Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω στην κατοχή μου τις 2 αυτές συσκευές και θέλω να αγοράσω HDMI 2.0 καλώδιο περίπου 1.5 m.  Αγόρασα από το Πλαίσιο ένα turboX το οποίο δυσλειτουργουσε και εμφάνιζε artifacts στην εικόνα όταν ενεργοποιούσα το  HDMI UHD Deep Colour  σε οποιαδήποτε από τις 2 θύρες που το υποστηρίζουν. Εχει κάποιος φίλος να προτείνει καλής μάρκας καλώδιο που να είναι όντως HDMI 2.0 ας είναι μέχρι και 25-30 ευρώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω στην κατοχή μου τις 2 αυτές συσκευές και θέλω να αγοράσω HDMI 2.0 καλώδιο περίπου 1.5 m.  Αγόρασα από το Πλαίσιο ένα turboX το οποίο δυσλειτουργουσε και εμφάνιζε artifacts στην εικόνα όταν ενεργοποιούσα το  HDMI UHD Deep Colour  σε οποιαδήποτε από τις 2 θύρες που το υποστηρίζουν. Εχει κάποιος φίλος να προτείνει καλής μάρκας καλώδιο που να είναι όντως HDMI 2.0 ας είναι μέχρι και 25-30 ευρώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

οποια μαρκα και να παρεις δεν θα δεις διαφορα.επελεξε απο σκρουτζ το πιο φτηνο και εισαι κομπλε.σιγουρεψου οτι ειναι η εκδοση που ζητας δηλαδη 2.0

Δημοσ.

Διάβασε αυτό και πάρε ένα HDMI των ~5€.

http://www.cnet.com/news/4k-hdmi-cables-are-nonsense/

To άρθρο μιλάει για 3840 x 2160 @30hz

Το θέμα είναι τι γίνεται στα 3840 x 2160 @60 hz που θέλουμε οι κομπιουτεράδες. Έχω 3 καλώδια hdmi στο σπίτι. Μόνο το 1 (silvercrest από lidl) κατάφερε να δώσει εικόνα σε αυτό το resolution.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...