Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εκδοση DSM_DS3615xs_5592 μεσω Xpenology σε pc με intel επεξεργαστη, την οποια εγκατεστησα προσφατα, παιζει αρκετα ικανοποιητικα μπορω να πω αρχεια YIFY 720p απο remote access, αλλα δεν μπορω να παιξω υποτιτλους, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στα Synology;

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς το 2ο θέλω να μου πεις πως γίνεται. Προς το παρόν αυτό που μπορώ να κάνω είναι να αποθηκεύω τοπικά τους υπότιτλους και να τους διαβάζει μόνο το vlc

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όταν λες αποθηκεύεις τον υπότιτλο τοπικά εννοείς ότι το αρχείο srt είναι μέσα στον σκληρό του synology στον ίδιο φάκελο με την ταινία ή στον υπολογιστή σου που τρέχει το vlc;

Τους φακέλους τους synology τους έχεις αντιστοιχίσει σαν δικτυακό δίσκο ή βλέπεις τα αρχεία μέσω του "my computer" σαν τοπικό dlna (μπλε εικονίδιο);

Δημοσ.

Το αρχείο srt το κατεβάζω στο PC που θέλω να στριμαρω την ταινία και μετά το επικολλω με vlc.

Έχω την εντύπωση ότι τους φακέλους του synology τους έχω αντιστοιχίσει σαν δικτυακό δίσκο

Δημοσ.

Σε windows 10 (δεν θυμάμαι για τα άλλα αν και μάλλον είναι το ίδιο)  στο my computer κάτω κάτω λογικά γράφει network locations. Εκεί εμφανίζονται το μπλε εικονίδιο του synology και οι δικτυακοί δίσκοι - φάκελοι (αν τους έχεις αντιστοιχίσει). Την ταινία-σειρά θα την τρέξεις από το δικτυακό δίσκο και όχι από το μπλε εικονίδιο της synology. Σαν να έχεις έναν δεύτερο σκληρό και να τρέχεις το video από εκεί. Στον φάκελο αυτό θα βάλεις και τους υπότιτλους.

Για αυτούς του δικτυακούς δίσκους θα χρειαστείς τον κωδικό ενός user ή admin που ρύθμισες στο synology. Τα windows σε ρωτούν αν θέλεις να τον αποθηκεύσουν ώστε να μην το γράφεις κάθε φορά.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα μπλέξεις ούτε με transcoding ούτε με τίποτα. Με παλιό ρουτερ στα 54mbps wireless βλέπουμε ταινίες 1080p άνετα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε pc,android,tv χωρίς transcoding (υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση).

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι ο Nas server βρίσκεται αλλού, όχι στο ίδιο δίκτυο.

2ον από τον media player του synology παίζουν οι υπότιτλοι αλλά επειδή δεν διαθέτει ο synology ελληνικά τους δείχνει κινέζικα.

Όπως καταλαβαίνεις μπαίνω από Explorer(μέσω του UI του synology) και βρίσκω το βίντεο που θέλω

Δημοσ.

Σε άλλο σπίτι να υποθέσω; Πάντως o media player tou synology παίζει και ελληνικούς υπότιτλους, λίγο σπάνιο βέβαια 3 στους 10 (κάτι αλλάζει στην κωδικοποίηση του κάθε υπότιτλου)

Δημοσ.

Όταν υπάρχει ελληνικός υπότιτλος στον ίδιο φάκελο μερικές φορές τον διαβάζει σωστά, τις περισσότερες πάντως φορές όχι. Αλλά δεν το έχω δουλέψει με το τρόπο της δικής σου εγκατάστασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...