Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις εχω συγχρονισει στις επαφες google.Οκ θα περιμένω το βραδυ αν ξανακάνει θα κανω επαναφορα!

ενταξει κατεβασε και το app πιο πανω & παρε backup εξαγωγη αρχειου σε microSD (αχρειαστο να ναι)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει κατεβασε και το app πιο πανω & παρε backup εξαγωγη αρχειου σε microSD (αχρειαστο να ναι)

ok το εκανα και αυτο!

ok το εκανα και αυτο!

παιδια μου εσβησε!!

μου εσβησε μολις τωρα!!! :unsure:  :unsure:  :unsure:  

Δημοσ.

:confused:  :confused:

παρε ενα καλο backup k kane reset settings (επαναφορα ρυθμισεων)

μετα αστο παρθενο-κενο για μερικες ωρες να δουμε αν στο κανει αν ΝΑΙ τοτε ΔΕΝ ειναι το λογισμικο αν και πιστευω κατι με το λογισμικο ειναι (του εχεις ενεργοποιησει καποια ρυθμιση πιθανον) κ οχι στην συσκευη. Μετα το reset μην αλλαξεις κατι ισως καποια ρυθμιση το επηρεαζει αλλιως ειναι θεμα συσκευης (hardware)

Δημοσ.

:confused:  :confused:

παρε ενα καλο backup k kane reset settings (επαναφορα ρυθμισεων)

μετα αστο παρθενο-κενο για μερικες ωρες να δουμε αν στο κανει αν ΝΑΙ τοτε ΔΕΝ ειναι το λογισμικο αν και πιστευω κατι με το λογισμικο ειναι (του εχεις ενεργοποιησει καποια ρυθμιση πιθανον) κ οχι στην συσκευη. Μετα το reset μην αλλαξεις κατι ισως καποια ρυθμιση το επηρεαζει αλλιως ειναι θεμα συσκευης (hardware)

μετα την επαναφορα πως θα ανακτήσω τις εφαρμογες εχοντας το αρχειο backup στην sd??

Δημοσ.

Θελω να πιστευω για αλλη μια φορα οτι η μπαταρια ακουμπαει καλα στις ακιδες επιμενω σε αυτο.....

Ελεγξε το βαλε κανενα χαρτακι σφηνα αν χρειαστει.

Δες το μετα παλι.

Την επαναφορα την κανεις αν το ξανα κανει και με το χαρτακι.

Μετα αν δεν γινει τιποτα γενικα πας σε περασμα λογισμικου.

Δημοσ.

Θελω να πιστευω για αλλη μια φορα οτι η μπαταρια ακουμπαει καλα στις ακιδες επιμενω σε αυτο.....

Ελεγξε το βαλε κανενα χαρτακι σφηνα αν χρειαστει.

Δες το μετα παλι.

Την επαναφορα την κανεις αν το ξανα κανει και με το χαρτακι.

Μετα αν δεν γινει τιποτα γενικα πας σε περασμα λογισμικου.

saruman το εκανα με το χαρτακι εχθες το απογευμα αλλα εσβησε το βραδυ.

Δημοσ.

μετα την επαναφορα πως θα ανακτήσω τις εφαρμογες εχοντας το αρχειο backup στην sd??

τις εφαρμογες τις περναγα μια-μια μετα αλλα αν το κανεις το βραδυ αστο 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ μερα ΚΕΝΟ να δουμε μηπως και δεν φταιει κατι (στο τηλεφ.) κ δεν σου σβησει αλλιως εινα θεμα συσκευης κ οχι καποιας ρυθμισης λογισμικου

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε επειδή πρόσφατα είχα ένα τέτοιο σκηνικό με το δικό μου και έκανα τα πάντα όλα ΤΕΛΙΚΑ ήταν η micro SD κάρτα το πρόβλημα που του είχα φορεμένη. Δεν ξέρω το πρόβλημα της αλλά προκαλούσε στο τηλέφωνο τυχαία reboots, κλεισίματα και κλειδώματα χωρίς λόγο και αιτία. Τι custom rom πέρασα, τι format, τι hard reset, τι δοκιμές μια μια τις εφαρμογές, τι μπαταρίες άλλαξα...τίποτα. Ε τελικά βρέθηκε ένα παλικάρι που είχε τέτοιο πρόβλημα με Note 4 και μου είπε ότι είχε κάτι η micro SD του και με το που την έβγαλε όλα λύθηκαν. Ετσι έκανα και εγώ σαν δοκιμή και ως δια μαγείας το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Πέρασα μια νέα micro SD και πλέον είμαι μια χαρά. Για τσέκαρε το και αυτό. Δούλεψε τη συσκευή σου χωρίς micro SD. 

Δημοσ.

λοιπόν το ιδιο τηλεφωνο εχουμε και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Με την stock lg rom 4.4.2 το εκανε κανονικα απο μονο του δηλαδη ενω το εχω και καθεται παω να το ξεκλειδωσω και παπαλα η οθονη οποτε ή πατας για καμια 10αρια δευτερα το power off και μετα κανονικα power on ή βγαζεις μπαταρια... το ιδιο συμβαινει και με root ,cyanogenmod 4.4.4 κτλπ οποτε δεν ειναι θεμα λογισμικου ή root.Οπως ανεφερε ο @ikaruga24 απο πανω το προβλημα μπορει και να ειναι με την sd το οποιο δεν το εχω τσεκαρει.Οποτε αν θες δοκιμασε να μην εχεις καθολου sd μεσα για 1-2 μερες και ξαναπες μας.Τωρα θα το δοκιμασω και εγω διοτι δεν αντεχεται αυτο το πραγμα και δυστυχως δεν μου συμβαινει μονο το βραδυ αλλα και ωρες που περιμενω τηλεφωνο η βιαζομαι και κατανταει τρομερα κουραστικο

Δημοσ.

λοιπόν το ιδιο τηλεφωνο εχουμε και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Με την stock lg rom 4.4.2 το εκανε κανονικα απο μονο του δηλαδη ενω το εχω και καθεται παω να το ξεκλειδωσω και παπαλα η οθονη οποτε ή πατας για καμια 10αρια δευτερα το power off και μετα κανονικα power on ή βγαζεις μπαταρια... το ιδιο συμβαινει και με root ,cyanogenmod 4.4.4 κτλπ οποτε δεν ειναι θεμα λογισμικου ή root.Οπως ανεφερε ο @ikaruga24 απο πανω το προβλημα μπορει και να ειναι με την sd το οποιο δεν το εχω τσεκαρει.Οποτε αν θες δοκιμασε να μην εχεις καθολου sd μεσα για 1-2 μερες και ξαναπες μας.Τωρα θα το δοκιμασω και εγω διοτι δεν αντεχεται αυτο το πραγμα και δυστυχως δεν μου συμβαινει μονο το βραδυ αλλα και ωρες που περιμενω τηλεφωνο η βιαζομαι και κατανταει τρομερα κουραστικο

και σε μενα ακριβως το οδιο συμβαινει με το που παταω να ξεκλειδωσει όπως το λες παπαλα η οθονη και μετα βγαζω μπαταρια αναγκαστικα.Δοκίμασα εβγαλα την sd μου έχει κλείσει μια φορα δυο μέρες τώρα κτ άλλο φταίει...

Δημοσ.

αμα βρεις τι φταιει φιλε πες το γιατι και εγω και χωρις sd παλι το βρισκω κλειστο!τι λετε αμα ισχυει η εγγυηση να το παω για service?

• Like 1
Δημοσ.

αμα βρεις τι φταιει φιλε πες το γιατι και εγω και χωρις sd παλι το βρισκω κλειστο!τι λετε αμα ισχυει η εγγυηση να το παω για service?

δοκιμασε να σου κανουν ελεγχο μονο εκτιμηση εφοσον εισαι εντος εγγυησης και οταν σου πουν τιμη κ κυριως τι ακριβως εχει τοτε βλεποντας κ κανοντας

μηπως το παθαινει μονο με μια μαρκα sd ισως αν βαζατε αλλη εταιρια sd να μην εκλεινε....λογικα ειναι θεμα λογισμικου....κ συμπεριφερεται ετσι (κλεινει)

Δημοσ.

την τιμη γιατι την αναφερεις? αμα ειμαι εντος τχαμπα δεν θα ειναι?

με αυτα που εχουν δει τα ματια μου δεν νομιζω με τα σερβις δεν νομιζω μπορει και να στο καλυπτει η εγγυηση μπορει να χρειαστει να πληρωσεις εργατικα δεν εχω ιδεα. Αλλα σερβις βγαζουν υγρασια αλλα ντι αλλων δηλαδη για αυτο σου εγραψα εκτιμηση επισκευης. Αν εισαι εντος (εγγυησης) μπορει να ναι δωρεαν η επισκευη αλλα οχι τα εργατικα (μπορει κ ολα δωρεαν) αν εισαι εκτος ειναι ολα εκτος.

ΥΓ Επιπλεον μπορει να μην αξιζει η επισκευη του βασει αυτων που θα σου πουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...