Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν λογαριασμό στο YouTube και παρακολουθώ ένα συγκεκριμένο κανάλι.Και αφήνω σχόλια σε κάθε βίντεο.Μέχρι πριν λίγο καιρό,αυτή που έχει το κανάλι μου έκανε reply και απαντούσε κανονικά.Από τις 22 του μήνα μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε ότι δεν μπορεί πλέον να απαντάει στα σχόλια μου.Μπορεί να γράφει το reply αλλά δεν μπορεί να το ποστάρει.Υπάρχει κάποια λύση?

Επεξ/σία από bonjovi344
Δημοσ.

αυτό μου ακούγεται σαν απλό bug πές της λίγο να το ψάξει και αμα δεν βρεί τίποτα να στείλει τικετ 

• Like 1
Δημοσ.

αυτό μου ακούγεται σαν απλό bug πές της λίγο να το ψάξει και αμα δεν βρεί τίποτα να στείλει τικετ 

Πως γίνεται να στείλεις τίκετ?

Δημοσ.

δεν θελω να κακολογησω χωρις να ξερω το ατομο αλλα περισσοτερο μου μοιαζει με φτηνη δικαιολογια εκτος και αν εισαι τοσο σιγουρος πως σε συμπαθει τοσο πολυ που δεν θα ελεγε ποτέ ψέμματα. έχω δει να γράφουν απιστευτες δικαιολογιες στα μελη τους κατα καιρους σε διαφορα site (για παραδειγμα στο tumblr τα ατομα που εχουν προφιλ με τον τρομερο σκοπο να αποκτησουν πολλους followers λενε την τρελη δικαιολογια "δεν μπορω να απανταω σε fanmail, μονο σε μηνυματα" προφανως επειδη τα πρωτα ειναι κρυφα και δεν φαινονται στους υπολοιπους followers οποτε και τους χαλας την μοστρα, εμ θα σου απαντησουν κιολας, εμ δεν θα δουνε και οι υπολοιποι τους followers οτι καποιος εστειλε fanmail? ε όχι!). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...