Προς το περιεχόμενο

Μοναξιά στις γιορτές.

Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι συνεχεια, απλα ξερεις οταν ειναι καποιος/καποια που σε ενδιαφερει και παλι δεν θελεις να βγεις ε τοτε πρεπει να το κοιταξεις λιγο δεν ειναι πολυ λογικο για εμενα. Απο την αλλη με συγκεκριμενες παρεες αν και ειμαστε χρονια μαζι και περναμε πολυ καλα πολλες φορες εχει τυχει να πηγαινω με το ζορι η να βρισκω δικαιολογιες γιατι απλα νιωθω πολυ κουρασμενος χωρις λογο.

Τυχαινει, δεν επεσε κανεις να τη φαει οτι γουσταρει κανει απλα ειπα πως λειτουργω εγω.

Οκ σεβαστό, εγώ το βρίσκω φυσιολογικό. Για κάποια περίοδο επαναλαμβάνω.

Falbala παρακαλώ

Δε θα βγάλεις άκρη με το νικ που διάλεξες :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι να περνάς καλα όλο τον χρόνο και όχι να το θυμάσαι στις γιορτές.

Για να γίνει αυτό πρέπει να είσαι υγιής σωματικά και κυρίως ψυχολογικά.Παίζουν ρόλο κάποιοι βασικοί παράγοντες για να επιτευχθεί αυτό.Εξαρτάται απο αυτά που έχεις βιώσει και βιώνεις,απο τις απαιτήσεις που έχεις απο την ζωή και ανάλογα με τι ανθρώπους συναναστρέφεσαι.Ισως το βασικότερο είναι ο τρόπος αντίληψης ο οποίος καθορίζει όσα νιώθουμε και σκεφτόμαστε.Οι σκέψεις γίνονται πράξεις οι οποίες καθορίζουν τις επιλογές μας στην ζωή.

Δεν είναι άσπρο μαύρο.Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός,διαφορετικός.

• Like 1

Τι νυφοπάζαρο έπαιζε παλιοτερα στα τσάτ ρε παιδια???? μοναξια και κουραφέξαλα έμπαινες σε ενα τσατ μιλουσες με μια πριβέ δινατε μσν αν της άρεσες μετα απο 2-3 μέρες βγαινατε βολτα.

Τι νυφοπάζαρο έπαιζε παλιοτερα στα τσάτ ρε παιδια???? μοναξια και κουραφέξαλα έμπαινες σε ενα τσατ μιλουσες με μια πριβέ δινατε μσν αν της άρεσες μετα απο 2-3 μέρες βγαινατε βολτα.

Και φαντάσου ότι μιλάς για εποχές που το ίντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο και φυσικά προ fb!

Και φαντάσου ότι μιλάς για εποχές που το ίντερνετ δεν ήταν τόσο διαδεδομένο και φυσικά προ fb!

2005-2010 χρυσή 5ετια

chat mad.gr το 80% των κοριτσιων εμπαινε να ψαχτεί!

• Like 1

Εννοώ πως θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ένα άσχημο γεγονός

π.χ. μοναξιά ή θάνατος αγαπημένου ανθρώπου.

Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να γίνετε φίλοι και με την μοναξιά και με τον θάνατο.

Διότι η ζωή δεν έχει μόνο χαρές,ξέρουμε οτι έχει και λύπες.Όταν λοιπόν μας χτυπήσουν οι λύπες

δεν πρέπει να κάνουμε σαν μικρά παιδάκια,αλλά σαν γενναίοι πολεμιστές.

Σου λέει ο άλλος είμαι μόνος στις γιορτές και δεν μπορώ την μοναξιά.

Κλαιν μαιν.Συγνώμη για την φράση.

Να μάθεις να ζείς και μόνος,να μάθεις να ζεις και με λιγότερο φαγητό,να μαθεις να ζήσεις και με το τάδε

πρόβλημα υγείας.

Κοινώς να μάθεις να προσαρμόζεσαι και να μην δυσανασχετείς.

Όλα είναι θέμα προσαρμογής.

Ρε συ μην πας στο αλλο ακρο.

Το να νιωθει καποιος μονος και να κανει κατι γι αυτο, εστω και μεσω φορουμ (ευτυχως τετοια ταμπου τεινουν να ελαχιστοποιηθουν οσο περναει ο καιρος) δεν ειναι σε καμια περιπτωση μεμπτο ουτε δειχνει αδυναμια χαρακτηρα.

Δεν ειπε ο ανθρωπος οτι δεν αντεχει οπως του τα φερε η ζωη! Εξεφρασε τη δυσαρεσκεια του με την κατασταση απλως, σε ενα φορουμ και thread που κανεις δεν ειναι αναγκασμενος να διαβασει η να του δωσει προσοχη.

Αλλο το μαθαινω να ζω με τα προβληματα μου και να μην με παιρνει απο κατω και αλλο το δεν προσπαθω να βελτιωσω την κατασταση γιατι μπορω και ετσι οπως ειμαι. Ειναι σημαντικη η διαφορα.

• Like 3

Ρε συ μην πας στο αλλο ακρο.

Το να νιωθει καποιος μονος και να κανει κατι γι αυτο, εστω και μεσω φορουμ (ευτυχως τετοια ταμπου τεινουν να ελαχιστοποιηθουν οσο περναει ο καιρος) δεν ειναι σε καμια περιπτωση μεμπτο ουτε δειχνει αδυναμια χαρακτηρα.

Δεν ειπε ο ανθρωπος οτι δεν αντεχει οπως του τα φερε η ζωη! Εξεφρασε τη δυσαρεσκεια του με την κατασταση απλως, σε ενα φορουμ και thread που κανεις δεν ειναι αναγκασμενος να διαβασει η να του δωσει προσοχη.

Αλλο το μαθαινω να ζω με τα προβληματα μου και να μην με παιρνει απο κατω και αλλο το δεν προσπαθω να βελτιωσω την κατασταση γιατι μπορω και ετσι οπως ειμαι. Ειναι σημαντικη η διαφορα.

Συμφωνω! Εδω άλλες χρησιμοοποιούν το διαδικτυο για να μαζευουν λαικς και να θρέφεται ο ναρκισσισμος τους ποιος ή ποια θα κατηγορησει κάποιον που ψάχνει παρέα? Καλα έκανε ο αληθινος και για μένα ειναι μάγκας. Αλλα να σου πω φταιμε και εμεις ωρες ωρες καθομαστε και δινουμε εξηγησεις και απολογουμαστε ενω δεν θα έπρεπε πχ κάνεις κάτι για την πάρτη σου σε ποιον θα δώσεις αναφορά?

- Γιατι το κάνεις αυτο?

- Γιατι έτσι γουστάρω.

Και δεν υπάρχει καν θέμα συζητησης ή απολογιας :D

• Like 4

Μιλάς για IRC; Νομίζω παρήκμασε λόγω social media (FB κλπ.)

Μιλάς για IRC; Νομίζω παρήκμασε λόγω social media (FB κλπ.)

Οχι. Μιλάω για τον σερβερ του mad.gr που ειχε και τσάτ. Εμπαινες και απο Mirc32 ομως.

Ειχα βγαλει γκομενα και απο το hi5!!!! Το φβ οντως εκανε χαλαστρα μεγαλη με τα λάικ γιατι μετα οι γκομενες θαμπωθηκαν απο αυτα και δεν ηθελαν κατι άλλο

IRC ήταν και το chat.mad.gr

Ε κοίτα, τα social media προσέφεραν οπτικό υλικό και ευκολία χρήσης, οπότε το IRC πήγε στα σκουπίδια για το 99% των casual users... πλέον όλες ρωτάνε σαν ρομποτάκια «έχεις FB;» για να σε περάσουν από ψυχογράφημα (λες και πας σε job interview ένα πράγμα).

Και το MSN μεγάλη επιτυχία πάντως πριν έρθουν τα smartphones με τα Viber/Whatsapp κλπ.

IRC ήταν και το chat.mad.gr

Ε κοίτα, τα social media προσέφεραν οπτικό υλικό και ευκολία χρήσης, οπότε το IRC πήγε στα σκουπίδια για το 99% των casual users... πλέον όλες ρωτάνε σαν ρομποτάκια «έχεις FB;» για να σε περάσουν από ψυχογράφημα (λες και πας σε job interview ένα πράγμα).

Και το MSN μεγάλη επιτυχία πάντως πριν έρθουν τα smartphones με τα Viber/Whatsapp κλπ.

Για αυτο σου λέω... προλάβαμε. Το άγνωστο ειναι το μεγαλυτερο αφροδισιακο!!! Το καινουργιο .... το ιντερνετ οτι ηταν να δώσει απο γνωριμιες το έδωσε πλεον δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγάλεις κάτι οι πιο πολλες μπαινουν για να ψωνισουν λαικ.Παλιά δεν ηταν έτσι

εδω την αλλη φορά μου έσκασε σε blind date τυπισσα μοντελάρα ποια στη σημερινη εποχη τοσο ομορφη θα έβγαινε στα τυφλά με κάποιον???? με τοσα μπινελικια που έχουνε βγει. Τις εχει χαζεψει η πολυ τεχνολογια.

Φίλε ξέρει τι κάνει ο Zuckerberg... likes = τροφή για τον ναρκισσισμό/ματαιοδοξία. Βρήκε το κουμπί της γυναικείας ψυχολογίας/ψυχοσύνθεσης και μαγκιά του που τα κονόμησε από αυτό.

Το πρόβλημα πάντως το έχουν αυτοί που τα δίνουν και μετά ξεροσταλιάζουν "KUKLA KANE AD EIME BLOK", όχι οι παραλήπτες των likes... ;)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...