stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 αν σε παρηγορεί αληθινέ κι εγώ αύριο μάλλον θα την περάσω στο κρεβάτι όλη μέρα βλεποντας ταινίες και δε με χαλάει κι όλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Γεράσαμε παιδιά. Ειναι και η κρίση ηλικίας που πλησιάζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 σταvi θα πεις καμια καλή ταινία να δούμε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως είχα διαβάσει κάπου κάποτε ότι τα άτομα που ασχολούνται με online chat, καλή ώρα, παρουσιάζουν αντικοινωνική συμπεριφορά έως κάποιο βαθμό. Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως περιμενω πως και πως να φυγουν οι αλλοι να βρω την ησυχια μου για λιγες μερες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 σταvi θα πεις καμια καλή ταινία να δούμε? Τι είδος ψάχνεις. Εχω μερικές να προτείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η μοναξια παιδες είναι εσωτερική υπόθεση. Με έχει πιάσει μοναξιά ακόμα και όταν είναι 15 άτομα στο πατρικό μου και τρώμε και πίνουμε. Ή ακόμα και όταν είμαι με 10 άτομα σε καφε/ποτο . Γιατρέψτε την εσωτερική σας μοναξιά , και τότε θα γιατρευτεί και εξωτερικά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι φορές δεν γιατρεύεται η ρημάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι είδος ψάχνεις. Εχω μερικές να προτείνω κωμωδίες, ειχα γραψει και στο παραδιπλα Thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αποψε θα βγω για ποτάκι με εναν φιλο σκεφτομαι να κάνω πεσιμο σε καμια που θα δω και θα μου αρέσει λετε να ειναι το τυχερο μου βράδυ αποψε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Χωσου εσύ και αύριο μας λες αν ήταν τυχερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasiman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εχω περασει καποιους μηνες τρελης μοναξιας..Σπιτι δουλεια γυμναστηριο και τιποτα αλλο...Τοτε μου εκανε καλο αλλα το παραπανω σε τρελαινει κιολας...Το καλο που εχει η μοναξια ειναι η οικονομια..:Ρ μιλαμε μου εμεναν λεφτα που ουτε το φανταζομουν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 κωμωδίες, ειχα γραψει και στο παραδιπλα Thread Από κωμωδίες δεν θυμάμαι πολλές. American Ultra / Spy / Train wreck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εγω απο τοτε που πεθανε η μητερα μου δηλαδη 3 χρονια τωρα τις γιορτες της περναω μονο τα ατομα που αγαπαω και με αγαπανε μενουν μακρια και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω και αδερφος μου δεν ειναι πολυ των γιορτων, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκείνο που με ξεπερνάει είναι πως όλοι οι καλοί άνθρωποι θυμούνται τους φτωχούς και τους πεινασμένους αυτές τις ημέρες, Εγώ είμαι στα @@ μου και δεν ασχολούμαι με κανένα. Ετςι κι αλλιώς μαλακιες είναι αυτές οι ημέρες και περνάω συνήθως χάλια. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2015 από agamoi-thytai 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα