kostika80 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι η 770 είναι όπως το λες μια 680 υπερχρωνισμενη, ναι τα MAXWELL ναι τα KEPLER αλλά η 960 δεν είναι 680 πού να χτυπιέται
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι είτε να σου την αλλάξουν με κάρτα ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών της αποδοχής σου, είτε να σου κόψουν πιστωτικό - τον πρώτο χρόνο, από την αγορά, στην τιμή που την αγόρασες και από το δεύτερο χρόνο και μετά, στην τελευταία τιμή με την οποία τη διέθεσαν, βάσει λογιστηρίου. Το "μετά από δυόμιση χρόνια + δεν ξέρουν την αξία της" είναι, τουλάχιστον, ερασιτεχνικό ως δικαιολογία... Eπειδη εχω παρομοιο θεμα με το πλαισιο (επιστροφη 290χ 3 μηνων και μου δινουν ρ9 380) η γενικη γραματεια του καταναλωτη μου ειπε οτι το πιστωτικο ειναι παρανομο γιατι το κανουν μονο και μονο για να σε αναγκασουν να ξοδεψεις τα χρηματα σου ξανα σε αυτους , απο την στιγμη που δεν σου αντικαταστασησουν καρτα με καποια ιδιων δυνατοτητων δικαιουσα να παρεις πισω τα λεφτα που λεει το παραστατικο πουτ εχεις στα χερια σου (υποαναχωρηση απο την συμβαση ) συμβαση θεωρειτε η αποδειξη μου ειπαν επομενως δικαιουσε το ποσο που λεει επανω η αποδειξη τωρα το καθε καταστημα λεει τα δικα του (δειτε το μεγαλο φιασκο με τους δισκους ) 2
kostika80 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η πληροφορία είναι πολύ καλή,και για κάτι τέτοιες εξυπνάδες του πλαισίου και έχει χάσει την πελατεια του.
johnychliaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 φιλαράκι κοίτα που είναι η 680 και που είναι η 960 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 φιλαράκι κοίτα που είναι η 680 και που είναι η 960 http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_960_Gaming/8.html Και εδω η 680 βγαινει καλυτερη στα περισσοτερα παιχνιδια , Αυτή η πληροφορία είναι πολύ καλή,και για κάτι τέτοιες εξυπνάδες του πλαισίου και έχει χάσει την πελατεια του. Aσε το παιδι απο το σερβισ μου λεει ξερω οτι εγινε αντικατασταση απο 390χ αλλα επειδη η 390χ εχει διπλασια μνημη δεν μας αφηνουν να την δωσουμε 1
kostika80 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μα 380 δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε ιδίων επιδόσεων με την 290Χ. Το δέχτηκες η όχι μην το δέχεσαι για κανένα λόγο,και εγώ δεν δέχτηκα την 960 γιατί το θεωρώ κοροϊδία δηλαδή πρέπει να βγενουν πάντα κερδισμένοι αν βγουν στα ίσα τους χαλάει εμένα μου λένε εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας το δικό σου όμως λέει εγγύηση Πλαίσιου
Haris San Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 το θεωρώ κοροϊδία δηλαδή πρέπει να βγενουν πάντα κερδισμένοι αν βγουν στα ίσα τους χαλάει εμένα μου λένε εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας το δικό σου όμως λέει εγγύηση Πλαίσιου Εντωμεταξυ υπαρχει και αλλο παλικαρι που εχει θεμα με το Mysytems.gr http://www.insomnia.gr/topic/593767-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%8E%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/ Αυτουνου του δινουν πιστωτικο στα μισα λεφτα... Απαραδεχτο "μαγαζι"!! 1
kostika80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Just_Cause_3_-test-jc3_1920.jpg Και αν βρεις GTX690 με 2Gb τότε ο πίνακας κάτι λέει
Alex21121988 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μην το δεχτείς για κανένα *ουστη λόγο. Αυτό με το πιστωτικό που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν το γνώριζα. Αυτό που σε συμφέρει είναι να τους πιέσεις/πεισεις να σου δώσουν μια 970 με την καταβολή ενός μικρού ποσού από μεριά σου. Σιγά μην έχουν πουθενά στο κατάστημα τους καμιά πεταμενη 680.. Η 960 μπορεί να είναι πιο καινούρια gpu κατά δύο σειρές αλλά δεν είναι το ίδιο και ο μόνος λόγος που μπορεί να αποδίδει καλύτερα απο μια 680 είναι ότι η nvidia προμοταρει όπως είναι λογικό τις Maxwell και δίνει πιο optimized drivers για αυτές τις κάρτες. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 φιλαράκι κοίτα που είναι η 680 και που είναι η 960 Το παραπανω το κοιταξες πριν μιλησεις???Γινεται η 7990 να ειναι κατω απο 7970????Γινεται η μονη 980 να ειναι πανω απο 970Sli και αλλες παρομοιες Sli καρτες(προφανως θεμα με drivers)???? Οα ανθρωπος μπηκε για βοηθεια,οχι για να παραπληροφορηθει και αλλο. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη ειχα παρομοιο θεμα, πας εκει και τους λες, ειτε μου δινετε μια 680, ειτε καρτα με ιδιες δυνατοτητες, ειτε τα λεφτα μου πισω,, το πιστοτικο ειναι οντως παρανομο βασει ευρωπαικου νομου αλλα και ελληνικου εχεις τη δυνατοτητα να παρεις ταλεφτα σου πισω εαν το επιλεξεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μα 380 δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε ιδίων επιδόσεων με την 290Χ. Το δέχτηκες η όχι μην το δέχεσαι για κανένα λόγο,και εγώ δεν δέχτηκα την 960 γιατί το θεωρώ κοροϊδία δηλαδή πρέπει να βγενουν πάντα κερδισμένοι αν βγουν στα ίσα τους χαλάει εμένα μου λένε εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας το δικό σου όμως λέει εγγύηση ΠλαίσιουΕννοείται ότι δεν το δέχτηκα τώρα και καλά την έστειλαν sapphire εδώ και ένα μήνα η sapphire δεν έχει λάβει ακόμα την κάρτα αλλά ούτε της έχει ανοίξει κάποιος αντιπρόσωπος request για rma με το serial, ξεκίνησα ήδη της διαδικασίες για καταγγελία μιας και αρνούνται να μου δώσουν μια κάρτα να κάνω την δουλεία μου (ο νόμος ορίζει ότι μετά της 15 ημέρες είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν ένα προϊόν για να κάνεις την δουλεία σου) και επειδή έχω βαρεθεί ένα μήνα χωρίς κάρτα ξεκίνησα την καταγγελία, Δευτέρα θα πάω ευγενικά ν μιλήσω με τον διευθυντή στο κατάστημα ότι είτε μου δίνει μια 390χ είτε προχωραω με την καταγγελία Το κορυφαίο που μου είπαν ότι η τελευταία τιμή που έβαλαν την 290χ είναι 230 ευρώ ευρώ Το παραπανω το κοιταξες πριν μιλησεις???Γινεται η 7990 να ειναι κατω απο 7970????Γινεται η μονη 980 να ειναι πανω απο 970Sli και αλλες παρομοιες καρτες(προφανως θεμα με drivers)???? Οα ανθρωπος μπηκε για βοηθεια,οχι για να παραπληροφορηθει και αλλο. Αυτό με το Sli και όμως γίνεται καλό scalling του CF /Sli στο παιχνίδι,δοκιμές με παλιούς οδηγούς και ένα σωρό ακόμα θέματα μου έχει τύχει παλιότερα σε με 6990 να παίζουν παιχνίδια καλύτερα με ένα πυρήνα (παραπάνω fps) πάρα με 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 φιλε παρτην, η σιγουρεψου να σου δωσουν πισω τα λεφτα σου ολο το ποσο. Θεωρω πως δεν πανε να σε πιασουν κοτσο, τουλαχιστον απο τα bench εδω που ειδα που παραθεσαν καποιοι, ειναι ιδιας αποδοσης οι καρτες. Τωρα εαν κοιτας 1 fps (αυτη τη διαφορα δινουν τα bench max 2 fps) τι να πω, ειναι δικος σου -σεβαστος- ψυχαναγκασμος Εξαλλου μια νεοτερη gpu, εχει σιγουρα καλυτερη καταναλωση/temps. Χανεται η ουσια στα φορουμ τις περισσοτερες φορες, ειδικα με τις gpu καταληγει σαν πολιτικο debate. Eπισης δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται να σου δωσουν πισω ολο το ποσο υστερα απο καποια χρονια που χαλαει κατι, διοτι υπαρχει η υποκειμενικη νομιζω αξια των πραγματων που πεφτει κτλ γινεται κατι αντιστοιχο οταν εχεις επιχειρηση κ μηχανηματα κ την κλεινεις, δεν πληρωνεις ολο το φπα ξανα. Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε με σιγουρια απο νομικο κατι τετοιο παντως κ εχει ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον το να μην επιτρεπεται το πιστωτικο. Απο το ινστιτουτο καταναλωτη κ να θες, δε θα σε βοηθησει κανεις. Το θεμα ειναι πως εαν τσιτωσουν οσο κ να επιμεινεις ή απειλησεις δε χαμπαριαζουν, θα σου πουν φερτην την στελνουμε πισω στον κατασκευαστη κ τοτε καληνυχτα, θα την παρεις μετα απο κανα μηνα το νωριτερο. Ειχα 2 παρομοια cases καποτε με e shop και με πλαισιο για ενα μακ κ τσαμπα εχασα το χρονο μου, πηρα τα @@ XD
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 φιλε παρτην, η σιγουρεψου να σου δωσουν πισω τα λεφτα σου ολο το ποσο. Θεωρω πως δεν πανε να σε πιασουν κοτσο, τουλαχιστον απο τα bench εδω που ειδα που παραθεσαν καποιοι, ειναι ιδιας αποδοσης οι καρτες. Τωρα εαν κοιτας 1 fps (αυτη τη διαφορα δινουν τα bench max 2 fps) τι να πω, ειναι δικος σου -σεβαστος- ψυχαναγκασμος Εξαλλου μια νεοτερη gpu, εχει σιγουρα καλυτερη καταναλωση/temps. Χανεται η ουσια στα φορουμ τις περισσοτερες φορες, ειδικα με τις gpu καταληγει σαν πολιτικο debate. Eπισης δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται να σου δωσουν πισω ολο το ποσο υστερα απο καποια χρονια που χαλαει κατι, διοτι υπαρχει η υποκειμενικη νομιζω αξια των πραγματων που πεφτει κτλ γινεται κατι αντιστοιχο οταν εχεις επιχειρηση κ μηχανηματα κ την κλεινεις, δεν πληρωνεις ολο το φπα ξανα. Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε με σιγουρια απο νομικο κατι τετοιο παντως κ εχει ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον το να μην επιτρεπεται το πιστωτικο. Απο το ινστιτουτο καταναλωτη κ να θες, δε θα σε βοηθησει κανεις. Το θεμα ειναι πως εαν τσιτωσουν οσο κ να επιμεινεις ή απειλησεις δε χαμπαριαζουν, θα σου πουν φερτην την στελνουμε πισω στον κατασκευαστη κ τοτε καληνυχτα, θα την παρεις μετα απο κανα μηνα το νωριτερο. Ειχα 2 παρομοια cases καποτε με e shop και με πλαισιο για ενα μακ κ τσαμπα εχασα το χρονο μου, πηρα τα @@ XD Με καταγγελιες απο γενικη γραμματεια καταναλωτη βγαζεις ακρη απλα αργουν γιατι υπαρχει διαδικασια (δινουν στο καταστημα γυρω στις 20-25 μερες να δωσει απαντηση και συνηθως τα καταστηματα το αφηνουν οσο μπορουν για να απαντησουν ) σε τηλεφωνικη εποικινωνια με την γραματεια του καταναλωτη μου ειπαν οτι οι επιλογες ειναι 3ις 1)αντικατασταση με το ιδιο προιον η αλλο ιδιων η καλυτερων επιδοσεων 2) υποαναχωρηση απο την συμβαση και εφοσον υπαρχει η αποδειξη αυτοματα το δικαστηριο την θεωρει και συμβαση επομενως δικαιουσε το ποσο που γραφει στην αποδειξη , 3) μειωση του τιμηματος η καπως ετσι Δηλαδη εγω πηρα μια 5450 πχ στα 30 ευρω χαλασε και πλεον θελω μια καλυτερη που κανει 200(που εχει κατα πολυ ανωτερα χαρακτηριστικα) δικαιουμε απο το νομο να ζητησω να πληρωσω την διαφορα απο τα 30 δηλαδη θα πρεπει να δωσω 170 ευρω στο καταστημα , πανω σε αυτο το κομματι μου εξηγησαν πατανε τα καταστηματα και εχουν κανει καραμελα το πιστωτικο , για να σε αναγκασουν να ξοδεψεις τα χρηματα σου ξανα σε αυτους Αν προχωρησει καποιος σε καταγγελεια πρεπει να ειναι διαθετιμενος να χασει αρκετο χρονο πριν δικαιωθει αλλα στο τελος σε οτι περιπτωση εχω κανει καταγγελεια "κερδισα" περνοντας οτι δικαιουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Mαλιστα, ισως οι 25 μερες να ειναι λιγο. Δηλαδη καλυτερα εν τελει να στειλεις εμαιλ στον κατασκευαστη κ να την στειλεις εξω παρα ολα αυτα νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις