Alithinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ καλη ιδεα, ειδικα για τις συναυλιες που οσο πιο μπουγιο τοσο καλυτερα. Με πμ πολλοι ενδιαφερομενοι θα το μαθαινανε οταν ειχε γινει πια, οποτε thread (sticky or not) θα βολευε. Συναυλίες πήγαινα όταν ήμουν έφηβος... Τώρα να κάθομαι να περιμένω πόση ώρα στην ουρά για να μπω, και να μπω κάπου πήχτρα να με όρθιος όλη την ώρα και να με συμπιέζουν από δεξιά και αριστερά να μη μπορώ να κουνηθώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αληθινες ιστοριες.. Αληθινες χυλοπιτες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρομαι που περάσατε καλα. Ελπίζω και η ταινία να ηταν καλή. Σε κανα village πήγατε? Ναι στο Village Παγκρατίου καταλήξαμε τελικά. Η ταινία γενικά καλή ήταν, εμένα τουλάχιστον μου άφησε καλή αίσθηση. Πολύ καλύτερη σκηνοθεσία από τις ταινίες 1-2 που βγήκαν τα 2000s. Αν και σαν fan των star wars υπήρχαν 1-2 πράγματα που δε μου άρεσαν. Πράγματα που αφορούν την συνέπεια κάποιων πραγμάτων όσων αφορά το σύμπαν του Star Wars και των ταινιών μεταξύ τους, πράγματα που κάποιος άσχετος με τα Star Wars δεν θα προσέξει καν. Γενικά όμως άφησε καλή αίσθηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως αρκετοί / τες εδω στο ινσο είμαστε μοναχικά άτομα. Σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Αυτό εχω παρατηρήσει. Και δεν το λέω για κακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αντε ρε παιδια με τοσα ατομα εδω μεσα κ να υπαρχει μοναξια;;Η παρεα ειναι για εμενα μετα την υγεια το υπερτατο αγαθο.Κανετε και τις συναντησεις σας εκει στην Αθηνα οποτε μια χαρα σας βρισκω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω το ίδιο νομίζω. Μη μείνουμε μονο στο σινεμά. Τι άλλη προταση εχεις στο μυαλο σου φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ναι στο Village Παγκρατίου καταλήξαμε τελικά. Η ταινία γενικά καλή ήταν, εμένα τουλάχιστον μου άφησε καλή αίσθηση. Πολύ καλύτερη σκηνοθεσία από τις ταινίες 1-2 που βγήκαν τα 2000s. Αν και σαν fan των star wars υπήρχαν 1-2 πράγματα που δε μου άρεσαν. Πράγματα που αφορούν την συνέπεια κάποιων πραγμάτων όσων αφορά το σύμπαν του Star Wars και των ταινιών μεταξύ τους, πράγματα που κάποιος άσχετος με τα Star Wars δεν θα προσέξει καν. Γενικά όμως άφησε καλή αίσθηση. Μια χαρά. Σκοπεύω να την δω σύντομα. Οχι σε village, αλλα στον τοπικό κινηματογράφο της πόλης μου. Θα ήθελα παντως να ανέβω Αθήνα σε κανα mall σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Είσαι και μακρυά εσύ... Ναι όπως λέει και η stavi πήγαμε μαζί χθες και είδαμε τη ταινία. Στην αρχή παραξενεύτηκα λίγο όταν είδα το μήνυμά της. Δεν το περίμενα να μου στείλει κανένας. Αν και εδώ στο φόρουμ τυχαίνει να συζητάμε για διάφορα, και την είχα δει και μια φορά στο meeting (αν και καθόταν μακρυά και δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε καθόλου εκεί), όταν συναντηθήκαμε άρχισα να τη ρωτάω διάφορα για να τη γνωρίσω καλύτερα, και μάλλον τη ζάλισα λίγο κάποια στιγμή. Γιατί είμαι πιο επιφυλακτικός να πω την αλήθεια, και δεν μπορείς να ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, έστω και αν πίσω από μια οθόνη έχετε πει ένα σωρό πράματα. Κάποια στιγμή μου είπε να χαλαρώσω. Πιστεύω καλά περάσαμε. Σε σινεμά θα πας με μελομακάρονα εσύ ? Ειναι ψυχή η σταβι φιλε καλα έκανες και βγηκες για σινεμαδάκι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά. Σκοπεύω να την δω σύντομα. Οχι σε village, αλλα στον τοπικό κινηματογράφο της πόλης μου. Θα ήθελα παντως να ανέβω Αθήνα σε κανα mall σύντομα. Σε ποια πόλη είσαι εσύ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποια πόλη είσαι εσύ ? Ναύπλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ναύπλιο είχα περάσει από κει κατά τη θητεία μου στο στρατό! ωραία πόλη. 2 ωρίτσες από Αθήνα. Όσο κάνει το τραμ της Αθήνας για να με πάει από τη κεντρική πλατεία Συντάγματος μέχρι τη Γλυφάδα στη παραλία,(μέσα στην Αθήνα) κάνει ένα ΚΤΕΛ να με πάει από Αθήνα Ναύπλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Στην αρχή παραξενεύτηκα λίγο όταν είδα το μήνυμά της. Δεν το περίμενα να μου στείλει κανένας. Αν και εδώ στο φόρουμ τυχαίνει να συζητάμε για διάφορα, και την είχα δει και μια φορά στο meeting (αν και καθόταν μακρυά και δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε καθόλου εκεί), όταν συναντηθήκαμε άρχισα να τη ρωτάω διάφορα για να τη γνωρίσω καλύτερα, και μάλλον τη ζάλισα λίγο κάποια στιγμή. Γιατί είμαι πιο επιφυλακτικός να πω την αλήθεια, και δεν μπορείς να ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, έστω και αν πίσω από μια οθόνη έχετε πει ένα σωρό πράματα. Κάποια στιγμή μου είπε να χαλαρώσω. Τι φοβήθηκες ρε συ;Τι να σου κάνει μια κοπέλα; Συνήθως οι γυναίκες φοβούνται μην πέσουν σε κάνα περίεργο τύπο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλα ειναι αλλα καλοκαίρι κυρίως. Σαν τουριστικη πολη. Γενικά είναι πόλη για διακοπές μόνο λίγες μέρες και συνταξιούχους. Για νέους να μένουν μόνιμα δεν το συνιστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 οχι νταξει, η σταβι ειναι ξηγημενο κουλ ατομο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τι φοβήθηκες ρε συ;Τι να σου κάνει μια κοπέλα; Συνήθως οι γυναίκες φοβούνται μην πέσουν σε κάνα περίεργο τύπο.. ε εντάξει δεν φοβόμουνα, αλλά απλά ήθελα να τη γνωρίσω καλύτερα. να ξέρω με ποιον άνθρωπο είμαι έξω. ξέρεις, συνήθως πρώτα γνωρίζω έναν άνθρωπο, αρκετά, και μετά παίρνω το θάρρος να του πω πχ πάμε εκεί ή ας κάνουμε αυτό. αλλά εδώ ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, και κανονίσαμε να πάμε να δούμε την ταινία πριν ακόμα μάθουμε τα πραγματικά ονόματά μας για παράδειγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα