Προς το περιεχόμενο

καταλληλο λογισμικο

mikeT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα.εχω ενα imac8.1 2008 me 4gb ram kai 2.4ghz intel core 2 duo επεξεργαστη.αυτη τη στιγμη εχει τα 10.6.8.πιστευτε οτι θα αντεξει την αναβαθμιση σε el capitan???αν οχι προτεινεται καποια αλλη εκδοση λογισμικου?ευχαριστω πολυ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν δοκιμάζεις.? Δεν έχεις σκληρό να κανείς time machine backup ώστε σε περίπτωση που δεν σου αρέσει το El Capitan να γυρίσεις στο snow leopard το οποίο θα είναι στο time machine backup? Επίσης αν θες βοήθεια να φτιάξεις snow leopard installation media εδώ είμαστε.

Τα λειτουργικά γίνονται όλο και πιο βαριά, ώστε να απαιτούν περισσότερη μνήμη, όπως επίσης και οι εφαρμογές. Προσωπική μου άποψή είναι μη πας σε El capitan, έχει ακόμα "θεματάκια". Μείνε όσο γίνεται περισσότερο σε snow leopard. Αν δε τρέχει η εφαρμογή σου και "πρέπει" να πας, δοκίμασε κάποια virtual machine που να βάλεις πάνω elcapitan και να την τρέχει από εκεί.

Μια χαρά πάει. Εχω και εγώ τον ίδιο μακ άπλα έχω βάλει και SSD. Άσε που μου φαίνεται οτι η apple έχει σταματήσει ή θα σταματήσει την υποστήριξη  για 10.6.8.

• Like 1

Τα λειτουργικά γίνονται όλο και πιο βαριά, ώστε να απαιτούν περισσότερη μνήμη, όπως επίσης και οι εφαρμογές. Προσωπική μου άποψή είναι μη πας σε El capitan, έχει ακόμα "θεματάκια". Μείνε όσο γίνεται περισσότερο σε snow leopard. Αν δε τρέχει η εφαρμογή σου και "πρέπει" να πας, δοκίμασε κάποια virtual machine που να βάλεις πάνω elcapitan και να την τρέχει από εκεί.

Είσαι σίγουρος με 4g ram θα τρέξει VM ?

Είσαι σίγουρος με 4g ram θα τρέξει VM ?

Η λέξη "δοκίμασε" εστιάζει ακριβώς στην αβεβαιότητα. Δε μας περιέγραψε ο φίλος το είδους του λογισμικού που θέλει να τρέξει. Γνωρίζω στημένους server σε Vmachine me 1GB μνήμη που πάνε καλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...