aleka_gates Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Το Xcode είναι IDE. Αναλόγως τι έκδοση έχεις, δουλεύει είτε με LLVM-GCC ή με Clang. Διάβασε εδώ αν θες περισσότερες λεπτομέρειες: https://en.wikipedia.org/wiki/Xcode#Composition Ευχαριστώ πολύ! Έχω μεγάλο πρόβλημα όμως..συνεχώς μου σβήνει το πρόγραμμα κάποιες φορές κρατάει στη μνήμη και κάποιες όχι.Δεν μπορώ να δουλέψω..φταίει η έκδοση 13.12;
GReaperEx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 συνεχώς μου σβήνει το πρόγραμμα κάποιες φορές κρατάει στη μνήμη και κάποιες όχι.Δεν μπορώ να δουλέψω..φταίει η έκδοση 13.12; Μπορεί, δε ξέρω, δεν έχω τρέξει ποτέ το πρόγραμμα σε Mac. Για κάποιο λόγο, η διαθέσιμη έκδοση του codeblocks για Mac είναι πολύ παλιά. Η τελευταία έκδοση για όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι η 16.01. Προτείνω να αφήσεις το codeblocks και να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο, όπως το ήδη υπάρχον Xcode.
aleka_gates Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μπορεί, δε ξέρω, δεν έχω τρέξει ποτέ το πρόγραμμα σε Mac. Για κάποιο λόγο, η διαθέσιμη έκδοση του codeblocks για Mac είναι πολύ παλιά. Η τελευταία έκδοση για όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι η 16.01. Προτείνω να αφήσεις το codeblocks και να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο, όπως το ήδη υπάρχον Xcode. Το xcode δεν μου το βγάζει ως application,γι'αυτό νόμιζα ότι τρέχει από πίσω και δεν φαίνεται κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα