DDevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλο ειναι κανεις να μη κρινει κανεναν σε τομεις που δεν του πέφτει λογος. Για παράδειγμα δεν μπορει να σε κρινει ένας παντρεμενος που σαλιαριζει με την πρωτη ευκαιρια οτι έχεις μεινει ακομα σινγκλ και κάνεις το κέφι σου με πολλές. Ο πρωτος αναμάρτητος το λιθο να ριξει.Ειδατε ολοι τι μανουρα εγινε τωρα στα καναλια με τους ομορφυλοφιλους , αν και ειμαι φανατικός στρεητ εντουτοις εμενα δεν με απασχολησε καθολου το θεμα και δεν πηρα πουθενα θέση δεν με απασχολει τι κανουν αυτοι οι ανθρωποι στη ζωη τους και δεν θα εβλεπα υποτιμητικά κάποιον επειδη ειναι ομοφυλόφιλος. Ετσι γεννηθηκε και ετσι περνάει καλά. Εμενα δεν με ενοχλει. Παντως οταν εισαι παντρεμενος και το φλέρτ απαγορευεται εγω ετσι το πιστευω για αυτο και ισως να μη παντρευτω και ποτέ εκτος και αν ειναι ζευγαρι μοντερνο και γουσταρει τις παρτουζες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα να μάθεις να ψαρεύεις, παρά να αγοράζεις ψάρια. Αν αγοράζεις, μετά δεν έχεις κίνητρο να μάθεις ψάρεμα, οπότε επαναπαύεσαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα να μάθεις να ψαρεύεις, παρά να αγοράζεις ψάρια. Αν αγοράζεις, μετά δεν έχεις κίνητρο να μάθεις ψάρεμα, οπότε επαναπαύεσαι. Φιλε μου φοβαμαι οτι οταν κτυπάει κοκκινο η κα*λα.... εφυγες κατευθειαν για την ψαροταβέρνα αμα εχεις γκομενα σταθερη αλλαζει βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Κατανοητό ρε συ, αλλά μερικοί έχουν κάνει συνήθειο την «ψαροταβέρνα»... προσοχή, δεν τους κρίνω, απλά κάποια στιγμή τελειώνουν τα φράγκα και μετά θα είσαι μονίμως ... πεινασμένος χωρίς backup plan. Γι' αυτό μάθε τέχνη κι άστηνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21cm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Η πρώτη σου πρόταση είναι ένα παράδειγμα του θέματος που αναφέρω παραπάνω, δηλαδή ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν τις ιερόδουλες έχουν πολύ ανώριμες και λανθασμένες αντιλήψεις πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις. Κάνεις μία τεράστια γενίκευση για τις γυναίκες που απλά δεν ισχύει στην πραγματική ζωή μεταξύ φυσιολογικών ανθρώπων. Υπάρχουν γυναίκες που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι η οικονομική αποκατάσταση η το να τρώνε λεφτά από άντρες; Σίγουρα υπάρχουν αλλά δεν είναι όλες έτσι. Όχι, δεν το πληρώνω το νινί και ποτέ δεν το πλήρωνα. Μπορεί να κέρναγα την πρώτη και την δεύτερη φορά να κέρναγε η άλλη. Τώρα αν εννοείς να παίρνω δώρα και να κάνω χάρες για να μου κάτσει κάποια, επίσης ποτέ δεν το έκανα και δεν χρειάζεται να το κάνεις εκτός αν βγαίνεις με πολύ σάπιες γκόμενες. Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν Ή έβρισκες πάντοτε γυναίκες που είχανε απαρνηθεί τον υλισμό και το είχανε ρίξει στην φιλοσοφία και στην άσκηση του πνεύματος ή τα έφτιαχνες πάντα με γυναίκες μπάζα. Κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά όμορφες-καυλιάρες γυναίκες που το έχουν ρίξει στην φιλοσοφία και στην άσκηση του πνεύματος; Ούτε θηλυκιά γάτα δεν κυκλοφορεί με τέτοια χαρακτηριστικά. Εδώ έχει αναστενάξει το facebook απο τον ναρκισισμο και την selfie,τι μου λες τώρα; Άρα μάλλον φιατάκι φίλε πρέπει να οδηγούσες μια ζωή,για αυτό και δεν πλήρωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Κατανοητό ρε συ, αλλά μερικοί έχουν κάνει συνήθειο την «ψαροταβέρνα»... προσοχή, δεν τους κρίνω, απλά κάποια στιγμή τελειώνουν τα φράγκα και μετά θα είσαι μονίμως ... πεινασμένος χωρίς backup plan. Γι' αυτό μάθε τέχνη κι άστηνε. Φιλε μου ισχυει αυτα τα στέκια σε μαδάνε. Έχεις δικιο.Ειναι πολυ ευκολο να σε μαδήσουν εκει μέσα ειδικα σε στριπ μαγαζια που πεφτει χορος και 10ευρω (στα περισσοτερα) εχω παει με φιλο εγω χάλασα σε ενα βραδυ 40 ευρω 3 χορους και το ποτο μου αυτος χαλασε 3 χορους το ποτο του 40 ως τωρα και μετά ενα πριβέ 80 ευρώ συνολο 120 σε ένα βραδυ!!! Δεν κανεις κατι το ολοκληρωμενο σε αυτα τα μαγαζια να τονισω. Χαμουρεμα μονο οποτε αν μετα θες συνεχεια που θα θες υπολογισε αλλο ενα 50αρι ξεπουπουλιασμα. Και αν πριν απο ολα αυτα εχεις πάει σε κανενα κοσμικον μπαράκι για προθερμανση ή τιποτα τσιπουρα και φαγητο με φιλους και φιλες άστο. Ωρες ωρες σκεφτομαι ποσο κοροιδα ειμαστε αλλοι με ενα ποτάκι κερασμα ολο το βράδυ και αλλοι βάζουν κερμα για να ανανεώνουν την πιστα ινσερτ κοιν που λεμε χαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν Ή έβρισκες πάντοτε γυναίκες που είχανε απαρνηθεί τον υλισμό και το είχανε ρίξει στην φιλοσοφία και στην άσκηση του πνεύματος ή τα έφτιαχνες πάντα με γυναίκες μπάζα. Κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά όμορφες-καυλιάρες γυναίκες που το έχουν ρίξει στην φιλοσοφία και στην άσκηση του πνεύματος; Ούτε θηλυκιά γάτα δεν κυκλοφορεί με τέτοια χαρακτηριστικά. Εδώ έχει αναστενάξει το facebook απο τον ναρκισισμο και την selfie,τι μου λες τώρα; Άρα μάλλον φιατάκι φίλε πρέπει να οδηγούσες μια ζωή,για αυτό και δεν πλήρωνες. Ναι... επειδή υπάρχουν ή φανατισμένες υλίστριες που ψάχνουν για χορηγό ή γυναίκες που ανήκουν σε μοναστικές αδελφότητες. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο, μόνο άκρα! Είναι απλό, υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί γυναικών, στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα. Σε γενικές γραμμές οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν για κάποιον φυσιολογικό άντρα με τη δουλειά του, την ανεξαρτησία του που να είναι ώριμος και κοινωνικός. Κάποιες μπορεί να έχουν λίγο υψηλότερες απαιτήσεις, κάποιες λίγο χαμηλότερες... υπάρχουν μπαζόλες που ψάχνουν για χορηγό και κουκλάρες που τα φτιάχνουν με έναν νορμάλ τύπο που έχει αυτοπεποίθηση και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του. Υπάρχουν ανώριμοι και ακοινώνητοι άντρες που οδηγούν Mercedes και τρώνε άκυρα από παντού και καταλήγουν με γυναίκες κουμπαράδες, και νορμάλ παιδιά που βγαίνουν με ωραίες γκόμενες και περνάνε όμορφα. Αν έχεις επαφή με την πραγματική ζωή και με φυσιολογικούς ανθρώπους είναι κάτι που μπορείς να το διαπιστώσεις πολύ εύκολα. Αν η εμπειρία σου εξαντλείται στο διαδίκτυο και σε συζητήσεις με ομοϊδεάτες, λογικό είναι να πιστεύεις ακραία πράγματα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorLogik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι θέμα ενέργειας,αλλά θέμα μιμητισμού.Νιώθεις άσχημα που είσαι εκτος της μάζας.Με το να κάνεις αυτο που κάνει η μάζα θεωρείς οτι είσαι και εσύ κάτι.Όταν όμως δεν κάνεις αυτό που κάνουν οι άλλοι νιώθεις μειονεκτικά,κοινώς νιώθεις σκουπίδι. Στην συναυλία νιώθεις μοναξιά γιατί δεν έχεις πάει με παρέα,κάτι που έχουν κάνει όλοι οι άλλοι. Αλλά όμως αν βγούνε όλοι οι άλλοι και σου πούνε οτι και εμείς μόνοι μας ήρθαμε,τότε θα σου φύγει η μοναξιά.Θα νιώσεις οτι υπάρχουν και άλλοι πολλοί σαν κι εσένα Δηλαδή με άλλα λόγια την ζωή σου την καθορίζουν οι άλλοι.Πιστεψέ με αν είσαι ο μόνος που οδηγεί φεράρι μέσα στην Ελλάδα,πάλι μοναξιά θα νιώθεις και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν θα σε ενδιαφέρει αυτό καθεαυτό το γεγονός,οτι απολαμβάνεις την φεράρι αλλά θα σε απασχολεί και θα σε τρώει την ψυχή το γεγονός της μοναδικότητας.Οτι δεν είσαι ένα με την μάζα. Αν όλοι τρώνε κόπρανα και εσύ τρως σωστή τροφή,από την μοναξιά σου θα την αφήσεις την σωστή τροφή και θα πας να γίνεις ένα με τους άλλους. Η αυτόνομη-ισχυρή προσωπικότητα δεν φοβάται την μοναξιά.Το πιθηκοειδές χωρίς προσωπικότητα κλάνει μέντες μπρος την διαφοροποιήση. Διότι διαφοροποίηση=μοναξιά. well said! Μου θυμησες αυτο Ναι... επειδή υπάρχουν ή φανατισμένες υλίστριες που ψάχνουν για χορηγό ή γυναίκες που ανήκουν σε μοναστικές αδελφότητες. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο, μόνο άκρα! Είναι απλό, υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί γυναικών, στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα. Σε γενικές γραμμές οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν για κάποιον φυσιολογικό άντρα με τη δουλειά του, την ανεξαρτησία του που να είναι ώριμος και κοινωνικός. Κάποιες μπορεί να έχουν λίγο υψηλότερες απαιτήσεις, κάποιες λίγο χαμηλότερες... υπάρχουν μπαζόλες που ψάχνουν για χορηγό και κουκλάρες που τα φτιάχνουν με έναν νορμάλ τύπο που έχει αυτοπεποίθηση και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του. Υπάρχουν ανώριμοι και ακοινώνητοι άντρες που οδηγούν Mercedes και τρώνε άκυρα από παντού και καταλήγουν με γυναίκες κουμπαράδες, και νορμάλ παιδιά που βγαίνουν με ωραίες γκόμενες και περνάνε όμορφα. Αν έχεις επαφή με την πραγματική ζωή και με φυσιολογικούς ανθρώπους είναι κάτι που μπορείς να το διαπιστώσεις πολύ εύκολα. Αν η εμπειρία σου εξαντλείται στο διαδίκτυο και σε συζητήσεις με ομοϊδεάτες, λογικό είναι να πιστεύεις ακραία πράγματα. Ολα καλα τα ειπες αλλα δεν συνιστω κανεναν ανδρα να ψαχνει γυναικες με το σκεπτικο να φιλοσοφη/να εμβαθυνει πανω σε οποιοδηποτε θεμα μαζι τους, ΑΣΧΕΤΟΣ αν η ιδιες ισχυριζονται οτι δεν εχουν προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τους αρεσει να φιλοσοφουν, μπορει να το κανουν για αλλους λογους αλλα δεν το κανουν με το σκεπτικο που το κανεις ενας ανδρας. Οι γυναικες ειναι πιο απλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 well said! Μου θυμησες αυτο Ολα καλα τα ειπες αλλα δεν συνιστω κανεναν ανδρα να ψαχνει γυναικες με το σκεπτικο να φιλοσοφη/να εμβαθυνει πανω σε οποιοδηποτε θεμα μαζι τους, ΑΣΧΕΤΟΣ αν η ιδιες ισχυριζονται οτι δεν εχουν προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τους αρεσει να φιλοσοφουν, μπορει να το κανουν για αλλους λογους αλλα δεν το κανουν με το σκεπτικο που το κανεις ενας ανδρας. Οι γυναικες ειναι πιο απλες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 για εμένα οι γιορτές κ τ γενέθλια για πολλούς λογους έχουν καταντήσει λίγο αγευστα.εννοώ ότι κ ν βγω ή κ ν παίζει παρέα παλι σαν μια συνηθισμένη μέρα είναι δν αλλάζει κάτι.για αυτό μην κολλατε στη μοναξιά στις γιορτες δν αλλάζει κάτι τώρα.γελαω μ την υποκρισία μόνο που είναι στο τέρμα τις αυτές τις μέρες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 gatokoritso δεν κόβεις τις φιλοσοφίες σιγά-σιγά να πας στην κουζίνα σου; Οι επιβήτορες αποπάνω μίλησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί στις γιορτές οι άνθρωποι να βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 gatokoritso δεν κόβεις τις φιλοσοφίες σιγά-σιγά να πας στην κουζίνα σου; Οι επιβήτορες αποπάνω μίλησαν. πάω σιγά σιγά στο κρεβάτι μ.ας πάνε οι επιβήτορες στη κουζίνα γιατί θέλω το πρωινό μ με τη δροσουλα κ αλίμονο σας αν το αυγό δν είναι μελάτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 well said! Μου θυμησες αυτο Ολα καλα τα ειπες αλλα δεν συνιστω κανεναν ανδρα να ψαχνει γυναικες με το σκεπτικο να φιλοσοφη/να εμβαθυνει πανω σε οποιοδηποτε θεμα μαζι τους, ΑΣΧΕΤΟΣ αν η ιδιες ισχυριζονται οτι δεν εχουν προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τους αρεσει να φιλοσοφουν, μπορει να το κανουν για αλλους λογους αλλα δεν το κανουν με το σκεπτικο που το κανεις ενας ανδρας. Οι γυναικες ειναι πιο απλες. Διαφωνώ μαζί σου πάνω σε αυτό. Δεν τίθεται θέμα ικανότητας καθώς έχω κάνει λογικότατες συζητήσεις με γυναίκες και παράλληλα έχω βρεθεί σε συζητήσεις με άντρες που με έκαναν να χάσω την ελπίδα μου για την ανθρωπότητα. Είναι πολύπλοκο το θέμα και δε θέλω να γράψω έκθεση, αλλά εντελώς απλοϊκά: λόγο των διαφορών που έχουν τα φύλα μεταξύ τους, τείνουν οι άντρες και οι γυναίκες να έχουν διαφορετικά κίνητρα και διαφορετική προσέγγιση της ζωής. Μερικές φορές δραματικά, άλλες φορές όχι τόσο. Δεν τίθεται θέμα ικανότητας και είναι άδικο να κρίνουμε τις γυναίκες με βάση την μπουρναζογκόμενα που δεν έχει ανοίξει στη ζωή της ένα βιβλίο και έχει πρότυπο την Αλεξανδράτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 well said! Μου θυμησες αυτο Ολα καλα τα ειπες αλλα δεν συνιστω κανεναν ανδρα να ψαχνει γυναικες με το σκεπτικο να φιλοσοφη/να εμβαθυνει πανω σε οποιοδηποτε θεμα μαζι τους, ΑΣΧΕΤΟΣ αν η ιδιες ισχυριζονται οτι δεν εχουν προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι δεν τους αρεσει να φιλοσοφουν, μπορει να το κανουν για αλλους λογους αλλα δεν το κανουν με το σκεπτικο που το κανεις ενας ανδρας. Οι γυναικες ειναι πιο απλες. Μόνο ένας είναι ο πραγματικός Freeman. Όσων αφορά τη φιλοσοφία, πίστεψε με πως η συντριπτική πλειοψηφία γενικά των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων ανδρών και γυναικών, δεν φιλοσοφεί. Εκτός και αν θεωρείς φιλοσοφία το πως έπαιξε ο τάδε παίχτης στο χθεσινό ματς, προβλέψεις στοιχίματος,και κάνα κράξιμο γενικά πολιτικών... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα