splashboogie Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θεωρώ ότι το moto x style είναι μια κατηγορία μόνο του- ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ συσκευή. Μάλλον g4 θα επελεγα. Δεν θα μπορουσα να δώσω σχεδόν μισό χιλιάρικο για κινητό του 14, καθαρά προσωπική άποψη. 2
Intergalactic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα σου προτεινα να αγορασεις περυσινο κινητο εναντι φετινου εφ'οσων τα specs ειναι τοσο παρομοια. Εγω αμα ηταν να διαλεξω αναμεσα στο note 4 Και το g4 θα διαλεγα φυσικα το δευτερο. Υπαρχουν ως τοσο σε αυτα τα λευτα εξισου καλες ή καλυτερες επιλογες. Το moto x style που λενε πολλοι παραπανω ειναι ενα παραδειγμα, το galaxy s6 ετσι οπως εχει πεσει η τιμη του, το oneplus 2 που ειναι τουμπανο και οικονομικοτερο, και πολλα αλλα. Το θεμα ειναι να διαλεξεις σχετικα με την χρηση που θες να του κανεις. 1
mahone1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Kανένα από τα 2 το ένα είναι παλιό το άλλο είναι πολύ καλό σαν συσκευή αλλά έχει χάλια μπαταρία να σου προτεινει από κίνα ο saruman ενα του γουστου σου. 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Όντως ότι είναι παλιό μοντέλο το Note έχετε δίκιο! Θέλω να έχει καλή κάμερα, καλή μπαταρία(αν είναι κ αποσπώμενη ακόμα καλύτερα).Αυτά που με είπε ο saruman είναι πολύ καλά. Το moto x style μου έμεινε.. Δεν πιστεύω να έχει τόσο χάλια μπαταρία το G4.
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Kανένα από τα 2 το ένα είναι παλιό το άλλο είναι πολύ καλό σαν συσκευή αλλά έχει χάλια μπαταρία να σου προτεινει από κίνα ο saruman ενα του γουστου σου.Με 370€ απο Κινα το One plu 2 4G/64gb/4gb ram/3300mAh κτλ.
mahone1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Με 370€ απο Κινα το One plu 2 4G/64gb/4gb ram/3300mAh κτλ. Δεν γνωρίζω καλά τα κινητά από κίνα αλλά από ότι είδα λίγο χθες έχουν βγει πολύ ωραίες συσκευές ισάξιες με αυτές της ευρώπης το μόνο κακό είναι ότι έχει ανέβει η τιμή του δολλαρίου και δεν είναι όπως πριν..
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Βλεπω ποσο κανει το κινητο και το βγαζω στο Google. Τα ψηλα δεν τα βαζω χονδρικα. Αμα ειναι 370,542863 το κανω 371 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω πιστευω φιλε πως το note πλεον θεωρειτε παλιο κινητο κ αν ηταν πιο κατω η τιμη τ ισως να αξιζε να ασχοληθουμε.Απο τις φετινες ναυαρχιδες εγω προτεινω moto x style στα λεφτα π ψαχνεις..Οσο για τα κινεζοτηλεφωνα σιγουρα ειναι τουμπανα κ οικονομικα αλλα δες τι παιζει κ με τις εγγυησεις,προσωπικα δεν ξερω πολλα αλλα διαβαζω πως πρεπει να το στειλεις πισω στην Κινα κ να περιμενεις πολλες μερες μεχρι να επιστραφει κ νομιζω εχουν 1 χρονο εγγυηση αντι για 2,αν κανω λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια. 1
Intergalactic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Όντως ότι είναι παλιό μοντέλο το Note έχετε δίκιο! Θέλω να έχει καλή κάμερα, καλή μπαταρία(αν είναι κ αποσπώμενη ακόμα καλύτερα). Αυτά που με είπε ο saruman είναι πολύ καλά. Το moto x style μου έμεινε.. Δεν πιστεύω να έχει τόσο χάλια μπαταρία το G4. Πηγενε για το Moto αφου θες καλη καμερα και καλη μπαταρια, αξιζει πολυ! Και στην χρηση πεταει χαρις των δυνατων specs που εχει και του pure android. 1
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Eγώ έχοντας το note 4 και έχοντας χειριστεί για αρκετές ώρες το G4, ανεξάρτητα από το πότε βγήκαν οι συγκεκριμένες συσκευές, είναι εξαιρετικές και οι δυο. Οκ, το note 4 είναι συσκευή του 2014 αλλά μην την υποτιμάμε, εδώ ακόμα πολλές φορές και εδώ στο φόρουμ προτείνουμε και το note 3. Είναι μια κατηγορία μόνη της η note σειρά και δεν είναι τυχαίο που ακόμα ψάχνει ο κόσμος note 3 ακόμα και 2. Πιο συγκεκριμένα, το note 4 είναι πολύ καλή περίπτωση στα 430 ευρώ πλέον (skroutz) και είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες android συσκευές. Δεν κολλάει πουθενά, έχει απίστευτη οθόνη όπως μας συνηθίζει η Samsung και πολύ καλή κατασκευή και design imo. Το G4 επίσης είναι πολύ καλή συσκευή, με το που το πιάνεις στα χέρια σου σου βγάζει premum-ιλα ρε παιδί μου. Η οθόνη πολύ καλή αλλά σαν της Super amoled της Samsung δεν είναι στα μάτια μου. Ίσως φταίει ότι έχω συνηθίσει πιο πολύ στα έντονα χρώματα και το κατάμαυρο στις οθόνες της Samsung και δεν μπορώ να αντικρίζω πλέον άλλες συσκευές. Πέρα από αυτά μιλάμε για πολύ δυνατή συσκευή επίσης σε καλή τιμή αλλά με λίγο μικρότερες ίντσες στην οθόνη. (5.5 αντί 5.7 του note) Aπό μπαταρία δεν τα πάει τόσο καλά το G4, καμία σχέση η διαχείριση της συγκριτικά με τα G2,G3. Όχι πως το note είναι κανένα τέρας στην μπαταρία, αλλά τα πάει καλύτερα. Και τα δυο τα σώζει η ταχεία φόρτιση. Eίναι και τι γουστάρεις, αν ήσουν σε note όπως είπες δεν βρίσκω λόγο να μην θέλεις να πας και πάλι στην note σειρά. Αν θέλεις να δοκιμάσεις το LG δεν πρόκειται να μείνεις δυσαρεστημένος σίγουρα πάντως. Αυτό με το pure android είναι market-ιστικα gimmicks. Οκ, να μην γουστάρεις το touchwiz της Samsung αλλά μην τρελαθούμε τελείως, το ίδιο πράγμα είναι απλά η κάθε εταιρεία βάζει τις δικές της πινελιές στο UI στις συσκευές της. Υπάρχει και η λύση των άλλων UΙ που κατεβαίνουν και μπαίνουν εύκολα από Play Store, αλλά και custom roms αν θέλεις κάτι εντελώς στα δικά σου θέλω. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με το pure android είναι market-ιστικα gimmicks. Οκ, να μην γουστάρεις το touchwiz της Samsung αλλά μην τρελαθούμε τελείως, το ίδιο πράγμα είναι απλά η κάθε εταιρεία βάζει τις δικές της πινελιές στο UI στις συσκευές της. Υπάρχει και η λύση των άλλων UΙ που κατεβαίνουν και μπαίνουν εύκολα από Play Store, αλλά και custom roms αν θέλεις κάτι εντελώς στα δικά σου θέλω.Έχω LG G4, ένας φίλος πήρε Nexus 5 μεταχειρισμένο, εξήγησε μου πως γίνεται να πηγαίνει σχεδόν όσο γρήγορα πάει το G4 στο UI. 2
Chris_saxo vts Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα το Note είναι η ναυαρχίδα της Samsung κ το Note 4 δεν το λες κ χάλια σαν κινητό. Κ το Note 3 που είχα ήμουν καλυμμένος! Βλέπω πως τα samsung έχουν κ καλή μεταπώληση. Μ' άρεσε κ το moto x style. Τώρα, ένας φίλος με είπε πως έχει επιδότηση στην vodafone κ είδε ότι έχουν το G4 394€ κ μπορεί να το πάρουμε πιο φθηνά. Λέω να πάω τελικά στο G4. Πιστεύω πως δεν θα το μετανιώσω μετά. Κ πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ τη βοήθεια. 1
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Έχω LG G4, ένας φίλος πήρε Nexus 5 μεταχειρισμένο, εξήγησε μου πως γίνεται να πηγαίνει σχεδόν όσο γρήγορα πάει το G4 στο UI.Είναι και θέμα εταιρείας και στο πώς διαχειρίζεται το Android γενικά.Η Samsung για παράδειγμα ειδικά στις παλιότερες συσκευές είχε μέσα πολύ σαβούρα να τρέχει από πίσω με αποτέλεσμα καλές συσκευές να μοιάζουν ότι είναι χρεπια. Πάρε παράδειγμα το s4, τόσο καλή συσκευή, είχε πολλά θέματα από βλακείες της Samsung μετά από κάθε major update. Και με το note 4 τα έκανε θάλασσα όταν είχε πάρει την 5.0 όπου έκανε την συσκευή να τρέχει πιο αργά και από τον Berbatov(sorry στους οπαδούς του ΠΑΟΚ )Tα πράγματα έστρωσαν με την έλευση του 5.1 όπου έφερε την τάξη στην συσκευή. Εγώ δεν είπα ότι δεν μετράει και η εταιρεία που διαχειρίζεται αυτό που τις δίνει η Google, απλά αυτό με το "pure Android" και καλά δεν έχει βάση, ειδικά για ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο και με μια custom rom τα διορθώνουν όλα σε οποιαδήποτε συσκευή που παίρνει Android. Έχω αναφέρει σε άλλο topic ότι το 80% των Android users δεν γνωρίζει ούτε το 20% της συσκευής που κατέχει, ούτε τα πράγματα που μπορεί να κάνει με αυτή. Για τον μέσο χρήστη που θέλει και τα updates να γίνονται σωστά, γρήγορα και χωρίς προβλήματα, θα συμφωνήσω ότι smart phones τυπου nexus θα πρεπει να είναι η επιλογή τους. To note είναι εξαιρετική συσκευή όπως και το G4, όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και άλλα Κινέζικα με εξαιρετικά specs ανάλογα των προαναφερθέντων αλλά είναι και τι θέλει ο καθένας από εμάς. Ειδικά στην Ελλάδα η Samsung έχει κάνει πολύ καλό όνομα και παίζει μαζί με την apple άσχετα τι γινεται σε παγκόσμια κλίμακα. Εγώ ήθελα αψεγάδιαστη οθόνη με τέλειο μαύρο και η Samsung μου το καλύπτει και με το παραπάνω.
Chris_saxo vts Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Είναι και θέμα εταιρείας και στο πώς διαχειρίζεται το Android γενικά. Η Samsung για παράδειγμα ειδικά στις παλιότερες συσκευές είχε μέσα πολύ σαβούρα να τρέχει από πίσω με αποτέλεσμα καλές συσκευές να μοιάζουν ότι είναι χρεπια. Πάρε παράδειγμα το s4, τόσο καλή συσκευή, είχε πολλά θέματα από βλακείες της Samsung μετά από κάθε major update. Και με το note 4 τα έκανε θάλασσα όταν είχε πάρει την 5.0 όπου έκανε την συσκευή να τρέχει πιο αργά και από τον Berbatov(sorry στους οπαδούς του ΠΑΟΚ )Tα πράγματα έστρωσαν με την έλευση του 5.1 όπου έφερε την τάξη στην συσκευή. Εγώ δεν είπα ότι δεν μετράει και η εταιρεία που διαχειρίζεται αυτό που τις δίνει η Google, απλά αυτό με το "pure Android" και καλά δεν έχει βάση, ειδικά για ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο και με μια custom rom τα διορθώνουν όλα σε οποιαδήποτε συσκευή που παίρνει Android. Έχω αναφέρει σε άλλο topic ότι το 80% των Android users δεν γνωρίζει ούτε το 20% της συσκευής που κατέχει, ούτε τα πράγματα που μπορεί να κάνει με αυτή. Για τον μέσο χρήστη που θέλει και τα updates να γίνονται σωστά, γρήγορα και χωρίς προβλήματα, θα συμφωνήσω ότι smart phones τυπου nexus θα πρεπει να είναι η επιλογή τους. To note είναι εξαιρετική συσκευή όπως και το G4, όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Φυσικά υπάρχουν και άλλα Κινέζικα με εξαιρετικά specs ανάλογα των προαναφερθέντων αλλά είναι και τι θέλει ο καθένας από εμάς. Ειδικά στην Ελλάδα η Samsung έχει κάνει πολύ καλό όνομα και παίζει μαζί με την apple άσχετα τι γινεται σε παγκόσμια κλίμακα. Εγώ ήθελα αψεγάδιαστη οθόνη με τέλειο μαύρο και η Samsung μου το καλύπτει και με το παραπάνω. Δεν παρεξηγούμε για τον Περπάτοφ.. Όντως η super amoled για μένα είναι κορυφή σαν οθόνη!! Μια άλλη ερώτηση τώρα. Τις επαφές που τις έχω στο samsung account, πως θα τις βάλω στο Lg?? Μήπως είναι στον λογαριασμό του gmail? Μπερδεύτηκα λίγο τώρα.
Alex21121988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν παρεξηγούμε για τον Περπάτοφ.. Όντως η super amoled για μένα είναι κορυφή σαν οθόνη!! Μια άλλη ερώτηση τώρα. Τις επαφές που τις έχω στο samsung account, πως θα τις βάλω στο Lg?? Μήπως είναι στον λογαριασμό του gmail? Μπερδεύτηκα λίγο τώρα. Αν είχες καταχωρήσει επαφές στην θυρίδα του gmail σου όταν το βάλεις στην καινουρια συσκευή σου θα στις βάλει κανονικα. Αρκεί όταν τις αποθηκευες να είχες επιλέξει το gmail σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα