γιαννης ροδος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα θέλω να κάνω δώρο στην γυναίκα μου ένα κινητό θέλω να έχει καλή κάμερα και να μην κολάι μέχρι 300 ευρώ ευχαριστώ εκ των προτέρων
Beerloah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα και σε εσένα. Μιας και έχεις αυξημένο budget, θα σου πρότεινα το ακόλουθο: Site: MotoX . Έχει εξαιρετική κάμερα, είναι καθαρό android (άρα μιλάμε για ένα ταχύτατο smartphone), καλή μπαταρία και αρκετά καλή οθόνη.
γιαννης ροδος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση το συγκεκριμένο το είχα παλιά είναι ωραία σκεφτόμουν να της πάρω το ASUS ZENFONE2 (Z3580/4GB/16GB είναι καλό
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση το συγκεκριμένο το είχα παλιά είναι ωραία σκεφτόμουν να της πάρω το ASUS ZENFONE2 (Z3580/4GB/16GB είναι καλόΑστο καλητερα
kalogero Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αν έπαιρνα τώρα κινητό για τη γυναίκα θα έπαιρνα το Α5 της Samsung Μια χαρά κινητό σε καλή τιμη και όμορφο Οτι θέλουν οι γυναίκες δηλ καθώς αυτό αρέσει στις περισσότερες απο τον περίγυρο μου
γιαννης ροδος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για της απαντησεις της αρεσουν το asus που εγραψα πιο πανω και το lg zero το asus γιατι δεν ειναι καλο?
Beerloah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το Asus είναι μια χαρά smartphone. Δεν θα έχει όμως το support (σε updates κτλπ), που θα έχει το Motorola.
γιαννης ροδος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πειραζει αυτο θα την παρω την δευτευρα να τα δει και να διαλεξει οποιος της αρεσει 1
nomikab Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για της απαντησεις της αρεσουν το asus που εγραψα πιο πανω και το lg zero το asus γιατι δεν ειναι καλο? Τσεκαρε το SAR στο Lg Zero και θα αλλαξεις γνωμη
γιαννης ροδος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Που θα το βρω το sar γιατι στο site δεν λεει ποσο ειναι
nomikab Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Που θα το βρω το sar γιατι στο site δεν λεει ποσο ειναι Δεν υπαρχει προβλημα ... μεσα στα ορια ειναι ... αλλα για body ειναι πολλα πιστευω μιας και οι γυναικες παιρνουν ωρες με αυτα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα