Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το δήθεν το είχα / εχω δει και απο γνωστούς κλπ. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει δεν λέω. Ενα παράδειγμα. Σήμερα στην δουλειά κάποιοι co workers μου, χαιρέτησαν κάποια αλλα άτομα , προϊσταμένους τους. Ευχές κλπ. Που σε άλλη περίπτωση θα τους έλεγαν ενα απλό "γεια" και αν. Γενικά αυτό το δήθεν οτι πχ πρέπει να ειμαι φιλικος/ευγενικός με κάποιον που υπό άλλες συνθήκες δεν θα του μίλαγα καν με υπερβαίνει. ΟΚ άλλο αυτό, αν και συνηθιζετε να μιλας ευγενικά στους προισταμένους, όχι; Το θέμα μας ειναι "μοναξιά στις γιορτές" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Απλά σου αναφέρω ενα πραδειγμα. Αν και νομίζω το πάμε οφ τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Είναι η μοναξιά της κορυφής αρχηγέ: Κατά τα άλλα, όχι, δυστυχώς δε μου τυχαίνει συχνά. Ακριβώς επειδή είναι γιορτές και όλοι θεωρούν αδιανόητο να μην γίνει τζέρτζελο, αυτές είναι οι χειρότερες μέρες. Ναι ναι... Ναι, μόνος σου. λες ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αληθινέ μην κολλάς, και μόνος σου μια χαρά μπορείς να περάσεις! Έχω περάσει μερικές πρωτοχρονιες την γιορτή μου μοναχικά και το απόλαυσα όσο απολαμβάνω και τις συναθροίσεις με φίλους. Και σινεμά δεν είναι καθόλου περίεργο να πας μόνος επίσης. Κι αυτό το κάνω πολύ συχνά and it doesn't feel awkward. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 είμαι στο γραφείο, μόνος στις γιορτές μου έπεσε ο κλήρος του On call person. γενικά τον 1ο χρόνο εδώ ένιωθα μια μοναξιά., μετά από κάνα μπουκάλι τσίπουρο και μεζέδες έρχεσαι στα ίσια σου. βγαίνεις έξω στο μεγαλύτερο MMORPG που έχει δημιουργηθεί ποτέ. 29 χρόνια τώρα, ούτε στο 10% δεν ΄΄εχω πάει/εξερευνήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δες home alone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 μόνο έτσι περνάω τις γιορτές έχε χάρη που δε χαμπαριάζω απο τέτοια για μένα οι μέρες χωρίζονται απλά σ'αυτές που έχω δουλειά και σ'αυτές που αράζω και κάνω ότι γουστάρω τώρα πρωτοχρονια, χριστουγεννα, γενέθλια... είναι λεπτομέρειες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά κάτι φορές είναι καλή η μοναξιά. Ανασυγκροτείς τον εαυτό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 γιατί μόνος ρε φίλε. το παρεάκι του μπλα μπλα δε σου κάνε δλδ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι να πούμε κι εμείς που δουλεύουμε βράδια τις γιορτές. Πλεον καμία γιορτή δε μου κάνει αίσθηση και θα γούσταρα πολύ πχ απόψε να έχω ρεπό και να αράξω μόνος σπίτι να δω Home Alone, Die Hard, Scrooged. Με αυτή τη σειρά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 γιατί μόνος ρε φίλε. το παρεάκι του μπλα μπλα δε σου κάνε δλδ? γιατί μόνος ρε φίλε. το παρεάκι του μπλα μπλα δε σου κάνε δλδ? εγώ κάθε ρεβεγιον εδώ μαζί σας το κάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 γιατί μόνος ρε φίλε. το παρεάκι του μπλα μπλα δε σου κάνε δλδ? Ε τώρα μοναξιά το ένα μοναξιά και το άλλο. Τίποτα δεν συγκρίνεται με real παρέα. Τι να πούμε κι εμείς που δουλεύουμε βράδια τις γιορτές. Πλεον καμία γιορτή δε μου κάνει αίσθηση και θα γούσταρα πολύ πχ απόψε να έχω ρεπό και να αράξω μόνος σπίτι να δω Home Alone, Die Hard, Scrooged. Με αυτή τη σειρά! Κουράγιο φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εγώ κάθε ρεβεγιον εδώ μαζί σας το κάνω από φέτος και εγώ εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, μόνος σου. Αυτό. Προωπικά, όταν πάω για ταινία, και 5 άτομα να είμαι, πάντα είμαι αποκλειστικά εγώ και η ταινία "μαζί". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Είναι και στον άνθρωπο. Μερικοί είναι πιο μοναχικοί από άλλους. Δεν το θεωρώ κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα