Προς το περιεχόμενο

Μοναξιά στις γιορτές.

Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ενα θεμα που λεγεται μοναξια στις γιορτες ενας βριζει (παλι) μια μεριδα γυναικων.

Μην ασχολεισαι φιλε ,μην ασχολεισαι.

Ε ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του κάτι φορές. Απλά ανέφερα ένα φαινόμενο μιας μερίδας γυναικών. Όχι άδικα. Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα το ίδιο θα έκανα και στους αντίστοιχους άνδρες. Αρσενικά με duck face , η απόλυτη παρακμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε μπορω να καταλαβω γιατι ασχολειστε τοσο πολυ με το τι κανουν οι αλλοι.Ειδικα οταν αυτοι οι αλλοι θεωρειτε οτι κανουν κατι ηλιθιο.Εκτος αν γραφετε μονο για να γραφετε.

• Like 2

Δε μπορω να καταλαβω γιατι ασχολειστε τοσο πολυ με το τι κανουν οι αλλοι.Ειδικα οταν αυτοι οι αλλοι θεωρειτε οτι κανουν κατι ηλιθιο.Εκτος αν γραφετε μονο για να γραφετε.

Μήπως τις εκπροσωπείς? Για να καταλάβω γιατί θίχτηκες. Δικαίωμα μου να ασχολούμαι με ότι θελω. Πάντως εσένα δεν σε πρόσβαλα. Την γνώμη μου είπα φραμπάλα. Και μην μου πεις ότι εσυ είτε real life είτε online δεν έχεις σχολιάσει με φίλες -φίλους κλπ κάτι που θεωρείς ηλίθιο στους άνδρες? Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Δε με πολυνοιαζει το τι κανουν οι αλλοι.Δε θα κατσω να σχολιασω και να βρισω στο ιντερνετ.Και δεν τις εκπροσωπω βαριεμαι να βγαινω φωτογραφιες και να τις ανεβαζω.

Δεν θιχτηκα.Αναρωτιεμαι περισσοτερο.Αφου κατι σε εκνευριζει γιατι ασχολεισαι.μηπως απλα το θεωρεις αστειο και το σχολιαζεις λαθος;

Δε με πολυνοιαζει το τι κανουν οι αλλοι.Δε θα κατσω να σχολιασω και να βρισω στο ιντερνετ.Και δεν τις εκπροσωπω βαριεμαι να βγαινω φωτογραφιες και να τις ανεβαζω.

Δεν θιχτηκα.Αναρωτιεμαι περισσοτερο.Αφου κατι σε εκνευριζει γιατι ασχολεισαι.μηπως απλα το θεωρεις αστειο και το σχολιαζεις λαθος;

Δεν νευριάζω. Στον χαβαλέ το παίρνω. Και μην φανταστείς τις κράζω με την έννοια ρίχνω καντήλια. Απλά ένα τέτοιο φαινόμενο μου προκαλεί γέλιο κάτι φορές. Όλοι μας λίγο ή πολύ σχολιάζουμε. Είτε στο ίντερνετ είτε real. Δεν κακό απαραίτητα.

Μήπως τις εκπροσωπείς? Για να καταλάβω γιατί θίχτηκες. Δικαίωμα μου να ασχολούμαι με ότι θελω. Πάντως εσένα δεν σε πρόσβαλα. Την γνώμη μου είπα φραμπάλα. Και μην μου πεις ότι εσυ είτε real life είτε online δεν έχεις σχολιάσει με φίλες -φίλους κλπ κάτι που θεωρείς ηλίθιο στους άνδρες? Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

επιμενεις να πιστευεις οτι επειδη σε ενοχλουν αυτες οι γκομενες ενοχλουν κι εμας. Κι επειδη η φραμπαλα ειναι φιλη κ την ξερω καλα σου λεω οτι οντως δεν ασχολειται

Επισης δεν εχει καν φωτογραφιες της στο φουμπυ

επιμενεις να πιστευεις οτι επειδη σε ενοχλουν αυτες οι γκομενες ενοχλουν κι εμας. Κι επειδη η φραμπαλα ειναι φιλη κ την ξερω καλα σου λεω οτι οντως δεν ασχολειται

Επισης δεν εχει καν φωτογραφιες της στο φουμπυ

Δεν με ενοχλεί απαραίτητα, κάτι το οποίο βρίσκω αστείο μερικές φορές. Μην τα μπερδεύεις. Ούτε απαίτησα / υπέθεσα ότι"ενοχλεί" και εσάς. Οσον αφορά την falbala δεν την κατηγόρησα για κάτι ούτε την έκραξα. Ίσα ίσα την θεωρώ μια χαρά κοπέλα. 

Ειρήνη υμίν βρε παιδιά.

Μη χαλάτε το θέμα μου. Το οποίο είναι για μοναξιά στις γιορτές.

...

Εντάξει κάποιοι μπορεί να νιώθουμε γενικά μοναξιά.

Αλλά αυτές τις μέρες, τις γιορτινές, βαράει άσχημα. Έχουν κάτι το ιδιαίτερο και την αισθάνεσαι περισσότερο.

• Like 1

Μέχρι να φύγεις,να προσπαθήσεις να γίνεις φίλος με την μοναξιά γιατί μετά την φυγή σου θα είναι

η μόνη παρέα που θα έχεις

Αν είναι αυτοί εκεί, ολα καλά θα είναι

9789603294801-1000-0431082.jpg

• Like 1

Φίλε ξέρει τι κάνει ο Zuckerberg... likes = τροφή για τον ναρκισσισμό/ματαιοδοξία. Βρήκε το κουμπί της γυναικείας ψυχολογίας/ψυχοσύνθεσης και μαγκιά του που τα κονόμησε από αυτό.

Ακριβως.

Και φαντασου οτι αυτο διαφημιζετε. Αυτο προωθειται. Μετα εχεις μια κοινωνια απο ψυχολογικα διαταραγμενες/αρρωστες κοπελιτσες που οι ιδιες δεν το ξερουν οτι ειναι αρρωστες γιατι το φαινομενο ειναι ΜΑΖΙΚΟ, οποτε ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ. Μετα εχετε η αλλη διαφημιση και σου λεει οτι πρεπει να ικανοποιεις της γυναικες. ΚΑΙ μην τυχον πεις σε καποια οτι δεν παει καλα, τοτε θα εχεις να κανεις με σαπιους νομους (που υπαρχουν μονο και μονο για να συνεχισει να εχει υπαρξη αυτο το καταστροφικο φενομενο) και μπετοβλακες white knights.

Το συστημα ξερει καλα τι κανει. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Φτιαχνει αρρωστους ανθρωπους και μετα τους πειθει οτι ειναι καλα.

Παιδια εγω πιστευω οτι και μονος περνας μια χαρα. Δεν λεω βεβαια να μην κανεις ενα ταξιδακι,ενα μικρο τραπεζι η εστω να βγεις για ενα καφε με την παρεα η την κοπελια , αλλα μεσα  στο μυαλο μας κανουμε κατι να φενεται μεγαλυτερο απο οτι ειναι.

Κατα την γνωμη μου ειναι και λιγο το θεμα προπαγανδας που μας ταιζουνε απο διαφημησεις κτλ. που δειχνουν ολους μαζεμενους να πινουν μια coca cola η στις ειδησεις που τους δειχνει ολους να γλεντανε και να πινουν σε μπουζουκια και τους ρωτανε πως περνανε κτλπ.Ειναι αυτες οι μικρες λεπτομερειες καμια φορα που μας δημιουργουνε ανασφαλεια, γιατι οι αληθεια ειναι οτι αυτα που βλεπουμε ειναι ενα μικρο ποσοστο και ανηκουν σε ενα ειδος μειονοτητας πλεον. Αποδειχθηκε για μενα φετος οτι τα χριστουγεννα δεν μετρανε πια μετα απο τον χαμο που εγινε με το star wars, ποιο πολλοι περιμεναν τον δεκεμβρη για την ταινια παρα για την γιορτη.

Βλεπουμε οτι η πιο εμπορικη γιορτη του χρονου νικηθηκε απο μια ταινια. Ακομα και τα στολιδια και τα διαφορα μπιχλιμπιδια του star war ηταν πολλα περισσοτερα απο τα στολιδια των γιορτων. Βλεπεται δηλαδη οτι η γιορτη που επρεπε να ειχε  μεγαλυτερη σημασια στον ανθρωπο μετακινηθηκε κατεβηκε τα leaderboards απο τους ιδιους που την διαφημίζανε για μια ταινια. Ειναι το χριστουγεννα του star wars και οχι το star wars των χριστουγεννων.

Μονο απο εκει φενεται οτι πλεον ειναι ολα εμπορικα και δεν υπαρχει καμια μαγεια οπως προσπαθουν να μας δειξουν.

Απο την αλλη λιγο τα οικονομικα προβληματα και λιγο τα προβληματα στην δουλεια πλεον ωθουνε καποιους να θελουν της γιορτες μονο για να κατσουν και να ησυχασουν εστω για 3 μερες χωρις εξτρα φασαρια γυρω τους και να χαλαρωσουν με τον εαυτο τους που πλεον δεν φροντιζουν τοσο πια. Εγω δεν πιστευω το να μενεις μονος κατι τετοιες ημερες ειναι κακο και ειναι καθαρα οπως το βλεπει καποιος στην δικια του πραγματικοτητα. Αμα δεν εχεις την φαγουρα να πας να τα σπασεις σε μπουζουκια η κλαμπ δεν θα πας ποτε οσο μοναχος νιωθεις η σε λενε ξενερωτο. Εσυ καθοριζεις το πως θα περασεις της ημερες σου γιατι αμα βγαλουμε το hype των ημερων ειναι απλα αλλο ενα ρεπο 3 ημερων που πεφτει καθε χρονο,ειναι απλα αλλο 3ημερο ρεπο οπως ολα τα αλλα.

Προσπαθω να σου δωσο να καταλαβεις οτι ο καθενας πρεπει να κανει οτι γουσταρει ανεξαρτητως τη κανουν η τη σου λενε οτι ειναι σωστο αυτες της μερες να κανεις κτλπ. Ειναι ασχημο το οτι υποβαθμιζεις τον εαυτο σου επειδη το mainstream  κοινο που στην τελικη εχει αποδειχθει οτι δεν μπορει να σκεφτει για τον εαυτο του σου λεει οτι αμα δεν κανεις αυτο που και καλα πρεπει εισαι λαθος.

Ξερω ατομα τα οποια αντι για γαλοπουλα κανανε τσιπουρες και δεν μαζευτηκανε πολλοι παρα μονο αυτα τα 4 ατομα στην οικογενεια. Αλλοι πανε χαβαη χριστουγεννα να κανουν μπανιο ενω θα επρεπε να ηταν εδω στα χιονισμενα τοποια και να γιορταζουν με αγκαλιτσες και φιλακια φοροντας τα μπουφαν τους οπως λεει η παραδοση των χριστουγεννων στον δυτικο πολιτισμο.

Τελος παντων μπορει να εφυγα λιγο οφφ-τοπικ και με συγχωρεις αλλα στην τελικη κανε οτι σε γεμιζει ως ανθρωπο οτι σου δινει χαρα ειτε κατσεις μεσα και μπεκροπινεις,ειτε δεις μια ταινια μονος  η το λιωσεις στο call of duty. Δεν υπαρχει μονος στης γιορτες γιατι η γιορτες ειναι κατι απο την φαντασια βγαλμενο καμια φορα δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα.

(Αμα θες να μαθεις τι θα κανω εγω θα σου πω. Θα λιωσο το witcher, αυριο στα γενεθλια μου μια βολτα το πολυ με ατομα που θελω και την ημερα που αλλαζει ο χρονος και ολοι τρεχουν εξω να το καψουν εγω θα φτιαξω αρακα μπαρμπα σταθη ,θα φαω, θα γυρισω το ημερολογιο μια σελιδα, θα πιω μια μπυρα στην υγεια του νεου χρονου και τερμα.(εκτος και αν μαζευτουμε σπιτι μου για χαρτια) απλα ωραια πραγματα για εμενα.)

• Like 1

Δεν σας έχει τύχει να είναι κάποια γιορτή, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, η δική σας ίσως, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος, κάτι βρε αδερφέ, και να είστε μόνοι σαν το λεμόνι, χωρίς παρέα να περάσετε μαζί, να πάτε κάπου ή έστω να αράξετε στο σπίτι βρε παιδί μου! ?  :fear:

Ας συζητήσουμε εδώ για αυτό.

Εγώ ήθελα να πάω να δω στο STAR WARS σήμερα, αλλά με ποιον να πάω, μόνος μου ; 

Δυστηχως/Ευτυχως δεν μου εχει τυχει ποτε.Και οχι απλα δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα τετοιες μερες τρεχω σαν το χαζο να προλαβω να βγω με ολους γιατι αλλιως ξεκινανε τα "μας γραφεις στα παπαρια σου" "μας πουλησες παλι" κτλ και σε συνδιασμο με το φαι στον εναν φαι στον αλλον ,τελειωνουν οι γιορτες και ειμαι ποιο κουρασμενος απο πριν.

Θα ηθελα παρα πολυ μια χρονια να σηκωθω ρε παιδι μου το πρωι να πιω τον καφε μου στο σπιτι (μονος χαλαρα) χωρις να εχω να κανω κατι να χαζεψω λιγη tv χωρις να παρακολουθω γιατι αλλωστε παπαριες εχει να παιξω κανα video game να φαω (μονος μου) καμια μακαροναδα αντι για αρνια τις μπριζολες τα γουρουνια και υπολοιπα που παιζουν συνηθως να δω καμια δυο ταινιαρες.Και ΑΝ νοιωσω οτι ξεκουραστικα η οτι βαρεθηκα να παω για ενα χαλαρο ποτακι.

Δεν λεω ντε και καλα καλυτερα μονος αλλα μια φορα θελω να πω "Πωωωω ρε φιλε δυο μερες ελιωσα στο καθησιο δεν εκανα τιποτα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...