Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην να αναφερω οτι εχω το lg g2 mini και θα το πουλησω σε ενα φιλο μου που εχει το z3 5 μηνες τωρα και μου το πουλαει 220 ευρω..οποτε λεω γιατι οχι αφου σε τετοια τιμη παρομοια specs δεν βρισκω.

Η ερωτηση μου ειναι..αξιζει το z3? Θα δω μεγαλη διαφορα? Ευχαριστω! :P

Δημοσ.

Ναι το χρησιμοποιησα λιγο και το εχει κομπλε το παιδι δεν βλεπω καποιο προβλημα..το μονο που κοιταω ειναι αμα σε παρομοια λεφτα μπορω να παρω κατι το ιδιο καλο ή καλυτερο,βλεπω το g3 αλλα πιο ακριβο και το a5 :/

Δημοσ.

Ναι το χρησιμοποιησα λιγο και το εχει κομπλε το παιδι δεν βλεπω καποιο προβλημα..το μονο που κοιταω ειναι αμα σε παρομοια λεφτα μπορω να παρω κατι το ιδιο καλο ή καλυτερο,βλεπω το g3 αλλα πιο ακριβο και το a5 :/

Αν το ξερεις το κινητο παρτο.

Εγω θα σου πω και αλλα δυο να δεις σε αυτα τα λεφτα.(απο Ελλαδα)

Xiaomi redmi note 2 prime

Meizu M2 note

Το G3 αστο

Αμα παρεις απο Κινα με αυτα τα λεφτα περνεις το Xiaomi redmi note 3/32gb και τελος.

Δημοσ.

Θα τα κοιταξω και αυτα απλα μαλλον θα παρω το z3 γιατι καινουριο βλεπω το εχει στα 390 και εχει και καλα specs..απλα φοβαμαι οτι θα ειναι κινητο το οποιο θα κολλαει οπως ολα που ειχα μεχρι τωρα.. ενα zte,ενα ace 2 και μετα το lg g2 mini ειχαν κολληματα αρκετα..θα αλλαξει αυτο με το z3?

Δημοσ.

Αστο καλητερα.

Διαβαζω οτι εχουν βγει καποια ελλατωματικα και μερικη το κρατησαν με το ζορι 3 μηνες.

Βεβαια υπαρχουν και μερικη με θετικα σχολεια αλλα και αυτοι λενε οχι και τοσο καλη καμερα και αλλα.

Τι να σου πω.....

Εγω με αυτα που σου ειπα(εκτος note 3)απο Ελλαδα κανουν 220€.

Νομιζα οτι 220€ χωρις το Lg

Δημοσ.

Αστο καλητερα.

Διαβαζω οτι εχουν βγει καποια ελλατωματικα και μερικη το κρατησαν με το ζορι 3 μηνες.

Βεβαια υπαρχουν και μερικη με θετικα σχολεια αλλα και αυτοι λενε οχι και τοσο καλη καμερα και αλλα.

Τι να σου πω.....

Εγω με αυτα που σου ειπα(εκτος note 3)απο Ελλαδα κανουν 220€.

Νομιζα οτι 220€ χωρις το Lg

Το lg με έχει κουράσει έτσι και αλλιώς οπότε το δίνω..θεώρησα οτι είναι καλή τιμή μιας και έχει snapdragon 801..και όσο για κάμερα το ειδα λίγο σήμερα και δεν ήταν τόσο χάλια..
Δημοσ.

Αμα το κανεις root και του βαλεις μια custom κατι λεει.

Αλλα καινουριο κινητο και root βλακια.

Δημοσ.

Αμα το κανεις root και του βαλεις μια custom κατι λεει.

Αλλα καινουριο κινητο και root βλακια.

Ε ναι μην το χαλασω και εχει και 3 χρονια εγγυηση πακετο χαχαχαχ

Δημοσ.

Το Xperia Z3 είναι από τα καλύτερα smartphones της αγοράς.Έχει πολύ καλή οθόνη-κάμερα,κορυφαία ποιότητα κατασκευής,αρκετά καλά ηχεία και από επιδόσεις/μπαταρία τα πάει άψογα.Αν είναι σε όντως σε καλή κατάσταση,παρ'το με κλειστά μάτια.

Δε συγκρίνεται με G3,Meizu M2 Note κτλ...είναι κλάσεις ανώτερο,το Z3.

Δημοσ.

300€ απο Ελλαδα εχεις αυτα που σου ειπα.

Και το Note 3 που σου ειπα 200-209€ απο Κινα.

Υπαρχει και το Meizu MX5 απο Κινα 300€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...