Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε επαναφορα εργοσ.ρυθμισεων

πιθανο να ειναι κ θεμα λογισμικου

εναλλακτικα ξηλωνε σιγα-σιγα εφαρμογες (οχι ολες μαζι) για να δεις ποια σου παρουσιαζει αυτο το σφαλμα κ κλεινει

κ γω εχω το clean master alla δεν ξερω κατα ποσο τελικα κανει δουλεια....το 360 ενω ητανε καλο μου βγαλε προβληματακια κ το αλλαξα με το clean.master

Δημοσ.

Για τα περιττα αρχεια θα κατεβαζεις μια φορα την εβδομαδα το Clean Master(και αυτο σαβουρα ειναι αλλα με αυτο κατι κανεις)θα κανεις την δουλεια σου και μετα θα του κανεις απεγκατασταση.

Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο

Δημοσ.

οκ θα αφαιρω μια μια εφαρμογη για να δω αν φταιει κατι απεγκατεστησα και το 360.Eυχαριστω παιδια αν ξαναγίνει θα σας πω...

• Like 1
Δημοσ.

κανε επαναφορα εργοσ.ρυθμισεων

πιθανο να ειναι κ θεμα λογισμικου

εναλλακτικα ξηλωνε σιγα-σιγα εφαρμογες (οχι ολες μαζι) για να δεις ποια σου παρουσιαζει αυτο το σφαλμα κ κλεινει

κ γω εχω το clean master alla δεν ξερω κατα ποσο τελικα κανει δουλεια....το 360 ενω ητανε καλο μου βγαλε προβληματακια κ το αλλαξα με το clean.master

Οτι εχει σχεσει με security,clean,battary και τα σχετικα απλα ξυλωμα.

Δεν ειναι να τα κραταμε στο κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

thanks :) k γω σκεφτομουν να το εβγαζα το clean.master εντελως γιατι κ το 360 security μου ειχε δημιουργησει θεμα. (κολλουσε το κινητο εξαιτιας του 360 παλαιοτερα το θυμαμαι στο παλιο ascend p7 μου το ειχε κανει)

Με μπαταρια εξοικ.ενεργειας εχουν κ τα huawei & βεβαια και τα xiaomi.....αρα μαλλον περιττο ειναι το clean.master mono boost λεει οτι κανει....

πιστευεις δηλαδη οτι απο android 5+ πανω δεν χρειαζεται κατι ??

Δημοσ.

τα περισσοτερα ξηλωθηκαν για να δουμε τωρα!

Δημοσ.

τα περισσοτερα ξηλωθηκαν για να δουμε τωρα!

κανε και επαναφορα εργοσ.ρυθμισεων για να επανελθει το κινητο στην εργοστασιακη του μορφη.

βεβαια πρωτα κανε BACKUP

Δημοσ.

thanks :) k γω σκεφτομουν να το εβγαζα το clean.master εντελως γιατι κ το 360 security μου ειχε δημιουργησει θεμα. (κολλουσε το κινητο εξαιτιας του 360 παλαιοτερα το θυμαμαι στο παλιο ascend p7 μου το ειχε κανει)

Με μπαταρια εξοικ.ενεργειας εχουν κ τα huawei & βεβαια και τα xiaomi.....αρα μαλλον περιττο ειναι το clean.master mono boost λεει οτι κανει....

πιστευεις δηλαδη οτι απο android 5+ πανω δεν χρειαζεται κατι ??

Γενικα δεν χρειαζεται,δεν εχει σχεσει αν ειναι Kitkat η Lollipop η και στην καινουρια Marshmallow
  • Like 1
Δημοσ.

κανε και επαναφορα εργοσ.ρυθμισεων για να επανελθει το κινητο στην εργοστασιακη του μορφη.

βεβαια πρωτα κανε BACKUP

πως κανεις backup ειμαι ασχετος... :blink:

Δημοσ.

βεβαια πρωτα κανε BACKUP

Λεω να μην κανει ακομα.

Ασε να δουμε μεχρι το βραδι.

Μετα ας κανει.

Εννοειται πρωτα Backup

Δημοσ.

ενταξει περιμενε μεχρι το βραδυ να δουμε αν θα στο κανει ή οχι.

πιστευω καποια εφαρμογη σου δημιουργουσε το κλεισιμο του λογισμικου-τηλεφωνου.(με πιθανοτερη την 360)

η επαναφορα εργο.ρυθμισεων ουσιαστικα επαναφερει το τηλεφ.στην αρχικη του μορφη κ παει οπως ητανε αρχικα δηλ.σφαιρα. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ομως οι ρυθμισεις κλπ για αυτο χρειαζεται backup

πως κανεις backup ειμαι ασχετος...  :blink:

τις επαφες κανονικα τις εχεις συνδεσει με το google λογαριασμο σου? αν ναι πηγαινε http://google.com/contacts για να τις δεις. 

αν ειναι σωσμενες στην SIM δεν θα χαθουν.

αν οχι πρεπει να κανεις sync επαφες απο τηλεφ. στο google.

περιμενε μεχρι το βραδυ να δουμε αν θα στο κανει ή οχι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...