Προς το περιεχόμενο

Lg G4(32gb) ή Note 4 N910F??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω που ψαχνω top camera και εχοντας το ηδη πολυ καλο huawei g750 αλλα θελω να παω πιο πανω μονο για να παρω το απολυτο απο την καμερα τωρα που το βρισκω στα 394 με 24 ατοκες μηπως ειναι η απολυτη ευκαιρια;Πηγα στο Γερμανο και ενας βλακας υπαλληλος μου ειπε οτι εχει καμερα του κιλου οταν σε ολα τα test στο internet την βγαζουν καλυτερη και απο iphone 6s και απο samsung s6 & sony z4.

Αν δηλ το πρωταρχικο μου μελημα ειναι η καλη καμερα σε αυτα τα χρηματα δεν ειναι οτι καλυτερο μπορω να παρω τωρα;

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις και καλες γιορτες.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια εγω που ψαχνω top camera και εχοντας το ηδη πολυ καλο huawei g750 αλλα θελω να παω πιο πανω μονο για να παρω το απολυτο απο την καμερα τωρα που το βρισκω στα 394 με 24 ατοκες μηπως ειναι η απολυτη ευκαιρια;Πηγα στο Γερμανο και ενας βλακας υπαλληλος μου ειπε οτι εχει καμερα του κιλου οταν σε ολα τα test στο internet την βγαζουν καλυτερη και απο iphone 6s και απο samsung s6 & sony z4.

Αν δηλ το πρωταρχικο μου μελημα ειναι η καλη καμερα σε αυτα τα χρηματα δεν ειναι οτι καλυτερο μπορω να παρω τωρα;

Δεν μπορώ να ανεβάσω samples να δεις αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα. Βγάζει θεϊκές φωτογραφίες ακόμα και σε auto που δεν το χρησιμοποιώ και πολύ γιατί κάθομαι και παίζω με το manual να βγάλω την τέλεια φωτογραφία
  • Like 2
Δημοσ.

Στο εκαστοτε καταστημα θα σου πουν οτι να ναι ειτε λογω αγνοιας ειτε λογω προωθησης συγκεκριμενων μοντελων. Οσον αφορα την καμερα ΔΕΝ ειναι καλυτερη του s6. Οι 3 τοπ καμερες για το 2015 ειναι Ζ5, S6, nexus6p, μ αυτη τη σειρα, μετα ακολουθει το G4.
Δημοσ.

Ωραιος!Αν και εχω ακουσει πολλες επικρισεις για τις βαθμολογιες του DXO οτι δηλ αβανταρει καποιες μαρκες εναντι αλλων αλλα σιγουρα δεν ειναι αμελητεο site.

αρα μεσα στην πρωτη πενταδα αυτη τη στιγμη στην ελληνικη αγορα ποιο ειναι το φθηνοτερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...