Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 οτι ειναι το 8 αδειο και εισαι μονος σου δεν σημαινει οτι δεν εχεις Overlapping δυστυχως απο τους αλλους που παιζουν 6 ,7,9,10,11 κτλ. επισης ναι αν βαλεις 20mhz εσυ μπορει να ειναι καλυτερα.οι μισοι το εχουν 20/40 και παιζουν 40 γιατι μπορει να ειναι απο default συν για να εχουν καποιες φορες 300mbps αντι για 150που θα τους εκοβε το 20.ναι θες ρουτερ που να παιζει και 2,4 και 5 ghz.υπαρχουν κανονικα πχ tp link 9980,8980 που παιζουν και στα 2 bands ταυτοχρονα.το αναφερουν συνηθως αυτο οσα ρουτερ το υποστηριζουν.σε αλλα ρουτερ πχ σου λεει ειτε 2,4 ειτε 5 οχι και τα 2 μαζι.οποτε θα ησουν λιγο καλυτερα. Simultaneous vs Selectable Dual Band .υπαρχουν και τα δυο οπως βλεπεις. ναι το γνωρίζω περι Overlap,γι αυτό αλλωστε και τρελαίνεται ανα χρονικά διαστήματα. εγω με 20αρι παιζω δεν μπορώ διαφορετικά. Tp-link δεν ξανα-αγοράζω,τελείωσε για μένα και άκρη δεν βγήκε(εαν θυμάσαι το θέμα που μπουκωνε το wifi μετά απο 15 seeders κλπ,ανεξαρτήτως pc).Απλά έμαθα να το λειτουργώ έτσι και δεν σκαώ τόσο,στο skype είναι ως ενα σημειο εκνευριστικό αλλα μέχρι εκεί 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ναι το θυμαμε το θεμα σου.εχει μεινει χαραγμενο πλεον στο μυαλο μου.χιχι.ναι αν βαλεις 40 αρι εσυ παιζει να κανει ακομα χειροτερα ασχετα που θεωρητικα σε τοπικο δικτυο θα πρεπε να παιζεις πιο γρηγορα.οκ υπαρχουν και αλλες μαρκες μετα.πχ netgear,d-link ,asus που παιζουν dual band.καλο θα ηταν να εισαι με καλωδιο ή με powerline αν θες να παρεις το max και να μην εχεις γενικα θεματα σε delays αν μιλας skype ή παιζεις παιχνιδια.απλα το κουφο ειναι που σου παιζε σωστα το air ties. 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ναι το θυμαμε το θεμα σου.εχει μεινει χαραγμενο πλεον στο μυαλο μου.χιχι.ναι αν βαλεις 40 αρι εσυ παιζει να κανει ακομα χειροτερα ασχετα που θεωρητικα σε τοπικο δικτυο θα πρεπε να παιζεις πιο γρηγορα.οκ υπαρχουν και αλλες μαρκες μετα.πχ netgear,d-link ,asus που παιζουν dual band.καλο θα ηταν να εισαι με καλωδιο ή με powerline αν θες να παρεις το max και να μην εχεις γενικα θεματα σε delays αν μιλας skype ή παιζεις παιχνιδια.απλα το κουφο ειναι που σου παιζε σωστα το air ties. αν και χαλάμε το θέμα. το airties παίζει αψογα σε όλα,και ενα DGN2200 που δοκίμασα.Και τα 2 8970 είχαν ακριβώς το ίδιο θέμα. πλεον φοβάμαι να δώσω κανενα 90αρι παλι για dual band και συναφή γιατί αν δεν παίζει στο βασικότερο τι να το κάνω. Καλώδιο δεν γίνεται θελω κοντα 60+μετρα κλπ(εαν θυμασαι απέχω Ζ απ το μόντεμ) και το powerline φοβάμαι επίσης γιατί ειναι παλιό το σπίτι,οι μισές πρίζες δεν έχουν γείωση(σουκό κλπ) 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εκει μονο αν βρεις Powerline ή κανα 9980 ή κανα 8980 να κανεις δοκιμη.γιατι διαφορα ατομα τα εχουν και ειναι ενταξει.εκτος αν ειναι θεμα οτι εισαι πολυ μακρυα απο το ρουτερ.τωρα για το powerline ναι καλο θα ηταν να επαιρνες καποιο devolo και καλο θα ηταν οι πριζες που θα το βαλεις να εχουν γειωση που αυτο το τσεκαρεις ευκολα αν εχουν ή οχι ακομα και με ενα πολυπριζο ασφαλειας που σου λεει αν παιζει η γειωση ή οχι. 1
Yellowter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όσο αφορά τα κανάλια και το overlap, κάποιο εναλλακτικό κανάλι εκτός των συνηθισμένων 1,6,11?? Έχω το 8, τις περισσότερες φορές έχει full σήμα, άλλες φορές μόλις μία μπάρα... 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όσο αφορά τα κανάλια και το overlap, κάποιο εναλλακτικό κανάλι εκτός των συνηθισμένων 1,6,11?? Έχω το 8, τις περισσότερες φορές έχει full σήμα, άλλες φορές μόλις μία μπάρα... κατέβασε το inssider home και δες σε τι κανάλια παίζουν οι τριγύρω σου. εκει μονο αν βρεις Powerline ή κανα 9980 ή κανα 8980 να κανεις δοκιμη.γιατι διαφορα ατομα τα εχουν και ειναι ενταξει.εκτος αν ειναι θεμα οτι εισαι πολυ μακρυα απο το ρουτερ.τωρα για το powerline ναι καλο θα ηταν να επαιρνες καποιο devolo και καλο θα ηταν οι πριζες που θα το βαλεις να εχουν γειωση που αυτο το τσεκαρεις ευκολα αν εχουν ή οχι ακομα και με ενα πολυπριζο ασφαλειας που σου λεει αν παιζει η γειωση ή οχι. αυτό που με έχει σώσει μέχρι στιγμής ειναι το WN722N usb wifi που πήρα και είναι τρομερά καλύτερα τα πράγματα,με το καρτάκι του λαπτοπ η κατάσταση ειναι απελπιστική. 1
νικος-97 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 παιδες μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι παιζει απλα και η κεραια μου να γερνει και να τον παιρνει εχω αυτην TL-WDN4800 V1 αμα διαβασετε στο ιντερνετ μετα απο λιγο καιρο αρχιζει και εχει θεματα η κεραια δεν ξερω πραγματικα και οχι φιλε εδω στην γειτονια μου μονο ενα ιντερνετ υπαρχει δεν εχω τετοια θεματα παλι καλα xD
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Όσο αφορά τα κανάλια και το overlap, κάποιο εναλλακτικό κανάλι εκτός των συνηθισμένων 1,6,11?? Έχω το 8, τις περισσότερες φορές έχει full σήμα, άλλες φορές μόλις μία μπάρα... δεν εισαι υποχρεωμενος να παιξεις στο 1,6,11.οτι μπαινουν αυτα αυτοματα δεν λεει κατι ουτε τα κανει καλυτερα απο αλλα. βλεπεις που παιζουν οι αλλοι και βλεπεις τι score σου δινει σε καθε καναλι και αποφασιζεις.δηλαδη αν ειναι ολοι 1,6,11 εννοειται θα πας αλλου.απλα πρεπει να δεις και ποσο μακρυα ειναι.μπορει να υπαρχουν 10 ατομα στο 1 αλλα να ειναι πολυ μακρυα ενω στο 6 να εχεις 3 και να ειναι διπλα σου.επισης αν το 6 ειναι πιτα το να πας στο 5,7 πχ που γινεται Overlap δεν ειναι οτι πιο καλο.εκει κοιτας να φυγεις μακρυα.12,13 αποφευγουμε ή τα χρησιμοποιουμε προσεκτικα διοτι καποιες συσκευες(συνηθως αμερικης) δεν πιανουν το 12 και το 13 λογω οτι εκει εχουν 1 μεχρι 11 Οπως μην το πηγαινεις με το σημα.οτι εχεις Full σημα δεν σημαινει οτι δεν εχεις παρεμβολες.δοκιμασε αλλο αφου σε αυτο σου το ριχνει σε μια παυλα οπως λες.ποιος ξερει τι το επηρεαζει και το κανει.επισης οι παρεμβολες μπορει να ειναι και απο αλλη συσκευη πχ ασυρματο τηλεφωνο που μπορει να παιζει στα 2,4 ghz και αλλα τοσα.και προσοχη που βαζει καποιος το ρουτερ.οχι καταχωνιασμενο ουτε μεσα σε επιπλα.ψηλα σε καθαρο σημειο μακρια απο γωνιες και τοιχους γυρω γυρω. κατέβασε το inssider home και δες σε τι κανάλια παίζουν οι τριγύρω σου. αυτό που με έχει σώσει μέχρι στιγμής ειναι το WN722N usb wifi που πήρα και είναι τρομερά καλύτερα τα πράγματα,με το καρτάκι του λαπτοπ η κατάσταση ειναι απελπιστική. to inssider σου δινει πολλα στοιχεια μεχρι και score στο συγκεκριμενο channel.ειδες που εβριζες την wn722n. .βεβαια αν δεν σαρεσει η εξωτερικη απλα μπορεις να αλλαξεις και του λαπτοπ με αλλη. παιδες μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι παιζει απλα και η κεραια μου να γερνει και να τον παιρνει εχω αυτην TL-WDN4800 V1 αμα διαβασετε στο ιντερνετ μετα απο λιγο καιρο αρχιζει και εχει θεματα η κεραια δεν ξερω πραγματικα και οχι φιλε εδω στην γειτονια μου μονο ενα ιντερνετ υπαρχει δεν εχω τετοια θεματα παλι καλα xD οποτε απο καναλια εισαι καθαρος.αλλα και παλι δες τυπικα τι παιζει.οπως ειπα μπορει να ειναι παρεμβολες και απο κατι αλλο.το κακο με τις Pci express ειναι οτι ειναι χωμενες στο πισω μερος του Pc και πολλες φορες αν το Pc ειναι και μεσα σε επιπλο αστα να πανε. αλλιως πηγαινε σε καμια Usb και μπορεις να πας και σε αλλη μαρκα πχ netgear αμα δεν θες tp link. 1
νικος-97 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν εισαι υποχρεωμενος να παιξεις στο 1,6,11.οτι μπαινουν αυτα αυτοματα δεν λεει κατι ουτε τα κανει καλυτερα απο αλλα. βλεπεις που παιζουν οι αλλοι και βλεπεις τι score σου δινει σε καθε καναλι και αποφασιζεις.δηλαδη αν ειναι ολοι 1,6,11 εννοειται θα πας αλλου.απλα πρεπει να δεις και ποσο μακρυα ειναι.μπορει να υπαρχουν 10 ατομα στο 1 αλλα να ειναι πολυ μακρυα ενω στο 6 να εχεις 3 και να ειναι διπλα σου.επισης αν το 6 ειναι πιτα το να πας στο 5,7 πχ που γινεται Overlap δεν ειναι οτι πιο καλο.εκει κοιτας να φυγεις μακρυα.12,13 αποφευγουμε ή τα χρησιμοποιουμε προσεκτικα διοτι καποιες συσκευες(συνηθως αμερικης) δεν πιανουν το 12 και το 13 λογω οτι εκει εχουν 1 μεχρι 11 Οπως μην το πηγαινεις με το σημα.οτι εχεις Full σημα δεν σημαινει οτι δεν εχεις παρεμβολες.δοκιμασε αλλο αφου σε αυτο σου το ριχνει σε μια παυλα οπως λες.ποιος ξερει τι το επηρεαζει και το κανει.επισης οι παρεμβολες μπορει να ειναι και απο αλλη συσκευη πχ ασυρματο τηλεφωνο που μπορει να παιζει στα 2,4 ghz και αλλα τοσα.και προσοχη που βαζει καποιος το ρουτερ.οχι καταχωνιασμενο ουτε μεσα σε επιπλα.ψηλα σε καθαρο σημειο μακρια απο γωνιες και τοιχους γυρω γυρω. to inssider σου δινει πολλα στοιχεια μεχρι και score στο συγκεκριμενο channel.ειδες που εβριζες την wn722n. .βεβαια αν δεν σαρεσει η εξωτερικη απλα μπορεις να αλλαξεις και του λαπτοπ με αλλη. οποτε απο καναλια εισαι καθαρος.αλλα και παλι δες τυπικα τι παιζει.οπως ειπα μπορει να ειναι παρεμβολες και απο κατι αλλο.το κακο με τις Pci express ειναι οτι ειναι χωμενες στο πισω μερος του Pc και πολλες φορες αν το Pc ειναι και μεσα σε επιπλο αστα να πανε. αλλιως πηγαινε σε καμια Usb και μπορεις να πας και σε αλλη μαρκα πχ netgear αμα δεν θες tp link. ξερεις ποσα λεφτα εχω φαει σε wifi? ειχα μια αξιας κανα 30 την εσπασα μετα πηρα μια αξιας 50 ευρω την εσπασα οπως τα βλεπω και αυτη εδω δεν θα την βγαλει καθαρη ναι φιλε επομενη φορα μακρια tp link και usb παλι μαλλον απλα οχι συντομα....
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 για αυτο λεμε παντα δοκιμη με καλωδιο οταν εχουμε τετοια θεματα για να δουμε αν φταιει το wireless ή να φταιει κατι αλλο πχ το ρουτερ ή δεν ξερω τι. παρε κατι σε Netgear τοτε http://www.skroutz.gr/s/311143/NetGear-WNA3100.html ξερεις ποσα λεφτα εχω φαει σε wifi? ειχα μια αξιας κανα 30 την εσπασα μετα πηρα μια αξιας 50 ευρω την εσπασα οπως τα βλεπω και αυτη εδω δεν θα την βγαλει καθαρη ναι φιλε επομενη φορα μακρια tp link και usb παλι μαλλον απλα οχι συντομα.... 1
νικος-97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 για αυτο λεμε παντα δοκιμη με καλωδιο οταν εχουμε τετοια θεματα για να δουμε αν φταιει το wireless ή να φταιει κατι αλλο πχ το ρουτερ ή δεν ξερω τι. παρε κατι σε Netgear τοτε http://www.skroutz.gr/s/311143/NetGear-WNA3100.html πολυ φτηνο φιλε ειναι θαναι σιγουρα καλο?
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 πολυ φτηνο φιλε ειναι θαναι σιγουρα καλο? το ειχε ο bro και επαιζε μια χαρα.εχει και πιο ακριβα η netgear αμα 8ες.δεν ηξερα οτι θες κατι ακριβο και εβαλα ενα μεση τιμη για usb 1
νικος-97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 το ειχε ο bro και επαιζε μια χαρα.εχει και πιο ακριβα η netgear αμα 8ες.δεν ηξερα οτι θες κατι ακριβο και εβαλα ενα μεση τιμη για usb θα τα δω φιλε σε ευχαριστω πολυ δεν με νοιαζει αν θα ειναι φτηνο ακριβο απλα θελω ναναι ενταξει με αυτο που μου εδωσες θα πιανω φουλ σημα? γιατι τωρα εχω αυτην την κεραια TL-WDN4800 εχει 3 κεραιες 2dbi η καθε μια αρα στο συνολο 6 dbi ειναι πιο δυνατο αυτο το netgear?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει και αυτη της Netgear που παιζει και σε achttp://www.techstores.gr/usb-netgear-a6210-100pes.htmlαπλα θες και ac router.απλα το νομιμο στις κεραιες ειναι 100mw στα 2.4 ghz οποτε μην περιμενεις μετα απο καποιο σημειο οτι θα εχεις τρελλη διαφορα στην εμβελεια.επισης παιζει ρολο και η εμβελεια του ρουτερ.to 5136 δεν εχει το καλυτερο wireless δηλαδη ουτε σε ταχυτητα ειναι n300 ουτε σε εμβελεια.οποτε για τα διαφορα θεματα θα μπορουσε πχ να μην φταιει η κεραια σου ή οι κεραιες σου ως τωρα αλλα το ρουτερ.επισης γιατι να εισαι wireless?γιατι δεν παιζεις με καλωδιο ή γιατι δεν βαζεις καποιο powerline.θα σου λεγα για αρχη βεβαια να ριξεις καλωδιο για να δεις αν τα προβληματ οφειλονται στο wireless ή οχι.μπορει πχ να χρησιμοποιει αλλος το ιντερνετ και να σου ριχνει ταχυτητα ή μπορει στο ασυρματο να υπαρχουν παρεμβολες ή μπορει να ειναι θεμα του Pc ή μπορει να ειναι παλιοι drivers ή μπορει να ειναι θεμα torrent.θελει διαφορες δοκιμες για να δεις τι φταιει απο ολα.οι Pci express εχουν το καλο με τις εξωτερικες κεραιες αλλα το κακο ειναι οτι πολλες φορες ειναι θαμενες στο πισω μερος του Pc οποτε δεν εχεις και καλο σημα.επισης εφοσον εχεις adsl και τα 144mbps που εχεις συνδεθει ειναι μια χαρα.θα ειχε νοημα για παραπανω αν μετεφερες αρχεια διαδικτυακα.επισης θα μπορουσες να παρεις και ενα πιο Heavy duty ρουτερ .το 5136 καλο αλλα οχι για extreme χρηση.γενικως θελει πολλους ελεγχους για να βγαζεις εκτος τι δεν φταιει για να δεις στο τελος τι φταιει για ολα αυτα.πολλα μπορει να ειναι.επισης οπως ειπαμε και port forward για το mtorrent ή οποιο προγραμμα εχεις (deluge) κτλ.και καναλι αλλαζουμε δοκιμαστικα ασχετα αν υπαρχουν αλλα δικτυα γυρω μας.μπορει οι παρεμβολες να ειναι απο οτιδηποτε . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα