσα. Παρεπειπτοντως ειμαι κ προκλητικος επειδη απαντησα στους χαρακτηρισμους του πρωτου και επειδη δεν συνεχιζω τον διαλογο (πιο πολυ delusional μονολογο δηλαδη) με τον δευτερο. Ας σιωπησω τωρα να παρω μαθηματα hardware, ηθικης, μαθηματικων, επικοδομητικου διαλογου και δημοκρατιας. Τελικα διδαχτηκα πολλα σημερα Σας ευχαριστω ps. ειμαι κ ρουφιανος των 500 ευρω ε μη το ξεχναμε LOL
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ένα ρεαλιστικό και βέλτιστο σενάριο, μάλλον είναι να τους πας κάποια bench με τις δύο κάρτες σε κανα σύγχρονο game και με ευγενικό και σταθερό τρόπο να διεκδικήσεις μια συνεννόηση του τύπου : συμψηφισμός του ποσού τελευταίας τιμής διάθεση της 680 (250€; ) και καταβολή υπολοίπου κανα 100-120€, για να πάρεις μια 970. παντα μα παντα οι τιμες που σου αναφερουν ως "τελευταια τιμη" ειναι για γελια και κλαματα , σε εμενα το πλαισιο ισχυριζετε οτι στην sapphire r9 290x trix oc ειχαν ως τελευταια τιμη στα 230 ευρω (ακομα και τωρα στο skroutz δεν παιζει κατω απο 390 ευρω) ποσο μαλλον στο πλαισιο που παντα εχει ενα καπελο στην τιμη καμια 100-150 ευρω τουλαχιστον στις high end καρτες Ινκα, γραμματεια καταναλωτη λενε το ιδιο πραγμα οτι σε περιπτωση που δεν γινει αντικατασταση με ιδιο προιον δικαιουσε τα λεφτα που γραφει η αποδειξη , η αποδειξη που εχουμε στα χερια μας το δικαστηριο θεωρει συμβαση αρα υποαναχωρηση γινετε απο την τιμη της αποδειξης , οσο για αυτους που ειπαν οτι δεν αξιζει το κυνηγι λογο μικρου κοστους της καρτα κανουν μεγαλο λαθος , δεν θα κυνηγησεις την εταιρια για το κοστος της καρτα μονο αλλα ψυχικη οδυνη , και ενα ακομα σωρο σαλτσες που βαζουν οι δικηγοροι (δεν θα παρεις οτι ζητησεις βεβαια αλλα θα ειναι αρκετα παραπανω απο την αξια της καρτα ) και σε αυτες της περιπτωσεις ο χαμενος (καταστημα) θα πληρωσει και τα δικα σου δικαστικα εξοδα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Tωρα αμα πω πως δεν ειχα ποτε προβλημα με το mysystems ηταν παντα πολυ ευγενικοι, θα ειμαι διπλα ρουφιανος? XD
sakks80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 παντα μα παντα οι τιμες που σου αναφερουν ως "τελευταια τιμη" ειναι για γελια και κλαματα , σε εμενα το πλαισιο ισχυριζετε οτι στην sapphire r9 290x trix oc ειχαν ως τελευταια τιμη στα 230 ευρω (ακομα και τωρα στο skroutz δεν παιζει κατω απο 390 ευρω) ποσο μαλλον στο πλαισιο που παντα εχει ενα καπελο στην τιμη καμια 100-150 ευρω τουλαχιστον στις high end καρτες Ινκα, γραμματεια καταναλωτη λενε το ιδιο πραγμα οτι σε περιπτωση που δεν γινει αντικατασταση με ιδιο προιον δικαιουσε τα λεφτα που γραφει η αποδειξη , η αποδειξη που εχουμε στα χερια μας το δικαστηριο θεωρει συμβαση αρα υποαναχωρηση γινετε απο την τιμη της αποδειξης , οσο για αυτους που ειπαν οτι δεν αξιζει το κυνηγι λογο μικρου κοστους της καρτα κανουν μεγαλο λαθος , δεν θα κυνηγησεις την εταιρια για το κοστος της καρτα μονο αλλα ψυχικη οδυνη , και ενα ακομα σωρο σαλτσες που βαζουν οι δικηγοροι (δεν θα παρεις οτι ζητησεις βεβαια αλλα θα ειναι αρκετα παραπανω απο την αξια της καρτα ) και σε αυτες της περιπτωσεις ο χαμενος (καταστημα) θα πληρωσει και τα δικα σου δικαστικα εξοδα στο ιστορικο του skroytz φαινετε αν επαιξε ποτε σε τετοια τιμη.αν μπορουν να το στηριξουν με αποδειξεις οτι πουλουσαν με 230 290χ καλως αλλιως απλα το αγνοεις Tωρα αμα πω πως δεν ειχα ποτε προβλημα με το mysystems ηταν παντα πολυ ευγενικοι, θα ειμαι διπλα ρουφιανος? XD σου χει τυχει να σου καει καρτα που την ειχες παρει 520 ευρω και ηταν high end και να μην σου δινουν για αλλαγη μια ιδιων δυνατοτητων η καλυτερη αλλα να σου προτεινουν σαν λυση μια χειροτερη?προφανως και οχι γιαυτο εισαι ευχαριστημενος.και εγω οτι αγορες εκανα απο εκει ευχαριστημενος ειμαι αλλα δεν μου βγαλε κατι προβλημα να δω πως θα συμπεριφερθουν στην αλλαγη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις