Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αυτα που εχουν δει τα ματια μου δεν νομιζω με τα σερβις δεν νομιζω μπορει και να στο καλυπτει η εγγυηση μπορει να χρειαστει να πληρωσεις εργατικα δεν εχω ιδεα. Αλλα σερβις βγαζουν υγρασια αλλα ντι αλλων δηλαδη για αυτο σου εγραψα εκτιμηση επισκευης. Αν εισαι εντος (εγγυησης) μπορει να ναι δωρεαν η επισκευη αλλα οχι τα εργατικα (μπορει κ ολα δωρεαν) αν εισαι εκτος ειναι ολα εκτος.

ΥΓ Επιπλεον μπορει να μην αξιζει η επισκευη του βασει αυτων που θα σου πουν

ου μπλέξεις, ενας φίλος έχει το ιδιο κινητό με μένα εντος εγγύησης και είχε πρόβλημα φορτισης και του το κρατησαν 2 μηνες για εκτίμηση στην αντιπροσωπεια για να το εξετάσουν και στο τέλος εσκασε 80 ευρω για επισκευή.

• Like 1
Δημοσ.

ου μπλέξεις, ενας φίλος έχει το ιδιο κινητό με μένα εντος εγγύησης και είχε πρόβλημα φορτισης και του το κρατησαν 2 μηνες για εκτίμηση στην αντιπροσωπεια για να το εξετάσουν και στο τέλος εσκασε 80 ευρω για επισκευή.

γ@ματα....για αυτο εγραψα το ΥΓ :) Το τραγικο βεβαια ειναι η 2-μηνη αναμονη για εκτιμηση......(βλαβης) κ καλα

• Like 1
Δημοσ.

αμα βρεις τι φταιει φιλε πες το γιατι και εγω και χωρις sd παλι το βρισκω κλειστο!τι λετε αμα ισχυει η εγγυηση να το παω για service?

Να το πας αλλά σε τρίτο κατάστημα και όχι αντιπροσωπεία. Υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζάκια που προσφέρουν service και μάλιστα φτηνά. Δεδομένου ότι είναι θέμα software Και όχι hardware σε λίγες μέρες θα στο έχουν έτοιμο. 

• Like 2
Δημοσ.

Να το πας αλλά σε τρίτο κατάστημα και όχι αντιπροσωπεία. Υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζάκια που προσφέρουν service και μάλιστα φτηνά. Δεδομένου ότι είναι θέμα software Και όχι hardware σε λίγες μέρες θα στο έχουν έτοιμο. 

Τελικα η 2χρονη εγγυηση μου εχει ληξει πριν μισο μηνα.. και δυστυχως φιλε δεν νομιζω πως ειναι θεμα software διοτι εχω περασει οτι rom υπαρχει για το κινητο και το προβλημα εξακολουθει να εμφανιζεται

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω και εγω αυτο το προβλημα και παρατήρησα οτι εχει να κανει με τη μπαταρια. Οταν το βαζω στην τσεπη του παντελονιου και στριμώχνεται λιγακι  τοτε κλεινει. Επισης οταν παω να βαλω το καπακι της πισω οψης αν το πιεσω λιγο παραπανω μου κανει το ιδιο. Ειχα καθαρίσει με οινόπνευμα της επαφες της μπαταριας και εστρωσε για λιγες μερες. Τωρα παλι τα ιδια. Δοκιμασε να το πιεσεις λιγο απο πισω σε καποια σημεια κ θα δεις αν στο κανει. τοτε θα πρεπει να προσανατολιστεις στη μπαταρια ή σε τιποτα χειροτερο με την πλακετα. Απο την επομενη εβδομαδα θα το στειλω στο service να το δουν (ειμαι εντος εγυησης ακομα). Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα για ποιο αμεση λυση?

--UPDATE--

μετα απο συζητηση με φιλο που ασχολείται με ηλεκτρονικα μου αναφερε οτι λογο χαμηλης ποιοτητας του μεταλου στης επαφες της μπαταριας βγαζουν μια λιπαροτητα και δεν κανει καλη επαφη. τριψαμε ενα ενα λεπτο γυαλοχαρτο της επαφες και ως δια μαγειας εστρωσε. να δω ποσο θα κρατησει ετσι....

Επεξ/σία από duke21gr
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια μου εχει πεσει θεμοκρασια του κηνητου μου και και οποτε το ανηγω μου  γραφει οτι εχει πεσει και οτι θα μου κλινει τακτικα τι να κανω για να την ανεβασω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...