Προς το περιεχόμενο

Monica vs Angelina POLL

Monika Bellucci η Angelina Jollie?  

6 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Monika Bellucci η Angelina Jollie?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pou akribos to eides to tamperamento? ta byzia exo oles xeroun na ta petane kai nai einai poly orea gynaika alla mexri ekei. episis opos eipa kai prin einai se epipedo fotografiwn o diagonismos alla i jolie protima na paizei se tainies para na kanei gymna mpas kai bgalei kanena frago. an o diagonismos itan me opoiadipote alli ektos apo ti jolie i monica tha eixe mallon mia psifo kai apo mena...

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω mindtrapper σου έδειξα τρεις ταινίες όπου η Angelina τα βγάζει.

Τα βυζιά μπορούν να ξέρουν όλες να τα πετάνε, αλλά τι βυζιά ακριβώς είναι, είναι το θέμα μας.

Πάντως γουστάρω που έχουν αρχίσει οι δικαιολογίες. Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

ΥΓ: Πρόταση. Για να μη διαμορφώνουμε εδώ άποψη και να μπορούν όλοι να ψηφίζουν απερίσπαστοι προτείνω να συνεχίσουμε την κουβέντα στο παλιο thread.

Δημοσ.
San th Monica ..kamia 8)

Mesogeiako taperamento!!

Apsogi se ola!!! :shock:

Μεσογειακό ταμπεραμέντο ? Δηλαδή αξύριστες μασχάλες και χέρια ?:lol:

Τελος πάντων , όχι πως η Τζολι είναι καμμιά φοβερή ηθοποιός , αλλά η Μονικα δεν έχει παίξει ποτέ έργο ντυμένη :lol:

Δημοσ.

Angelina Lolie RULEZ (Αν και η Κατερινούλα είναι ακόμα καλύτερη :Ρ)

Δημοσ.

Αν δεν το είχα αντιληφθεί αυτό spiro και πίστευα ότι το εννοείς, δε θα σου απάνταγα έτσι. Don't worry λοιπόν όταν μου κάνουν πλάκα τη δέχομαι ευχάριστα. Άλλωστε αυτό το ζευγάρι των τόπικ πλάκα δεν είναι ρε παιδιά. Το λάθος μου είναι ότι βλακωδώς ξέχασα να βάλω φατσούλες με την γλώσσα έξω. Σόρρυ γι'αυτό και αν νόμισες απο δική μου καθαρά υπαιτιότητα (πως τα λέω έτσι ο Μονικόπληκτος?) ότι στράβωσα

Δημοσ.

Εννοεις την Jeta Jones απ'οτι μου είπε ένα πουλάκι... Ε ρε γούστα που έχει ο κόσμος...

Δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που σε πήγα και βόλτα σήμερα, αλλά έτσι είναι οι φίλοι.

Να 'ναι καλά ο Κόμοδος :P :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...