Προς το περιεχόμενο

Μοναξιά στις γιορτές.

Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τέλος πάντων το θέμα είναι

αληθινέ αν μου επιτρέπεις, ελπίζω να μην ξεπερνάω τα όρια...

οτι μπορεί να τα φέρει έτσι η ζωή να ξεμείνεις απο παρέα, όπως μου έδωσε να καταλάβω χτες ο αληθινός οτι συνέβη με αυτόν.

Βγήκαμε, είχε πλάκα, είδαμε και το εργάκι μας όλα κουλ, ωστόσο όμως εγώ έχω άλλο πρόγραμμα και δεν ευκαιρώ τοσο συχνά, ξέρω όμως οτι υπάρχουν κι άλλα άτομα που βρισκονται στην ίδια φάση με τον αληθινό και καλά θα ήταν να ενεργοποιηθούν μέσω του φόρουμ και να  μην αφήνουν να περνάει η ζωή τους μοναχικά

Προσωπικά δε νιώθω μοναξιά

είμαι και εδω και μήνες μέσα διότι νιώθω συνεχώς μια εξάντληση και δεν μπορώ να βγω

το ινσομνια με εξυπηρετεί γιατί μου κρατάτε συντροφιά χωρίς να χρειάζεται να σηκώνομαι απο το κρεβάτι μου παρα μόνο για να φέρω να φάω μπροστά στην οθόνη.

Η εξάντληση ομως κάποια στιγμή θα περάσει...οπότε ειναι καθαρά επιλογή μου να μένω μέσα και να χαζολογώ στο ινσομνια

Σήμερα  για παράδειγμα ήταν να βγω μια κάποια παιδιά αλλά το ακύρωσα.  Νιώθω την ανάγκη να μεινω μέσα μέχρι να συνέλθω και το ινσομνια κάνει μια χαρά τη δουλειά του

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοώ πως θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ένα άσχημο γεγονός
π.χ. μοναξιά ή θάνατος αγαπημένου ανθρώπου.

Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να γίνετε φίλοι και με την μοναξιά και με τον θάνατο.
Διότι η ζωή δεν έχει μόνο χαρές,ξέρουμε οτι έχει και λύπες.Όταν λοιπόν μας χτυπήσουν οι λύπες
δεν πρέπει να κάνουμε σαν μικρά παιδάκια,αλλά σαν γενναίοι πολεμιστές.

Σου λέει ο άλλος είμαι μόνος στις γιορτές και δεν μπορώ την μοναξιά.

Κλαιν μαιν.Συγνώμη για την φράση.

Να μάθεις να ζείς και μόνος,να μάθεις να ζεις και με λιγότερο φαγητό,να μαθεις να ζήσεις και με το τάδε
πρόβλημα υγείας.

Κοινώς να μάθεις να προσαρμόζεσαι και να μην δυσανασχετείς.

Όλα είναι θέμα προσαρμογής.

• Like 6

Αύριο το μεσημέρι όμως θα βγούμε με την Φραμπαλά!

Σου λέει ο άλλος είμαι μόνος στις γιορτές και δεν μπορώ την μοναξιά.

Κλαιν μαιν.Συγνώμη για την φράση.

κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά χτες κατάλαβα κάτι άλλο απο τη συνάντηση με τον αληθινό...

οτι θες μια μέρα να μην είναι σαν όλες τις άλλες

κι εμένα στα @@ οι γιορτές, μου ειναι σχεδόν αχώνευτες και βαρετές, αλλά γενικά δεν έχω απωθημένα

οτι μπορεί να τα φέρει έτσι η ζωή να ξεμείνεις απο παρέα, όπως μου έδωσε να καταλάβω χτες ο αληθινός οτι συνέβη με αυτόν.

Βγήκαμε, είχε πλάκα, είδαμε και το εργάκι μας όλα κουλ, ωστόσο όμως εγώ έχω άλλο πρόγραμμα και δεν ευκαιρώ τοσο συχνά, ξέρω όμως οτι υπάρχουν κι άλλα άτομα που βρισκονται στην ίδια φάση με τον αληθινό και καλά θα ήταν να ενεργοποιηθούν μέσω του φόρουμ και να  μην αφήνουν να περνάει η ζωή τους μοναχικά

είμαι και εδω και μήνες μέσα διότι νιώθω συνεχώς μια εξάντληση και δεν μπορώ να βγω

το ινσομνια με εξυπηρετεί γιατί μου κρατάτε συντροφιά χωρίς να χρειάζεται να σηκώνομαι απο το κρεβάτι μου παρα μόνο για να φέρω να φάω μπροστά στην οθόνη.

Η εξάντληση ομως κάποια στιγμή θα περάσει...οπότε ειναι καθαρά επιλογή μου να μένω μέσα και να χαζολογώ στο ινσομνια

Σήμερα  για παράδειγμα ήταν να βγω μια κάποια παιδιά αλλά το ακύρωσα.  Νιώθω την ανάγκη να μεινω μέσα μέχρι να συνέλθω και το ινσομνια κάνει μια χαρά τη δουλειά του

Αυτο δεν ειναι υγιες. Καλυτερα να το παρεις λιγο πιο σοβαρα. Οταν απορριπτεις την κανονικη επαφη με καποιον ανθρωπο για να κατσεις και να μιλας για χαζα θεματα σε ενα forum, νομιζω υπαρχει προβλημα... Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να βγαινεις εξω με ατομα και να μιλατε. Αν μιλας με το ιδιο ατομο απο chat και απο κοντα, μαντεψε πιο ειναι το καλυτερο....

Ειναι ανεπιτρεπτο καποιος να μην εχει παρεα να βγει εξω να πει 2 κουβεντες με καποιον. Πραγματικα λυπαμαι οταν ακουω τετοια πραγματα...Ολοι χρειαζομαστε φιλους.

Αυτο δεν ειναι υγιες. Καλυτερα να το παρεις λιγο πιο σοβαρα. Οταν απορριπτεις την κανονικη επαφη με καποιον ανθρωπο για να κατσεις και να μιλας για χαζα θεματα σε ενα forum, νομιζω υπαρχει προβλημα... Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να βγαινεις εξω με ατομα και να μιλατε. Αν μιλας με το ιδιο ατομο απο chat και απο κοντα, μαντεψε πιο ειναι το καλυτερο....

κάτι δε διάβασες απο το ποστ μου

για κάποιους λόγους νιώθω σωματική εξάντληση,

δεν προτιμώ τη διαδικτυακή παρέα, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορώ να βγω μέχρι να συνέλθω, η παρέα του ινσομνια μου κρατάει συντροφια

επίσης κι έξω αν έβγαινα για πιο χαζά θέματα θα μιλούσαμε

και γενικά με εχουν κουράσει οι παρέες που έχω γιατί νιώθω οτι κάνω το διασκεδαστή τους

αν εξαιρέσεις τη φραμπαλά η οποια με κάνει και γελάω οι υπόλοιποι μου φαινονται βαρετοί κι έτσι προτιμώ να χαζολογώ στο διαδίκτυο

δεν προτιμώ τη διαδικτυακή παρέα, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορώ να βγω μέχρι να συνέλθω, η παρέα του ινσομνια μου κρατάει συντροφια

και γενικά με εχουν κουράσει οι παρέες που έχω γιατί νιώθω οτι κάνω το διασκεδαστή τους

αν εξαιρέσεις τη φραμπαλά η οποια με κάνει και γελάω οι υπόλοιποι μου φαινονται βαρετοί κι έτσι προτιμώ να χαζολογώ στο διαδίκτυο

Φραμπάλα είπαμε! :P

• Like 1

Αν εβγαινες με καποιον που σε ενδιαφερει η εστω κανει πολυ καλη παρεα και δεν βαριεσαι ποτε δεν θα σκεφτόσουν καν την εξάντληση.. Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον και το βλεπω και σε εμενα.

• Like 1

:wacko:

Θα γινεις θρεφτάρι.

• Like 2

Εξαντληση δεν νιωθει η μανα μου που ειναι 52 και βγαινει εξω και παει στα μπουζουκια ξερω εγω...

Ισως χρειαζεσαι ενα αγορι μου φαινεται, ειδικα εκει στα 30 σας χτυπανε οι ορμονες για παιδια κτλ 

Αυτο που ειπες δεν εχεις γνωρισει ακομα καποιον που θα σου γυρισει τον κοσμο πανω κατω... Τοτε δεν θα ξεκολλας απο το εξω, και οχι μονο..

Πέσατε να τη φάτε ρε σεις :) Εσείς δεν έχετε περάσει ποτέ τέτοια φάση; Δεν λέμε να γίνει μόνιμο αλλά είναι κάποιες φάσεις που μπορεί να μη θέλει να βγει ο άλλος κι ας είναι να βγει με την καλύτερη παρέα του κόσμου!

• Like 1

Πέσατε να τη φάτε ρε σεις :) Εσείς δεν έχετε περάσει ποτέ τέτοια φάση; Δεν λέμε να γίνει μόνιμο αλλά είναι κάποιες φάσεις που μπορεί να μη θέλει να βγει ο άλλος κι ας είναι να βγει με την καλύτερη παρέα του κόσμου!

Ναι συνεχεια, απλα ξερεις οταν ειναι καποιος/καποια που σε ενδιαφερει και παλι δεν θελεις να βγεις ε τοτε πρεπει να το κοιταξεις λιγο δεν ειναι πολυ λογικο για εμενα. Απο την αλλη με συγκεκριμενες παρεες αν και ειμαστε χρονια μαζι και περναμε πολυ καλα πολλες φορες εχει τυχει να πηγαινω με το ζορι η να βρισκω δικαιολογιες γιατι απλα νιωθω πολυ κουρασμενος χωρις λογο.

Τυχαινει, δεν επεσε κανεις να τη φαει οτι γουσταρει κανει απλα ειπα πως λειτουργω εγω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...