iordanis77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 σταvi θα πεις καμια καλή ταινία να δούμε? Δες τον τελευταιο Πολεμο των Αστρων, που μας εχουν πρηξει τελευταια, ακομα και αμερικανοι πολιτικοι το διαφημιζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πήγαινε στους φίλους σου ακόμα κ αν ειναι μακριά. Ή στην οικογένεια σου. Μονο εκεί θα περάσεις καλα. Η μοναξιά ειναι καλή για καμιά μέρα. Μετα γίνεται κατάθλιψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γεράσαμε παιδιά. Ειναι και η κρίση ηλικίας που πλησιάζει εσύ θες να μας πείσεις ντε και καλά ότι γεράσαμε τη μάνα μου μου θυμίζεις αλλά αυτή, άντε δικαιολογείται, θέλει να με παντρέψει.. Πάντως είχα διαβάσει κάπου κάποτε ότι τα άτομα που ασχολούνται με online chat, καλή ώρα, παρουσιάζουν αντικοινωνική συμπεριφορά έως κάποιο βαθμό. Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω. τι λες ρε παιδί μου!!! πωπω! διάβασες τετοιο πράμα;;;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 τώρα για τις γιορτές , όπως έχω ξαναπεί γιορτή για εμένα = φαγητό + γλυκά , όλα τα άλλα ζμπούτσαμ , δεν μπορώ να πάω να γλετζίσω έξω , βαριέμαι να πάω σε clubάκι για να πάω θέλω κ τα έξτρα αλλιώς δεν το ευχαριστιέμαι Και τι πάει να πει να βγεις ? εγώ θέλω να κάτσω να κοιτάζω τα σύννεφα? τα αστέρια ? θα το κάνω με τις ώρες , εκεί που ο άλλος βλέπει ένα αστέρι εγώ βλέπω γαλαξίες και ουράνια σώματα να χορεύουντrance ο άλλος νομίζει οτι διασκέδαση θα πει να βρίσκεσαι μέσα σε βαβούρα με γκόμενες που φοράνε βρακιά με διψήφιο αριθμό dna πάνω τους και τύπους κόπιες που όταν τους τραβάς μαχαίρι τρέχουν λες κ δεν υπάρχει αύριο η διασκέδαση βρίσκεται μέσα μας , όχι μέσα τους , είναι στην δική σου μοναδικότητα που σε κάνει να διασκεδάζεις είναι ο ανώτερος δικός σου σκοπός να περάσεις καλά να είσαι εσύ κ εσύ εναντίων όλων κατάλαβες? γιαυτό πήγαινε δες το star wars 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι να είσαι μόνος σου. Πολύ καλύτερο απο το να είσαι με άτομα που δεν πολυγουστάρεις αλλά απλά βγαίνεις για να ξεγελάσεις τους άλλους και τον εαυτό σου οτι περνάς καλά και δεν είσαι μόνος. Απο την άλλη το ιδανικό είναι τις γιορτές να τις περνάς με άτομα που πραγματικά αγαπάς.Όποιος μπορεί να το κάνει αυτό είναι τυχερός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δες home alone Το χω δει πολλές φορές όταν ήμουν παιδί και το 'χω βαρεθεί ποια! μόνο έτσι περνάω τις γιορτές έχε χάρη που δε χαμπαριάζω απο τέτοια για μένα οι μέρες χωρίζονται απλά σ'αυτές που έχω δουλειά και σ'αυτές που αράζω και κάνω ότι γουστάρω τώρα πρωτοχρονια, χριστουγεννα, γενέθλια... είναι λεπτομέρειες Και εσύ ε ; Κάπως έτσι και εγώ... Αλλά δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει κιόλας. γιατί μόνος ρε φίλε. το παρεάκι του μπλα μπλα δε σου κάνε δλδ? Καλό είναι και το παρεάκι του μπλά μπλά, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο! Ε τώρα μοναξιά το ένα μοναξιά και το άλλο. Τίποτα δεν συγκρίνεται με real παρέα. Κουράγιο φίλε Αυτό που λες εδώ μου το είχε πει και γιατρός. Όταν είχα πάει για κατάθλιψη. Μου είπε να βγαίνω έξω πιο συχνά. αν σε παρηγορεί αληθινέ κι εγώ αύριο μάλλον θα την περάσω στο κρεβάτι όλη μέρα βλεποντας ταινίες και δε με χαλάει κι όλας Δε με παρηγορεί... Το να έχω ένα πρόβλημα και να μάθω ότι και άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, ίσα ίσα με κάνει χειρότερα. Τι ταινίες θα δεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η μοναξιά δεν είναι άποψη... Όσοι είστε μόνοι γιατί δεν κανονίζετε όλοι μαζί κάτι; Πηγαίνετε να δείτε το Star Wars, η κάντε κάτι μέσα στις γιορτές; Με περισσότερη θετική και κοινωνική διάθεση, και λιγότερη φιλοσοφημένη αρνητικότητα, μπορεί να περάσετε πολύ όμορφα και να γίνετε φίλοι μεταξύ σας. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε forum. . . Υ.Γ. Το Star Wars τα έσπασε! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2015 από SlickNick 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dritan90 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 οι γιορτες ειναι για παιδακια και για τα δωρα τους ρε παιδια....υλιστικες ειναι κατα την αποψη μου δεν αλλαζει κατι-απλα ειναι μερες οπως τις αλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις λεφτά και κυριολεκτικά δεν έχεις να μιλήσεις με άνθρωπο μπορείς να περάσεις άψογα αρκεί να πάρεις την απόφαση να βγεις μόνος σου έξω. Προσωπικά μου έχει τύχει σε αντίστοιχες φάσεις της ζωής μου, να περάσω γαμάτα κάνοντας πράγματα θα τα θυμάμαι για πάντα. Π.χ. α) να πάω στριπ και να πάρω 4 ποτά με 7 χορούς. Στο τέλος γύρισα σπίτι και πήρα βίζιτα. β) κέντρο βόλτα, μετά μπουρδέλα και σουβλάκια γ) καζίνο για καφέ και ρουλέτα, όλο και κάποιος περίεργος βρισκόταν εκεί και γελούσα Πολύ trash καταστάσεις που δύσκολα θα ξεχάσω. Χωρίς λεφτά ή low budget κάνεις καμιά βόλτα ή πας στο σινεμά που θες κι' όλας. Αλλιώς αράζεις σπίτι, πίνεις κανένα ποτό σπίτι και χαζεύεις με τις ώρες στο internet. Αν κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια σπίτι με την σκέψη πως είσαι μόνος ή "κολλάς" να βγεις έξω χωρίς παρέα, απλά θα σου χειροτερέψει η ψυχολογία. Μη φανταστείς πως στα λέω επειδή είμαι κανένας μοναχικός τύπος, αντίθετα είμαι υπερκοινωνικός. Η μοναξια παιδες είναι εσωτερική υπόθεση. Με έχει πιάσει μοναξιά ακόμα και όταν είναι 15 άτομα στο πατρικό μου και τρώμε και πίνουμε. Ή ακόμα και όταν είμαι με 10 άτομα σε καφε/ποτο . Γιατρέψτε την εσωτερική σας μοναξιά , και τότε θα γιατρευτεί και εξωτερικά. Πολύ σωστό! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 τώρα για τις γιορτές , όπως έχω ξαναπεί γιορτή για εμένα = φαγητό + γλυκά , όλα τα άλλα ζμπούτσαμ , δεν μπορώ να πάω να γλετζίσω έξω , βαριέμαι να πάω σε clubάκι για να πάω θέλω κ τα έξτρα αλλιώς δεν το ευχαριστιέμαι Και τι πάει να πει να βγεις ? εγώ θέλω να κάτσω να κοιτάζω τα σύννεφα? τα αστέρια ? θα το κάνω με τις ώρες , εκεί που ο άλλος βλέπει ένα αστέρι εγώ βλέπω γαλαξίες και ουράνια σώματα να χορεύουν τrance ο άλλος νομίζει οτι διασκέδαση θα πει να βρίσκεσαι μέσα σε βαβούρα με γκόμενες που φοράνε βρακιά με διψήφιο αριθμό dna πάνω τους και τύπους κόπιες που όταν τους τραβάς μαχαίρι τρέχουν λες κ δεν υπάρχει αύριο η διασκέδαση βρίσκεται μέσα μας , όχι μέσα τους , είναι στην δική σου μοναδικότητα που σε κάνει να διασκεδάζεις είναι ο ανώτερος δικός σου σκοπός να περάσεις καλά να είσαι εσύ κ εσύ εναντίων όλων κατάλαβες? γιαυτό πήγαινε δες το star wars Words of wisdom! Μπήκα στο τρυπάκι να δω το star wars πάντως Εκείνο που με ξεπερνάει είναι πως όλοι οι καλοί άνθρωποι θυμούνται τους φτωχούς και τους πεινασμένους αυτές τις ημέρες, Εγώ είμαι στα @@ μου και δεν ασχολούμαι με κανένα. Ετςι κι αλλιώς μαλακιες είναι αυτές οι ημέρες και περνάω συνήθως χάλια. Δυστυχώς έτσι είναι. Αυτές τις μέρες πολλοί γίνονται "Άγιοι". Και μετά σταρχιδιστές πάλι. Υποκρισία στο φουλ. εσύ θες να μας πείσεις ντε και καλά ότι γεράσαμε τη μάνα μου μου θυμίζεις αλλά αυτή, άντε δικαιολογείται, θέλει να με παντρέψει.. τι λες ρε παιδί μου!!! πωπω! διάβασες τετοιο πράμα;;;!!! Το γεράσαμε το είπα ρητορικά. Δεν μου πέφτει λόγος το τι σου λέει η μάνα σου. Ούτε με νοιάζει. Όσον αφορά αυτό που διάβασα έχει μια επιστημονική βάση. Το αν ισχύει ή όχι δεν το ξέρω. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα προσωπικά οπότε να λείπει η ειρωνεία Σταυρούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δε με παρηγορεί... Το να έχω ένα πρόβλημα και να μάθω ότι και άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, ίσα ίσα με κάνει χειρότερα. Τι ταινίες θα δεις ? Για μένα δεν είνα πρόβλημα... το "αν σε παρηγορεί" πήγαινε στο ότι εγώ το βλέπω μια χαρα και μ'αρέσει πολύ η ιδέα να περάσω κρεβατομενη τα χριστούγεννα γα να ξεκουραστώ... ίσως θα μπορούσες κι εσύ να το δείς έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Boss Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δε γιορτάζω πράγματα που δε πιστεύω γιατί δεν είμαι υποκριτής. Οι γιορτές είναι μια απλή μέρα για εμένα που τη περνάω οπώς και όλες τις άλλες. edit: σήμερα το πρόγραμμα λεει anime και fallout 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=wuz2ILq4UeA Ειναι οι χειροτερες μερες για τους ανθρωπους που ξεμειναν μονοι και ερημοι Ας τους δωσουμε λιγη χαρα οπως μπορουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα