kalodrei Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.chip.de/downloads/AVG-AntiVirus-Pro_84138552.html Η σελιδα ειναι στα γερμανικα . Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2015 από matrixxx 3
alldaynews Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστούμε ts να ρωτήσω κάτι.Το κλειδί θα μας το στείλουν με την εγκατάσταση??
kalodrei Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστούμε ts να ρωτήσω κάτι.Το κλειδί θα μας το στείλουν με την εγκατάσταση?? απλα κατεβαζεις το setup απο το link και μετα πρεπει να κανεις εγκατασταση , ΠΡΟΣΟΧΗ απο οτι ειδα ειναι μονο για σημερα αν το κανετε εγκατασταση .
kalodrei Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Λέει τίποτα το συγκεκριμένο; καλο ειναι , αναλογως τι εχεις τωρα.
iceman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 καλο ειναι , αναλογως τι εχεις τωρα. Το windows defender
keysmith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δεν ξέρω αν η κατάσταση άλλαξε, αλλά το θυμάμαι βαρύ και ασήκωτο. Μου είχε κάνει και θέματα με εφαρμογές και διάφορα περίεργα στον H/Y. Το έχω δοκιμάσει σε ΗΥ στην εργασία μου αρκετά παλαιότερα βέβαια. Προσωπικά δεν θα το εγκαθιστούσα αλλά εγώ πάλι δεν έχω και AV γενικά (δεν πιστεύω σε αυτά χωρίς να λέω ότι δεν είναι χρήσιμα σε πολλούς). Πάντως (ίσως άσχετο) και η Wind μου έστειλε μνμ για δωρεάν FSecure για ένα χρόνο και ούτε αυτό με ενδιαφέρει.
Exploticon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 δεν ξέρω αν η κατάσταση άλλαξε, αλλά το θυμάμαι βαρύ και ασήκωτο. Μου είχε κάνει και θέματα με εφαρμογές και διάφορα περίεργα στον H/Y. Το έχω δοκιμάσει σε ΗΥ στην εργασία μου αρκετά παλαιότερα βέβαια. Προσωπικά δεν θα το εγκαθιστούσα αλλά εγώ πάλι δεν έχω και AV γενικά (δεν πιστεύω σε αυτά χωρίς να λέω ότι δεν είναι χρήσιμα σε πολλούς). Πάντως (ίσως άσχετο) και η Wind μου έστειλε μνμ για δωρεάν FSecure για ένα χρόνο και ούτε αυτό με ενδιαφέρει. απο το avast internet security που ειχε δωρεαν πριν κατι μερες πραγματικα ειναι πολυ ελαφρυτερο εχω pc με intel core i5 και 8 ραμ και μου κρασαρε ολο το pc καθε μερα μεχρι που το εβγαλα και ηρεμησα
sot20 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το AVG το εγκατέστησα και λειτουργούν όλα εκτός από το firewall του. Μάλλον αυτή η επιλογή είναι στο Internet Security 2016.
viotos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 απο το avast internet security που ειχε δωρεαν πριν κατι μερες πραγματικα ειναι πολυ ελαφρυτερο εχω pc με intel core i5 και 8 ραμ και μου κρασαρε ολο το pc καθε μερα μεχρι που το εβγαλα και ηρεμησα μια απο τα ιδια ειχα το total AVG security και το εβγαλα!!!! και εχει ακομα αδεια ειναι πολυ βαρυ!!!!
Icecut Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ τον ts,εγκαθιστώ και επανέρχομαι με εντυπώσεις!
maxdore217 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 απο το avast internet security που ειχε δωρεαν πριν κατι μερες πραγματικα ειναι πολυ ελαφρυτερο εχω pc με intel core i5 και 8 ραμ και μου κρασαρε ολο το pc καθε μερα μεχρι που το εβγαλα και ηρεμησα Επειδή με μπέρδεψες λίγο ποιο είναι ελαφρύτερο αυτό του θέματος ή το avast πάντως το avast σε ένα παλιό t2400 με 2 gb και win7 δεν το βλέπω να πάει καλά ...όλο κρασαρίσματα έχω.
Exploticon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή με μπέρδεψες λίγο ποιο είναι ελαφρύτερο αυτό του θέματος ή το avast πάντως το avast σε ένα παλιό t2400 με 2 gb και win7 δεν το βλέπω να πάει καλά ...όλο κρασαρίσματα έχω. το avg προς το παρον τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα