Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους.

Έχω πάθει το έξεις,η γραφικών που έχω GIGABYTE GTX680 2GB OC έβγαλε πρόβλημα με το που ανάβει βγάζει artifacts και είναι εντός εγγύησης μέχρι 03/16 την πήγα στο κατάστημα msystems 14/12 και σήμερα πήρα απάντηση πως μπορούν να μου την αλλάξουν με μια GTX960 επειδή κάποια benchmark την βγάζουν ίδια η λίγο πιο δυνατή εγώ προς το παρόν αρνήθηκα,και ξεκίνησα εδώ ένα θέμα για να πάρω γνώμες και συμβουλές τι να κάνω στην προκειμένη περίπτωση και αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία και πως έβγαλε άκρη.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση μην δεχτείς η gtx 680 η 770 με το renbrand ειναι φυσικά γρηγορότερος ζητά η να σου φέρουν την ίδια 680 η πιστωτικό στο ύψος που την αγορασες οτιδήποτε άλλο ειναι ότι προσπαθούν να σε πιάσουν Κώτσο

• Like 1
Δημοσ.

Η 960 ειναι περιπου ενα 10-15% πιο κάτω link και αν το μοντελο που σου προτεινουν ειναι αναλογως υπερχρονισμενο σε σχέση με τα default ρολογια  της 960 ίσως ειναι πανω κάτω ίδιες. Ωστόσο προσωπικά δεν θα το δεχόμουνα έστω και λιγο πιο κάτω να ναι εκτος και αν σου δώσουν και κανα πιστωτικό 50 ευρώ απο το μαγαζί.

Δειξε τους και τα cuda cores που εχει η κάθε κάρτα (1536 η 680 και 1024 η 960) και απαιτησε να σου την αλλάξουνε με την gtx 970 που χει 1664.  λινκ1 λινκ2

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και με την εταιρια της κάρτας σου (gigabyte), και όχι την oktabit και δες αν σου μπορουν να σου την αντικαταστήσουν αυτοι απευθειας, και αν οχι υπεδειξε τους το msystems και την προσφορα που σου κανανε που απο εσένα δεν ειναι αποδεκτή. Και μονο καποια τηλεφωνα/μαιλ να πεσουνε απο την εταιρεια μπορει να αλλαξουνε γνωμή.

• Like 1
Δημοσ.

Μου μιλάνε για κάποια benchmark, και τους ότι δεν είναι βάση αυτή διότι πολλά παιχνίδια που βγαίνουν και σήμερα είναι dx9 και έτσι με το 3dmark 06 και η titan x υστερεί και πολύ μάλιστα από την δική μου

Δημοσ.

Εάν είναι σε εγγύηση η 680, θα ζητήσεις πιστωτικό. Είναι τόσο απλό. Όσο αγόρασες την 680 δηλαδή. Μην δεχτείς τίποτα άλλο.

Χρόνια πολλά και καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν περνεις πιστωτικό να πάρεις ότι θες εσύ ;

Έτσι θα μπορεσεις να βάλεις και αλλά χρήματα απ την τσέπη σου αν θες για να πάρεις κάτι καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Είναι υποχρεωμένοι να μου το δώσουν το πιστότηκο?γιατί ξέρω πως πρέπει να αντικαταστησουν με ίδια η ιδίων χαρακτήρηστικων η και καλητερων

Α και το άλλο που μου είπαν πως μετά από δυόμιση χρόνια + δεν ξέρουν την αξία της

Εγώ την πλήρωσα 512€

Δημοσ.

Είναι υποχρεωμένοι να μου το δώσουν το πιστότηκο?γιατί ξέρω πως πρέπει να αντικαταστησουν με ίδια η ιδίων χαρακτήρηστικων η και καλητερων

Α και το άλλο που μου είπαν πως μετά από δυόμιση χρόνια + δεν ξέρουν την αξία της

Εγώ την πλήρωσα 512€

Νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι είτε να σου την αλλάξουν με κάρτα ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών της αποδοχής σου, είτε να σου κόψουν πιστωτικό - τον πρώτο χρόνο, από την αγορά, στην τιμή που την αγόρασες και από το δεύτερο χρόνο και μετά, στην τελευταία τιμή με την οποία τη διέθεσαν, βάσει λογιστηρίου.

Το "μετά από δυόμιση χρόνια + δεν ξέρουν την αξία της" είναι, τουλάχιστον, ερασιτεχνικό ως δικαιολογία...

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως, αλλά το να μου δώσουν την 960 δεν είναι δίκιο,και δεν νομίζω να έχει πέσει στα 250€ η 680

Δημοσ.

εγώ δεν θα τσακωνόμουν , θα μιλούσα ευγενικά και θα ζητούσα με μια μικρή - εύλογη διαφορά να μου δώσουν καινούρια 970.

Αν το διαπραγμετευτείς έξυπνα μπορείς με κανα 50άρικο να φτιαχτείς και να πάρεις την 970 που είναι πολύ καλύτερη.

Να θυμάσαι ότι μετά την διετία μπορούν να σε "στείλουν" στην gigabyte και να μην σε καλύψουν αυτοί.

• Like 2
Δημοσ.

Σ'αυτο συμφωνώ,περιμένω την Δευτέρα που μου είπε ο τεχνικός πως θα επικοινωνήσει με τον προμηθευτή και θα με ενημερώσει

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως, αλλά το να μου δώσουν την 960 δεν είναι δίκιο,και δεν νομίζω να έχει πέσει στα 250€ η 680

Η τιμη της gtx 680 εχει πεσει και ακομα παρακατω απο 200 ευρω (που 250 ευρω που λες).Γενικα πρεπει να σου αντικαταστησουν ειτε με ιδιας δυναμικοτητας GPU Η μεγαλυτερης δυναμικοτητας gpu Η πιστωτικο και αγορα νεας gpu (οπως ειπαν τα παιδια παραπανω δηλαδη).Παντως σε καμια περιπτωση μη δεχτεις την 960...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει για bench και δεν είμαι και ο ειδικός στις Nvidia, αλλά μήπως το 2015, από την εξέλιξη των drivers και τη βελτιστοποίηση πυρήνα, shader προς shader, η 960 αποδίδει αθροιστικά περίπου τα ίδια με κάτι σαν την 680 και ας φαίνεται υποδεέστερη σε ονομαστικά χαρακτηριστικά; - απλή απορία, χωρίς να το έχω μελετήσει το θέμα...

(Το λέω γιατί πχ. 780 και 780Ti, παρόλο που είναι ίδιες ή καλύτερες από 970, τρώνε σκόνη στα νέα games, λόγω Kepler vs Maxwell)

• Like 1
Δημοσ.

Καινουργια δε βγαινει κιολας αλλα μτχ εκει την βρισκεις.Οσον αφορα η 960 οντως εχει φτασει σε αποδοση (αλλα ακομα ειναι πιο κατω σε επιδοσεις) την 680 αν αναλογιστουμε οτι η 770 ειναι μια υπερχρονισμενη 680.Παρακατω το link

https://www.techpowerup.com/mobile/reviews/MSI/GTX_980_Ti_Lightning/23.html

που στην 1080p φαινεται να εχουν ερθει κοντα σε επιδοσεις (η αληθεια ειναι οτι δε το γνωριζα παντως) αλλα ακομα παραμενει πιο αδυναμη (η gtx 960) σε απολυτες επιδοσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...