Προς το περιεχόμενο

Lg G4(32gb) ή Note 4 N910F??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Είμαι ανάμεσα στα δυο κινητά. Πρώην κάτοχος Note 3. Tα είδα κ τα δυο στο πλαίσιο. Ο πωλητής με πρότεινε το Note να πάρω. Να πω την αλήθεια το Note μου κάνει πιο κινητό από το Lg.

Το Lg έχει από τις καλύτερες κάμερες που είναι ένα συν, έχει μικρότερη μπαταρία 220mAh από το Note. Διάβασα ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του. Το μενού του δεν μ' άρεσε τόσο αλλά συνήθεια είναι. Ήμουν έτοιμος να πάρω το Note, (έχω παραγγείλει θήκη κ tempered glass) αλλά ένας φίλος μ' έχει μπριζωσει για το Lg κ τώρα είμαι αναποφάσιστος. Πείτε καμιά γνώμη. :unsure:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Είμαι ανάμεσα στα δυο κινητά. Πρώην κάτοχος Note 3. Tα είδα κ τα δυο στο πλαίσιο. Ο πωλητής με πρότεινε το Note να πάρω. Να πω την αλήθεια το Note μου κάνει πιο κινητό από το Lg.

Το Lg έχει από τις καλύτερες κάμερες που είναι ένα συν, έχει μικρότερη μπαταρία 220mAh από το Note. Διάβασα ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του. Το μενού του δεν μ' άρεσε τόσο αλλά συνήθεια είναι. Ήμουν έτοιμος να πάρω το Note, (έχω παραγγείλει θήκη κ tempered glass) αλλά ένας φίλος μ' έχει μπριζωσει για το Lg κ τώρα είμαι αναποφάσιστος. Πείτε καμιά γνώμη. :unsure:

χρ.πολλα!!

να μεινεις ανεπηρεαστος λεω :) κ στην αρχικη σου γνωμη δηλ. note 4 (οχι επειδη εχεις παρει θηκη-κ temp.glass)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6434&idPhone2=6901

στην μπαταρια ειναι καλυτερο (ελαχιστα βεβαια) χανει στην 2η καμερα ομως το μενου του ουτε εμενα μ αρεσει απο το lg συγκριτικα με το νοτε4 (αυτο εινα καθαρα υποκειμενικο)

GPU περιπου τα ιδια -- ειναι λιγακι πιο βαρυ αλλα μεγ.οθονη. Ισοδυναμα τηλεφωνα παντως μεσες ακρες.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτα τα λεφτα(450€) πας και για αλλα κινητα.

Ψαξε λιγο ακομα.

Αν παλι θες αυτα 1+ στο LG

Καλα αμα πας και απο Κινα θα παρειςΤοπ κινητο και θα σου μεινουν και στην τσεπι λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

αμα παει απο Κινα περνει 2 συσκευες top :)

+1 sto note 

ακου κ αλλες γνωμες παντως αν και στο gsmarena περιπου ισοδυναμα τα βγαζει (καπου χανει το 1 καπου κερδιζει το αλλο) στο μενου ειναι η διαφορα κ καθαρα οτι σου καθεται στο χερι-ματι καλυτερα (οπως πολλες φορες προτεινω σε ισοδυναμα τηλεφωνα)

• Like 1
Δημοσ.

χρ.πολλα!!

να μεινεις ανεπηρεαστος λεω :) κ στην αρχικη σου γνωμη δηλ. note 4 (οχι επειδη εχεις παρει θηκη-κ temp.glass)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6434&idPhone2=6901

στην μπαταρια ειναι καλυτερο (ελαχιστα βεβαια) χανει στην 2η καμερα ομως το μενου του ουτε εμενα μ αρεσει απο το lg συγκριτικα με το νοτε4 (αυτο εινα καθαρα υποκειμενικο)

GPU περιπου τα ιδια -- ειναι λιγακι πιο βαρυ αλλα μεγ.οθονη. Ισοδυναμα τηλεφωνα παντως μεσες ακρες.

χαχαχα σαν να το έγραφα εγώ το μήνυμά σου. Τα ίδια έχω δει πάνω κάτω. Πριν λίγο είδα ένα βίντεο στο youtube σχετικά με το πόσο κρατάει η μπαταρία. Το Lg άντεξε 4 ώρες κ 2 λεπτά κ το Note 6 ώρες κ 23 λεπτά..

Με αυτα τα λεφτα(450€) πας και για αλλα κινητα.

Ψαξε λιγο ακομα.

Αν παλι θες αυτα 1+ στο LG

Καλα αμα πας και απο Κινα θα παρειςΤοπ κινητο και θα σου μεινουν και στην τσεπι λεφτα.

Να σε πω την αλήθεια από Κίνα δεν το έχω καθόλου. Σου είναι εύκολο να πεις μερικά?

• Like 1
Δημοσ.

Ή μπαταρία είναι υποκειμενικό ποσό κρατάει. Εγώ βγάζω 4 ώρες οθόνη στο G4 το 90% των ημερών αλλά μπορεί να το σκοτώσω και πολύ πιο γρήγορα αν παίζω παιχνίδια. Εγώ λεω G4. Έχει note ένας φίλος, αν εξαιρέσεις το μεταλλικό πλαίσιο, δεν θα το αλλαζα το G4 με τίποτα.

Δημοσ.

Ή μπαταρία είναι υποκειμενικό ποσό κρατάει. Εγώ βγάζω 4 ώρες οθόνη στο G4 το 90% των ημερών αλλά μπορεί να το σκοτώσω και πολύ πιο γρήγορα αν παίζω παιχνίδια. Εγώ λεω G4. Έχει note ένας φίλος, αν εξαιρέσεις το μεταλλικό πλαίσιο, δεν θα το αλλαζα το G4 με τίποτα.

Όντως αυτό που λες για την μπαταρία ισχύει. Να πω την αλήθεια σαν εμφάνιση πιο πολύ μ' αρέσει το Note. Τα περισσότερα κινητά που είχα samsung ήταν κ το Note θα μου είναι πιο βολικό. Φίλος έχει το G3 κ με λέει με κλειστά μάτια να πάω στο G4.

Δεν ειναι με τη σειρα:

Motorola moto X style

Motorola Nexus 6/32gb

Huamei P8

Meizu MX5/32gb

Xiaomi Redmi Note 3/32gb

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τα ρίξω μια ματιά!!

Δημοσ.

Ξεχασα και το Huawei Honor 7

Όλα είναι πολύ καλά κινητά απ' ότι βλέπω.. Δύσκολη επιλογή θα είναι! Όταν πάω σπίτι έχει να πέσει αναλυτικό διάβασμα!!

Δημοσ.

Πλέον έχουν γίνει τόσο καλά όλα που επιλέγεις μόνο με κριτήριο την εμφάνιση και την μπαταρία. Όλα τα αλλά είναι σχεδόν ισοδύναμα. Και ισοδύναμα να μην είναι, οι διάφορες μεταξύ τους είναι πολύ μηδαμινές.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και σε εσένα.

Μεταξύ των LG G4 και Note 4, θα επέλεγα το LG G4. Το θεωρώ εξαιρετική συσκευή!

Πλέον έχουν γίνει τόσο καλά όλα που επιλέγεις μόνο με κριτήριο την εμφάνιση και την μπαταρία. Όλα τα αλλά είναι σχεδόν ισοδύναμα. Και ισοδύναμα να μην είναι, οι διάφορες μεταξύ τους είναι πολύ μηδαμινές.

Πολύ σωστή τοποθέτηση, θα συμφωνήσω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...