guardianx71 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σε εμένα forthnet σε ~16000 και thomson 585v8 πάει αλλιώς. Αν βάλω free το upload από εκεί που κατεβάζει με 1.4-1.6 ΜΒ πέφτει στα 1-1.1. Σαν να μπουκώνει την γραμμή. Και εγώ έχω κάνει port forward , έχω ανοίξει nat κτλ πειράζοντας το firmware. Ίσως σε εσένα συμπεριφέρεται καλύτερα στο upload γιατί έχεις χαμηλό συγχρονισμό και χαμηλότερο download 1
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ναι μπορει επειδη εχω και μικροτερο synvc και λιγο μεγαλυτερο up λογω annex m>σε καθε περιπτωση ειναι φυσιολογικο αυτο που γινεται.απλα μπορεις να ορισεις στο μτορρεντ το priority.αν δηλαδη ενα τορρεντ seedarei βαλτο low priority ωστε οταν κατεβαζεις να σου το κοψει σχεδον τελειως το upload .μπορει να seedaro με 110kilobytes αλλα οταν κατεβαζω full το upload μου σε εκεινο το τορρεντ κοβει παρα πολυ ακομα και στα 10-20 διοτι μαλλον παιρνει priority το download μεσα στο μτορρεντ οποτε το bandwidth του up πηγαινει πιθανοτατα για τις επιβεβαιωσεις των πακετων του download.αν συνεχιζεις να δινεις γρηγορα τοτε υποχρεωτικα θα αρχιζει να σου κοβει απο το download αφου θα αργουν τα πακετα επιβεβαιωσης για να δωσει και αλλο ταχυτητα στο download. 1
νικος-97 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 poulinos εσενα περιμενα μεγαλε δασκαλε δωσε μας τα φωτα σου ρε φιλε απλα ξερεις τι γινεται στα τορρεντ δεν πιανω σταθερη ταχυτητα οτι και να κανω οταν πιασει μεγαλη ταχυτητα πεφτει σε kb :/ και δοκιμασμενο σε 2k+++ torrent seeders
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 εννοεις οτι δεν μπορεις να κρατησεις σταθερη ταχυτητα πχ 1,2 mbyte/sec σε ενα τορρεντ?κανονικα ναι θα πρεπε να γινεται.εγω δηλαδη οταν κατεβαζω μενω κολλημενος σχεδον στο 1mb/sec.βεβαια δεν εχω 800 τορρεντ μεσα να προσπαθουννα seedaroun ουτε κατεβαζω αλλα τορρεντ αλλα ουτε κανω τρελλο traffic στο δικτυο απο αλλες συσκευες. 1
νικος-97 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εννοεις οτι δεν μπορεις να κρατησεις σταθερη ταχυτητα πχ 1,2 mbyte/sec σε ενα τορρεντ?κανονικα ναι θα πρεπε να γινεται.εγω δηλαδη οταν κατεβαζω μενω κολλημενος σχεδον στο 1mb/sec.βεβαια δεν εχω 800 τορρεντ μεσα να προσπαθουννα seedaroun ουτε κατεβαζω αλλα τορρεντ αλλα ουτε κανω τρελλο traffic στο δικτυο απο αλλες συσκευες. αυτο ακριβως δεν ειναι σταθερη η ταχυτητα και σε torrent με χιλιαδες seeders εχω και team viewer αν θες να μπεις
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 αυτο ακριβως δεν ειναι σταθερη η ταχυτητα και σε torrent με χιλιαδες seeders εχω και team viewer αν θες να μπεις σε downloads εκτος τορρεντ και με καποον download manager η ταχυτητα ειναι σταθερη?μιλαμε παντα για ethernet οχι wireless και μιλαμε παντα να μην κατεβαζει καποιος αλλος ουτε καν να συνδεεται στο ρουτερ. επισης δοκιμασε αλλον client πχ vuze,azureus,mtorrent να δεις τι κανει. αν οπως λες με idm εισαι 1.9 καθαρα και σταθερα τοτε παιξε με clients,port forward και ρυθμισεις στον client γιατι απο γραμμη εισαι ενταξει. 1
νικος-97 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 σε downloads εκτος τορρεντ και με καποον download manager η ταχυτητα ειναι σταθερη?μιλαμε παντα για ethernet οχι wireless και μιλαμε παντα να μην κατεβαζει καποιος αλλος ουτε καν να συνδεεται στο ρουτερ. επισης δοκιμασε αλλον client πχ vuze,azureus,mtorrent να δεις τι κανει. αν οπως λες με idm εισαι 1.9 καθαρα και σταθερα τοτε παιξε με clients,port forward και ρυθμισεις στον client γιατι απο γραμμη εισαι ενταξει. wifi ειμαι xD δοκιμασα το deluge ειναι αρκετα καλυτερο απτο q που ειχα ευχαριστω παντως
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 μηπως εχει θεματα το q...το τελευταιο καιρο με δυσκολευει κ εμενα αρκετα και ανεβοκατεβαινει σαν τρελο! 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μηπως εχει θεματα το q...το τελευταιο καιρο με δυσκολευει κ εμενα αρκετα και ανεβοκατεβαινει σαν τρελο! δοκιμασε αλλο β.οτι κανεις να ειναι με καλωδιο για δοκιμες και να μην ειναι αλλος πανω στο δικτυο.με το wifi μπορει να εχεις σκαμπανεβασματα.εκτος αν πιταρει το dslam και τις ωρες αιχμης κατεβαζεις πιο αργα.αλλα αυτο το βλεπεις ευκολα κανοντας δοκιμες μονος σου με ethernet πανω στο δικτυο διαφορες ωρες τις ημερας.πχ στις 0200 και μετα μεχρι τις 0600 ειναι η μικροτερη κινηση.απλα οι δοκιμες πρεπει να ειναι standard.Μην εισαι την μια με καλωδιο την αλλη wireless την μια ενα ατομο πανω την αλλη 5.αλλα με βαση οτι κατεβαζεις Full me download manager δηλαδη 1.9 πιστευω οτι ολα ειναι ενταξει. αν εχεις θεμα με το wireless αλλαξε καναλι και δοκιμασε να δεις αν παιζει καλυτερα.οχι καναλι auto οχι 12 οχι 13.δοκιμασε ενα δυο διαφορετικα.επισης το ρουτερ να μην ειναι χωμενο πισω απο τιποτα επιπλα και το σημα κανει σκαμπανεβασματα λογω οτι δεν πιανεις καλα σημα wifi ειμαι xD δοκιμασα το deluge ειναι αρκετα καλυτερο απτο q που ειχα ευχαριστω παντως δοκιμαστε καποιο αλλο.τοσοι clients. επισης Port forward για τα τορρεντς. 1
νικος-97 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 δοκιμασε αλλο β.οτι κανεις να ειναι με καλωδιο για δοκιμες και να μην ειναι αλλος πανω στο δικτυο.με το wifi μπορει να εχεις σκαμπανεβασματα.εκτος αν πιταρει το dslam και τις ωρες αιχμης κατεβαζεις πιο αργα.αλλα αυτο το βλεπεις ευκολα κανοντας δοκιμες μονος σου με ethernet πανω στο δικτυο διαφορες ωρες τις ημερας.πχ στις 0200 και μετα μεχρι τις 0600 ειναι η μικροτερη κινηση.απλα οι δοκιμες πρεπει να ειναι standard.Μην εισαι την μια με καλωδιο την αλλη wireless την μια ενα ατομο πανω την αλλη 5.αλλα με βαση οτι κατεβαζεις Full me download manager δηλαδη 1.9 πιστευω οτι ολα ειναι ενταξει. αν εχεις θεμα με το wireless αλλαξε καναλι και δοκιμασε να δεις αν παιζει καλυτερα.οχι καναλι auto οχι 12 οχι 13.δοκιμασε ενα δυο διαφορετικα.επισης το ρουτερ να μην ειναι χωμενο πισω απο τιποτα επιπλα και το σημα κανει σκαμπανεβασματα λογω οτι δεν πιανεις καλα σημα δοκιμαστε καποιο αλλο.τοσοι clients. επισης Port forward για τα τορρεντς. δεν ξερω πως να κανω port forward μηπως εχει θεματα το q...το τελευταιο καιρο με δυσκολευει κ εμενα αρκετα και ανεβοκατεβαινει σαν τρελο! δοκιμασε deluge
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω πως να κανω port forward δοκιμασε deluge www.portforward.com δεν ειναι κατι δυσκολο.και απο το www.canyouseeme.org μπορεις να δεις αν εχει ανοιξει το port σωστα.απλα δυο τρεις οδηγιες. α.για να δειξει το canyouseeme.org το port ανοιχτο πρεπει να ειναι ανοιχτος ο τορρεντ client. β.δεν πρεπει να σε κοβει καποιο firewall στο pc ουτε στο ρουτερ αν και του ρουτερ δυσκολο να σε κοβει.συνηθως το Port forward γινεται override απο το firewall. γ.στο pc καλο ειναι να δωσεις στατικη ip για να μην αλλαξει και δεν παιζει το port forward εκτος αν (θα σε μπλεξω) μεσα απο το ρουτερ ορισεις η συγκεκριμενη mac address να παιρνει την ιδια Ip. δ.εκτος απο το deluge υπαρχει και mtorrent και vuze/azureus. ε.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/-/support/hot-topic/1360162;jsessionid=9C55DF4170235D40C40D9128D9AEF5F4.node4_1_OTEGR 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 wifi ειμαι xD δοκιμασα το deluge ειναι αρκετα καλυτερο απτο q που ειχα ευχαριστω παντως με wifi μην περιμένεις σταθερές ταχύτητες γενικότερα ιδιαίτερα δε εαν υπάρχουν 4-6 ασύρματα τριγύρω. τι να πω και εγω με 12 ασύρματα σε ακτίνα. Δεν έχω ποτέ μα ποτέ σταθερές ταχύτητες ό,τι και να κάνω. Τη μια σερφάρεις κανονικα και την άλλη δεν πιάνεις ουτε 100ΚΒ στο κατέβασμα. 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 με wifi μην περιμένεις σταθερές ταχύτητες γενικότερα ιδιαίτερα δε εαν υπάρχουν 4-6 ασύρματα τριγύρω. τι να πω και εγω με 12 ασύρματα σε ακτίνα. Δεν έχω ποτέ μα ποτέ σταθερές ταχύτητες ό,τι και να κάνω. Τη μια σερφάρεις κανονικα και την άλλη δεν πιάνεις ουτε 100ΚΒ στο κατέβασμα. εκει μονο 5 ghz δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος αν εισαι πολυ κοντα μετα στο ρουτερ ωστε να εχεις καλο σημα.εκει δεν βρισκεις αδεια καναλια με τιποτα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εκει μονο 5 ghz δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος αν εισαι πολυ κοντα μετα στο ρουτερ ωστε να εχεις καλο σημα.εκει δεν βρισκεις αδεια καναλια με τιποτα. μόνο το 8 στα 2.4 είναι άδειο και παίζω και αυτό που και που αρχίζει τα τρελά του. Πανικός βλέπεις 3-4 ατομα στο 6 αλλα 3-4 στο 10,ενας παίζει απο 1 μέχρι 6 νομίζω(40ΜΗz μην αρχίζω και βρίζω ε) 5 γιγα το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές αλλα δεν συνδέονται και αλλες συσκευες(GS3,Lumia 435,xperia Tipo)δεν ξέρω εαν θα παίξουν στα 5. Αν και νομίζω υπάρχουν μοντεμ με 2.4 + 5 bands. 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 οτι ειναι το 8 αδειο και εισαι μονος σου δεν σημαινει οτι δεν εχεις Overlapping δυστυχως απο τους αλλους που παιζουν 6 ,7,9,10,11 κτλ. επισης ναι αν βαλεις 20mhz εσυ μπορει να ειναι καλυτερα.οι μισοι το εχουν 20/40 και παιζουν 40 γιατι μπορει να ειναι απο default συν για να εχουν καποιες φορες 300mbps αντι για 150που θα τους εκοβε το 20.ναι θες ρουτερ που να παιζει και 2,4 και 5 ghz.υπαρχουν κανονικα πχ tp link 9980,8980 που παιζουν και στα 2 bands ταυτοχρονα.το αναφερουν συνηθως αυτο οσα ρουτερ το υποστηριζουν.σε αλλα ρουτερ πχ σου λεει ειτε 2,4 ειτε 5 οχι και τα 2 μαζι.οποτε θα ησουν λιγο καλυτερα. Simultaneous vs Selectable Dual Band .υπαρχουν και τα δυο οπως βλεπεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα