bonjovi344 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω έναν λογαριασμό στο YouTube και παρακολουθώ ένα συγκεκριμένο κανάλι.Και αφήνω σχόλια σε κάθε βίντεο.Μέχρι πριν λίγο καιρό,αυτή που έχει το κανάλι μου έκανε reply και απαντούσε κανονικά.Από τις 22 του μήνα μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε ότι δεν μπορεί πλέον να απαντάει στα σχόλια μου.Μπορεί να γράφει το reply αλλά δεν μπορεί να το ποστάρει.Υπάρχει κάποια λύση? Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από bonjovi344
ALESTOS2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 αυτό μου ακούγεται σαν απλό bug πές της λίγο να το ψάξει και αμα δεν βρεί τίποτα να στείλει τικετ 1
bonjovi344 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 αυτό μου ακούγεται σαν απλό bug πές της λίγο να το ψάξει και αμα δεν βρεί τίποτα να στείλει τικετ Πως γίνεται να στείλεις τίκετ?
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 δεν θελω να κακολογησω χωρις να ξερω το ατομο αλλα περισσοτερο μου μοιαζει με φτηνη δικαιολογια εκτος και αν εισαι τοσο σιγουρος πως σε συμπαθει τοσο πολυ που δεν θα ελεγε ποτέ ψέμματα. έχω δει να γράφουν απιστευτες δικαιολογιες στα μελη τους κατα καιρους σε διαφορα site (για παραδειγμα στο tumblr τα ατομα που εχουν προφιλ με τον τρομερο σκοπο να αποκτησουν πολλους followers λενε την τρελη δικαιολογια "δεν μπορω να απανταω σε fanmail, μονο σε μηνυματα" προφανως επειδη τα πρωτα ειναι κρυφα και δεν φαινονται στους υπολοιπους followers οποτε και τους χαλας την μοστρα, εμ θα σου απαντησουν κιολας, εμ δεν θα δουνε και οι υπολοιποι τους followers οτι καποιος εστειλε fanmail? ε όχι!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα