Προς το περιεχόμενο

in.gr

login

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pedes opios eixe ftiaxei istoselida sto users.in.gr papalaaaaa!!!Apo simera den iparxei!!Paei o kopos mas oles oi ypiresies eginan epi pliromi.Oyte o logariasmos mas den anagnorizete gia na kanoume log in :( :(

Δημοσ.

Δεν έχω καμία παρτίδα με το users.in.gr, αλλά δεν πρέπει να είναι και ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα. Λογικά θα έχεις τα files του site σου κάπου στον δίσκο σου. Κάνε λοιπόν account σε κάποιον άλλο παροχέα web space (πχ. Geocities - είναι ακόμα τσάμπα? :D ) και ανέβασέ το εκεί. Απλά θα αλλαξει το link (είμαι σίγουρος πως τα ξέρεις αυτά, κουβέντα να γίνεται...).

Δημοσ.

Να σας πω, πως ότι αρχείο το έχω κάνει link με το users.in.gr/otinanai, δουλεύει κανονικά..!!!! Αν δεν κάνω λάθος και το signature μου εκεί το έχω!!!

Δημοσ.

Αγαπητοί συνδρομητές,

Η ανάγκη αναβάθμισης και συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, αυξάνει ταυτόχρονα το κόστος διάθεσης και υποστήριξής τους. Το γεγονός αυτό μάς οδήγησε στην απόφαση να ορίσουμε ένα μικρό αντίτιμο μόνο 5 ευρώ/ μήνα για την μέχρι τώρα δωρεάν υπηρεσία κατασκευής δικτυακών τόπων Sitemaker Personal. Το ποσό αυτό μας επιτρέπει να εξελίσσουμε διαρκώς την υπηρεσία και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Η υπηρεσία Sitemaker Personal αναβαθμίστηκε και μετονομάστηκε σε Sitemaker Plus.

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την παρουσία σας στο internet, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα δύο προγράμματα Sitemaker Plus ή Sitemaker Professional.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή:

1. επιλέγετε πρόγραμμα προβολής Sitemaker Plus ή Sitemaker Professional

2. κάνετε κλικ στο κουμπί Γραφτείτε εδώ!

3. συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία (στοιχεία μέλους, διάρκεια συνδρομής, τρόπο πληρωμής)

Το σύστημά μας θα «μεταφέρει» αυτόματα τα στοιχεία σας στο νέο πρόγραμμα που επιλέξατε και θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του δικτυακού σας τόπου αμέσως μόλις εγκριθεί η πιστωτική σας κάρτα (αν επιλέξατε Πιστωτική Κάρτα ως τρόπο πληρωμής) ή λάβουμε με fax το καταθετήριο της τράπεζας (αν επιλέξατε Μετρητοίς ως τρόπο πληρωμής).

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της συνδρομής σας και οι αριθμοί fax στους οποίους μπορείτε να στείλετε το καταθετήριό σας, αναφέρονται στις σχετικές σελίδες κατά τη διαδικασία εγγραφής.

Αν δεν επιθυμείτε να κάνετε χρήση των νέων υπηρεσιών, θα πρέπει να κατεβάσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας έως 31 Οκτωβρίου 2003. Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, τα αρχεία και το site θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημά μας χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση, ο λογαριασμός e-mail ο οποίος σας παραχωρήθηκε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία Sitemaker Personal, θα εξακολουθήσει να ισχύει.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στέλνοντας το μήνυμά σας στο [email protected] ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή σας στις υπηρεσίες μας.

Filakia!!Osoi to piran eidisi htan tyxeroi ego oxi!! :(

Δημοσ.

- re seis den 9eloume kalyteres ypiresies !!!

- 9eloume autes pou prosferete mexri tora TSAMPA !!!

- Oxi kyrie ... doste mas 10€ na sas prosferoume kalyteres ...

- EEEEEEE AI SIXTIR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...