Προς το περιεχόμενο

Μοναξιά στις γιορτές.

Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Βασικα και εγω το εκανα πεντε σελιδες πριν αλλα περασε στο ντουκου. Βεβαια εσυ εισαι κοπελα.. :P

βασικα εσυ ζητησες τσαμπα εισητηριο :P

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστεύω όμως οτι θα πρέπει να ανοιξει στικι νημα στο φορουμ "ποιος θέλει να πάμε σήμερα σινεμά; ποιος θέλει σήμερα να βγουμε για περίπατο; ποιος θέλει σήμερα να βγούμε για ποτο...."

Εγκρινω για το κομμάτι πάμε σινεμά . Η παρέα το έχει γυρίσει σε βλέπω μόνο στον κινηματογράφο torrent, και 3 στις 4 ταινίες θα πάω να τις δω μόνος

• Like 1

Ή και πάμε στην τάδε συναυλία ή έκθεση τέχνης ή φεστιβάλ.

Οπότε ή ανοίγει κάποιος τέτοιο θρεντ ή πολύ απλά στέλνουμε πμ μεταξύ μας όσοι θέλουμε παρέα για κάτι.

• Like 1

Οπότε ή ανοίγει κάποιος τέτοιο θρεντ ή πολύ απλά στέλνουμε πμ μεταξύ μας όσοι θέλουμε παρέα για κάτι.

Και εγω το ίδιο νομίζω. Μη μείνουμε μονο στο σινεμά.

αυτό πρότεινα κι εγώ αλλά νομίζω ότι δε θα πιάσει το πμ....

κολλάνε οι περισσότεροι

ενώ το νήμα που άνοιξε ο αληθινός εγώ το εξελαβα ως τέτοιο κι επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι είτε θα αδιαφορήσουν  είτε δεν μπορούσαν είτε δεν κατάλαβαν καν τι παίζει... κι επειδή κι εγώ δεν είχα κάτι να κάνω, πήγαμε μαζί

αλλά ειλικρινά ελπίζω ο κόσμος που αισθάνετε μόνος να βρει παρέα μέσα απο αυτό το φόρουμ

σιχαίνομαι να βλέπω κόσμο να νιώθει μοναξιά

έχω τώρα ενα πολύ καλο φίλο στο εξωτερικό  και έχει περασει μια ζωή ως τώρα πολύ μόνη... ακόμα και όταν ήταν εδώ ελλάδα ήταν μόνος και τώρα που πήγε βερολίνο παλι μόνος και μου τα λεγε χτες πως τον έχουν γράψει όλοι οι γνωστοί του εκει πάνω και πόνεσε η καρδιά μου και αισθάνομαι και τύψεις γιατι κι εγώ δυσκολευομουνα να βρω χρόνο γι'αυτόν, και μπορει και να περνούσαν και πολλοί μηνες μέχρι να βρεθούμε και ξέρω οτι έχει περάσει και πολύ μεγάλα διαστήματα χωρίς να κάνει παρέα με κανέναν απολύτως....

• Like 2
  • Thanks 1

Πολυ καλη ιδεα, ειδικα για τις συναυλιες που οσο πιο μπουγιο τοσο καλυτερα.

Με πμ πολλοι ενδιαφερομενοι θα το μαθαινανε οταν ειχε γινει πια, οποτε thread (sticky or not) θα βολευε.

• Like 1

Εγκρινω για το κομμάτι πάμε σινεμά . Η παρέα το έχει γυρίσει σε βλέπω μόνο στον κινηματογράφο torrent, και 3 στις 4 ταινίες θα πάω να τις δω μόνος

Θεωρητικε εσένα να σ υπολογίζουμε Αθήνα μεριά; (Ειπε ο πάπιας)

Οκ!

Ας ανοίξει κάποιος το θρεντ 'Ψάχνω παρέα για...' ή κάτι τέτοιο.

(Θα το άνοιγα εγώ αλλά γράφω από κινητό κ δεν βολεύει.)

• Like 1

Θεωρητικε εσένα να σ υπολογίζουμε Αθήνα μεριά; (Ειπε ο πάπιας)

Όχι δεν είμαι Αθήνα . Όταν έρθω και δεν θέλει κανένας να πάμε σινεμά ,θα ποσταρω στο άλλο thread ;-)

• Like 1

Εγω φετος περναω τις πιο μοναχικες γιορτες ever! Ειμαι σ'ενα πανεπιστημιο στο Ην. Βασιλειο, σκοταδι, ομιχλη, οι φιλοι μου εχουν φυγει για γιορτες και ελαχιστα ατομα βλεπω εχουν μεινει. Το πανεπιστημιο ειναι εξω απο την πολη κιολας οποτε δεν μπορεις να πεις να πεταχτω να ξεσκασω. Αυριο θα παω μονη μου να δω το Star Wars στον κιν/γραφο του πανεπιστημιου. Μεχρι τις 18 Ιανουαριου(!) που θα αρχισουμε μαθηματα δεν ξερω τι να κανω.

Είσαι και μακρυά εσύ...

Λοιπόν παιδιά θα σας πω εγώ τι έκανε ο Αληθινός χτες και έχω και τους λογους μου που θα το κάνω....

όταν ειδα ότι το παιδι είναι σε τετοια κατάσταση δε δίστασα να του προτείνω να πάμε να δούμε μαζί το σταρ και πήγαμε. Ωστόσο όπως είπα και στον ιδιο,  ο καθένας έχει το προγραμμά του και αυτή η συνάντηση ήταν μια εξαίρεση κτλ κτλ...

Πιστεύω όμως οτι θα πρέπει να ανοιξει στικι νημα στο φορουμ "ποιος θέλει να πάμε σήμερα σινεμά; ποιος θέλει σήμερα να βγουμε για περίπατο; ποιος θέλει σήμερα να βγούμε για ποτο...."

Υπάρχει αντίστοιχο φόρουμ στο εξωτερικό...

πανω κάτω γνωριζόμαστε ολοι μεταξύ μας, δε θα βγεις με κάποιον με τον οποιο δεν έχεις μιλήσει ποτέ και δεν έχεις σχηματισει καλή εικονα...

My point is...... βλέπω ότι πολλά άτομα έχουν ανάγκη απο παρέα, ας πάρουν πρωτοβουλίες....

εγώ είμαι γενικά έτσι σαν άτομο, αν μου πει κάποιος, φίλε δεν εχω παρέα, νιωθω μόνος, δεν μπορώ να μην του πω, πάμε ρε μαζί καπου σιγά. .. .αλλά

δεν αρκεί ένα άτομο για να σώσει την κατάσταση

Ναι όπως λέει και η stavi πήγαμε μαζί χθες και είδαμε τη ταινία.

Στην αρχή παραξενεύτηκα λίγο όταν είδα το μήνυμά της. Δεν το περίμενα να μου στείλει κανένας.

Αν και εδώ στο φόρουμ τυχαίνει να συζητάμε για διάφορα, και την είχα δει και μια φορά στο meeting (αν και καθόταν μακρυά και δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε καθόλου εκεί), όταν συναντηθήκαμε άρχισα να τη ρωτάω διάφορα για να τη γνωρίσω καλύτερα, και μάλλον τη ζάλισα λίγο κάποια στιγμή.  Γιατί είμαι πιο επιφυλακτικός να πω την αλήθεια, και δεν μπορείς να ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, έστω και αν πίσω από μια οθόνη έχετε πει ένα σωρό πράματα. Κάποια στιγμή μου είπε να χαλαρώσω. 

Πιστεύω καλά περάσαμε.

καλυτερα μονος παρα να χω αλλους να μου μασουλανε τα μελομακαρονα :P

Σε σινεμά θα πας με μελομακάρονα εσύ ?  :whistle:  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...