xatzophone Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εχω το turbo x A με προβλημα στο λογισμικο του μαλλον εχουν χαθει αρχεια. Παραθετω μερικες φωτο με το προβλημα. Αν μπορουσε να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα.
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Για πεσμου τη πηγες να κανεις!! Μηπως πατησες κανενα FORMAT!!!
xatzophone Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου δεν πηγα να κανω τπτ μου το εφερε η κορη μου σε αυτη την κατασταση υσχιριζεται οτι δεν του εχει κανει τπτ απλα καποια στιγμη εκλεισε κ δεν ξανανοιξε. Το τηλ το ειχα κανει ρουτ υπαρχει τροπος να το επαναφερω η να το παω πλαισιο
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα χρονια πολλα. Στο Πλαισιο θα το πας. Με αυτα τα κινητα δυσκολα βγαζεις ακρη. Τωρα οσο για το θεμα του root εχεις χασει την εγγυηση οποτε μπορει να σου ζητησουν λεφτα.
xatzophone Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Να σαι καλα επισης. Το περιμενα γτ οσο κ να κοιταξα δεν βρηκα τπτ. Τωρα θα δουμε ποσο θα μου πουνε 100 ευρω εκανε το κιν.εγγυηση δεν ειχε απο τουμπα παλιοτερη γιαυτο κ το ρουταρισα. Σε ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες
Xristaras12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα χρονια πολλα. Στο Πλαισιο θα το πας. Με αυτα τα κινητα δυσκολα βγαζεις ακρη. Τωρα οσο για το θεμα του root εχεις χασει την εγγυηση οποτε μπορει να σου ζητησουν λεφτα. που υπάρχει γραμμένη νομοθεσία για το συγκεκριμένο; βλέπω πολύ κόσμο να το αναφέρει χωρίς λόγο και αιτία. http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 που υπάρχει γραμμένη νομοθεσία για το συγκεκριμένο; βλέπω πολύ κόσμο να το αναφέρει χωρίς λόγο και αιτία. http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu Επειδη δεν θελω να ασχοληθω με το θεμα του root ο καθενας οπως νομιζει και καταλαβαινει.
cliobaccarra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα του πουν τπτ στο plaisio για root, 15 ευρω ειναι η εγκατασταση λογισμικου σε κινητο εκτος εγγυησης αν θυμαμαι καλα. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Απο αυτο που βλεπω στις φωτο ,δεν ειναι θαμα firmware αλλα της nand. Αν ειναι ετσι δεν φτιαχνεται.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα