Προς το περιεχόμενο

Lg G4(32gb) ή Note 4 N910F??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε note4. Μην το πολυψαχνεις γιατί αν μπεις στη λογική του να πιο καινούργιο περισσότερο αποθηκευτικός χώρος μεγαλύτερη ραμ,κλπ κλπ πάντα θα βγαίνει κάτι καλυτερο. Καινδεν θα καταλήγεις πουθενά. Το note 4 φέρνει εις πέρας πολλά περισσότερα από ότι κάποιοι νομίζουν

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πλέον έχουν γίνει τόσο καλά όλα που επιλέγεις μόνο με κριτήριο την εμφάνιση και την μπαταρία. Όλα τα αλλά είναι σχεδόν ισοδύναμα. Και ισοδύναμα να μην είναι, οι διάφορες μεταξύ τους είναι πολύ μηδαμινές.

ακριβως ετσι. Για αυτο το πρωτο πραγμα που συμβουλευω καποιον ειτε απο εδω (πολλοι αγνοουν το να τσεκαρουν τη συσκευη απο κοντα) ειτε απο κοντα καποιον ειναι να δει απο κοντα (αν ειναι εφικτο) πως του "καθεται στο χερι κ στο ματι" για τον καθενα η καθε συσκευη.

Καποιες συσκευες τις απορριπτω λογω εμφανισης με μια ματιά κ μονο αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο π.χ. curved design δεν μ αρεσει οπως και ολα τα lg λογω του σκαρι τους. Σ αλλον μπορει να αρεσουν. 

Στα τεχν.χαρακτηριστικα οντως χανεσαι μιας και παντοτε θα βγαινει κατι καλυτερο+ακριβοτερο. 

• Like 2
Δημοσ.

Περίπου στο ίδιο δηλιμα ειμουν..  Οκ ειχα και το meizu pro 5 υπόψιν.  Πηρα το note 4. Αλλα ειναι θέμα προταιρεοτητων.  Πχ το καλυτερο μακραν είναι το meizu pro 5 απο αυτα τα 3. Το απεριψα ομως εγω λογω κλειδωμένου bootloader,  no custom rom δηλαδη,  no recovery,  no xposed. Root πανεύκολο με επιλογή μεσα απο το λειτουργικό. Αν καποιον αυτα δεν τον ενδιαφέρουν,  έγκλημα να μη παει σε αυτο.  Το καλύτερο κινητο φετος, στα ιδια λεφτα.

Το g4 (στα δικά μου ματια)  εντελώς πλαστικουρα,  ψεύτικο. Ουτε η ιστορία με τα δερματα μου αρέσει. Αλλα όντως είναι στα επίπεδα του note 4 σε επιδόσεις . Ποιο μικρο,  ποιο κινητο.  Αλλα και η οφελιμη οθονη πολυ μικρότερη.  Περα απο οτι ειναι 5.5 σε σχεση με 5.7, εχει και τα πλήκτρα μέσα στην οθόνη,  οποτε αυτο που τελικά βλεπεις είναι πολυ μικρότερο. Επίσης δεν εχει σενσορα δάχτυλου.  Για καποιον ισως ασημαντο,  για καποιον λόγος αγορας.  Και το πενακι,  αν και δε με ενδιεφερε καθόλου οταν το πηρα,  ειναι πολυ χρησιμο σε κάποια πράγματα. Η οθονη,  αμα σου αρεσει το μαυρο και τα έντονα χρώματα,  πας νοτε με τη μια.  Αν δε σε ενδιαφέρει αυτο οκ.  Γενικά το g4 ειναι χειροτερο σχεδον στα παντα με μια συσκευή περσινη της Samsung..  Αυτο απο μονο του δεν ακούγεται καλα.  Το μονο ουσιαστικο μειον του νοτε,  είναι οτι ειναι ποιο παλαιο και ΙΣΩΣ παρει ενα update λιγοτερο.  Αν και εχει ηδη βγει beta 6.0 Αμα σε ενδιαφέρει custom,  η υποστήριξη του νοτε 4 δεν εχει καμια σχεση με του g4. Μερα με τη νύχτα υπέρ του νοτε. 

• Like 3
Δημοσ.

Περίπου στο ίδιο δηλιμα ειμουν.. Οκ ειχα και το meizu pro 5 υπόψιν. Πηρα το note 4. Αλλα ειναι θέμα προταιρεοτητων. Πχ το καλυτερο μακραν είναι το meizu pro 5 απο αυτα τα 3. Το απεριψα ομως εγω λογω κλειδωμένου bootloader, no custom rom δηλαδη, no recovery, no xposed. Root πανεύκολο με επιλογή μεσα απο το λειτουργικό. Αν καποιον αυτα δεν τον ενδιαφέρουν, έγκλημα να μη παει σε αυτο. Το καλύτερο κινητο φετος, στα ιδια λεφτα.

Το g4 (στα δικά μου ματια) εντελώς πλαστικουρα, ψεύτικο. Ουτε η ιστορία με τα δερματα μου αρέσει. Αλλα όντως είναι στα επίπεδα του note 4 σε επιδόσεις . Ποιο μικρο, ποιο κινητο. Αλλα και η οφελιμη οθονη πολυ μικρότερη. Περα απο οτι ειναι 5.5 σε σχεση με 5.7, εχει και τα πλήκτρα μέσα στην οθόνη, οποτε αυτο που τελικά βλεπεις είναι πολυ μικρότερο. Επίσης δεν εχει σενσορα δάχτυλου. Για καποιον ισως ασημαντο, για καποιον λόγος αγορας. Και το πενακι, αν και δε με ενδιεφερε καθόλου οταν το πηρα, ειναι πολυ χρησιμο σε κάποια πράγματα. Η οθονη, αμα σου αρεσει το μαυρο και τα έντονα χρώματα, πας νοτε με τη μια. Αν δε σε ενδιαφέρει αυτο οκ. Γενικά το g4 ειναι χειροτερο σχεδον στα παντα με μια συσκευή περσινη της Samsung.. Αυτο απο μονο του δεν ακούγεται καλα. Το μονο ουσιαστικο μειον του νοτε, είναι οτι ειναι ποιο παλαιο και ΙΣΩΣ παρει ενα update λιγοτερο. Αν και εχει ηδη βγει beta 6.0 Αμα σε ενδιαφέρει custom, η υποστήριξη του νοτε 4 δεν εχει καμια σχεση με του g4. Μερα με τη νύχτα υπέρ του νοτε.

1) Πήρε ήδη 6 και ήταν το πρώτο μετά τα Nexus το G4.

2) Καλύτερη CPU

3) Καλύτερη κάμερα, μέρα με τη νύχτα

4) Τα μαύρα του είναι πολύ κοντά σε amoled

5) Πιο ελαφρύ UI από το Touchwiz

Στο μόνο που υπερέχει το Note είναι στο πενάκι, και αν το θέλει ο άλλος, και στο μεταλλικό περίγραμμα. Το δέρμα στο G4 είναι απερίγραπτο.

Επίσης root χωρίς ξεκλείδωμα bootloader και είναι το πρώτο κινητό που πήρε CM 13 για οποίον θέλει να το πειράξει. Ή στοκ ROM είναι μακράν η καλύτερη που έχω δει εκτός του στοκ Android.

Δημοσ.

1) Πήρε ήδη 6 και ήταν το πρώτο μετά τα Nexus το G4.

2) Καλύτερη CPU

3) Καλύτερη κάμερα, μέρα με τη νύχτα

4) Τα μαύρα του είναι πολύ κοντά σε amoled

5) Πιο ελαφρύ UI από το Touchwiz

Στο μόνο που υπερέχει το Note είναι στο πενάκι, και αν το θέλει ο άλλος, και στο μεταλλικό περίγραμμα. Το δέρμα στο G4 είναι απερίγραπτο.

Επίσης root χωρίς ξεκλείδωμα bootloader και είναι το πρώτο κινητό που πήρε CM 13 για οποίον θέλει να το πειράξει. Ή στοκ ROM είναι μακράν η καλύτερη που έχω δει εκτός του στοκ Android.

1 δε νομιζω οτι έγραψα το αντίθετο.  Ειπαμε το νοτε 4 ειναι 1 χρονο πισω,  δε θα παρει αλλο Update πλην του 6. Το lg ΊΣΩΣ. παρει ακομα 1.. Με κανεις και επαναλαμβάνω αυτα που έγραψα. 

2.Οι διαφορες σε επιδόσεις αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητά ειναι πραγματικά αστείες, και αναλογως της ρομ,  μια ειναι το 1 απο πανω και μια το αλλο.  Δεν θα το ειχα για σοβαρο παραγοντα να επιλέξεις το 1 η το αλλο.  Με τη ρομ του 5 το νοτε βγάζει 72χ untutu χωρις overclocking.  Στο δικό μου κινητο,  τοχω κανει. 

3. Οντως καλύτερη του lg,  μερα με τη νυχτα ομως που γραφεις,  ουτε με σφαιρες.  Τα ποιο σοβαρα συγκριτικά να δεις,  στις βαθμολογίες,  στα δεκαδικά ψηφια έχουν διαφορά.  Ενω και εσυ που το γραφεις,  αμα σου δωσουν 2 ιδιες φωτογραφίες αμα καταλαβεις ποια είναι απο ποιο..  Μη φανατιζομαστε ανεφ λογου.  Οποιος ομως είναι ψηρας με τις φωτο,  ναι το lg θεωρείται ΕΛΑΦΡΩΣ καλυτερο. 

4. Η amoled είναι ολόκληρη ιστορία και να γραφεις οτι τα μαυρα είναι κοντα,  καμια σχεση.  Δες σκοτάδι και τα 2 και ξαναγραψτο.  Επίσης οπου δείχνει μαυρο η amoled καιει 0. Οπου δείχνει μαυρο η lcd καιει ακριβως το ιδιο (και λίγο παραπάνω για την ακρίβεια)  απο οσο καιει και οταν δειχνει φουλ λευκο.  Να μη γραψω για navigon 3 ωρες με amoled 20% κατανάλωση με αλλο με lcd 80% ακριβώς γι αυτο που γραφω. 

Πέραν αυτου,  τα μαυρα του lg ειναι αψογα,  πολυ καλα και η οθονη απο τις καλύτερες.  Δεν εχει κανένα απο τα πλεονέκτηματα των amoled ομως. 

5. Το ui και ειδικά του note οντως είναι ποιο βαρυ.  Πλην των άλλων εχει ενα καρο ιστορίες για το πενακι. 

7 ωρες οθονη που εχω δει με custom στο note σε 1 μερα αμα το δεις με οποιονδήποτε ρομ στο lg,  γραψε μου.  

Σήμερα ποσταρα σε αλλο φόρουμ 3 ωρες οθονη και 57% μπαταρία υπολοιπο. Αυτα ΔΕΝ γγίνονται στο LG. (ειχα το g2).

Περαν αυτων και τα 2 κινητα είναι εξαιρετικά και το μεσο χρηστη,  και ανω,  θα τον ικανοποιησουν μια χαρα και τα 2.

Η εμφάνιση είναι υποκειμενικο.  Εμένα του g4 δε μ αρεσει.  Δεκτο να μην αρέσει σε κάποιον το νοτε. 

Κατι που ξεχασα,  το gps του note,  ειναι χειροτερο απο του lg.  Στο αμαξι δεν θα καταλαβεις διαφορα σε πλοηγηση,  απλα θα κλειδωδει 4, 5 δευτ αργοτερα.  Αμα το χρησιμοποιεις ομως για αθλητισμο,  runtastic κλπ χανει αρκετα λογω του μεταλικου bezel γυρω γυρω. 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω η προσέγγιση του φίλου από πάνω είναι πολύ σωστή. Και όσο αφορά για το τελευταίο που λες, ναι το note 4 είναι λίγο βαρίδι..

Αντιθέτως το G4 είναι πούπουλο. Την super amoled οθόνη ότι και αν έχουν σκαρφιστεί οι άλλες εταιρείες την Samsung δεν την φτάνουν, τουλάχιστον όχι για την ώρα. Και εγώ όταν αποφάσισα να αφήσω τις 5 ίντσες(s4) και να πάω στις παραπάνω ήμουν ανάμεσα σε δυο με τρεις συσκευές, μια από αυτές ήταν και το G4. Eμφανισιακά δεν το γουστάρω επίσης, έχω συνηθίσει και τις οθόνες/UI της Samsung, μου είναι δύσκολο να πάω αλλού, τουλάχιστον για την primary συσκευή. Είχα βάλει και το s6 edge + στο μάτι αλλά με χάλασαν τα παρακάτω

1.Ακριβό, τουλάχιστον για αυτήν την περίοδο

2.Μη επεκτάσιμη μνήμη(micSD)

3.Μη αποσπώμενη μπαταρία, μέτρια η διαχείριση της στην συσκευή.

4. Η κυρτότητα που είναι και το βασικό όπλο και πρωτοτυπία του, θα μου προκαλούσε σίγουρα κάποια προβλήματα όσο αφορά την προστασία του. Ότι θήκη και αν κοίταξα δεν μπορούσε να καλύψει όπως πρέπει την οθόνη στα πλαινά. Όπως είναι λογικό λόγω της κυρτότητας έπρεπε να είναι ακάλυπτο σε αυτά τα σημεία.

Anw, το έχουμε εξαντλήσει το θέμα αφού και ts έχει καταλήξει στο πια συσκευή θα αγοράσει.(ή αγόρασε ήδη)

Δημοσ.

Οποιος κοίτα αυτα τα κινητά,  99% εχει κοιταξει και το edge+.  Και εγω το απεριψα για τους λόγους που λες. Οχι τοσο αν πέσει.  Νομιζω εχουν βγάλει tempered Glass κυρτο.  Του βαζεις ενα τέτοιο και ησυχαζεις. Αλλα στο χέρι που το επιασα δε με βολεψε.  Πιάνεις την οθονη με τα δάχτυλα καταλαθος συνεχεια.  Ενω δεν εκμεταλευεσαι ολη την οθονη..  Σε landscape mode αμα βαλεις πχ πληκτρολόγιο SwiftKey τα κατω πληκτρα είναι στα πλαγια..  Ειδικά αν αλλάξεις τα dpi (για να γίνουν ολα λίγο μικρότερα). 

Στο νοτε απο 650, το τρεχω στα 400. Αμα το κανεις αυτο στο edge,  κλαυτα. 

Αντίθετα το νοτε 5 που εχει κανονικη οθονη θα το προτιμούσα για πλακα απο ολα σε 64αρι μιας και δεν παιρνει sd,  αν δεν ηταν πανάκριβο. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά πήρα το Lg G4 από voda στα 394(στο σκρουτζ δε λέει να πέσει κάτω από τα 432€). Καλή τιμή για τις δυνατότητες του κινητού!! Τώρα θα φανεί στη χρήση του.. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η επιλογή μου!!

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά πήρα το Lg G4 από voda στα 394(στο σκρουτζ δε λέει να πέσει κάτω από τα 432€). Καλή τιμή για τις δυνατότητες του κινητού!! Τώρα θα φανεί στη χρήση του.. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η επιλογή μου!!

Καλοδούλευτο φίλε, για την μπαταρία δώσε λίγο χρόνο και σε 4-5 μέρες θα έχεις πόρισμα για το αν αντέχει όσο θες ή όχι.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλοδούλευτο φίλε, για την μπαταρία δώσε λίγο χρόνο και σε 4-5 μέρες θα έχεις πόρισμα για το αν αντέχει όσο θες ή όχι.

Να σαι καλά φίλε! Ακόμα το σετάρω. Μέχρι τώρα θετικά έχω!

Δημοσ.

Να σαι καλά φίλε! Ακόμα το σετάρω. Μέχρι τώρα θετικά έχω!

Επίσης, αν δεις πάνω πάνω στην οθόνη στα γκρί κυρίως είναι πιο ανοιχτό το χρώμα, μην το στείλεις για επισκευή έτσι είναι από μαμά, όλα όσα έχω δει το έχουν. Και το δικό μου έτσι είναι
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...