νικος-97 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος εχω αρκετα θεματα με την forthnet ολα ξεκινησαν οταν ειχα το ρουτερ tg582n νομιζω ειχαμε πολλες αποσυνδεσεις κατα καιρους το προβλημα λυθηκε με ενα νεο ρουτερ το TD5136v2 με το προιγουμενο ρουτερ επιανα 17 mbits και καπου 80-90 kb upload πλεον δεν εχουμε αποσυνδεσεις ΑΛΛΑ η ταχυτητα μας κανει νουμερα οταν κατεβαζω με τορρεντ πχ πανω απο 1.3-1.5 δεν πιανω και αυτο φυσικα δεν ειναι σταθερο την πιο πολυ ωρα με 200-500 kb κατεβαζω επισης δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο αλλα ειναι συνολικα 4 ατομα που παιρνουν ιντερνετ ο πατερας μου με ethernet εγω με wifi και αλλα 2 με κινητα που εχουν messenger δεν ανοιγει ουτε σελιδα οταν κατεβαζω με 200kb και παλι αργουν οι σελιδες το βραδυ βλεπω οτι το ιντερνετ ειναι πιο σταθερο επισης στα speedtest πλεον πιανω 1.9mb αλλα μονο με accelerator idm γενικα τα ζωα μου αργα επισης να πω οτι εχουμε δοκιμασει πολλα πραγματα μεχρι απτο κουτακι του οτε η γραμμη παει στην πριζα και στο ρουτερ κοψαμε τις αλλες μηπως και εχουμε θεματα με την γραμμη επισης δεν ξερω και πολλα απο ιντερνετ οποτε με το μαλακο.... οριστε και μια φοτο να δειτε λιγο τι παιζει επισης θα ηθελα να πω οτι με το νεο ρουτερ εχω και ipv6 δεν ξερω αν παιζει ρολο το παλιο δεν ειχε ipv6 μονο ipv4.......
finky Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 AXXXXX 18980 κ γκρινιάζεις real ? εγω εχω 6500 με οτε . 1
guardianx71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 πάρε τηλέφωνο και ζήτα να σε βάλουν σε άλλο SNR profile. Εγώ με attenuation 17 είμαι σε 7,5 profile και δεν έχω ούτε αποσύνδεση ούτε διακοπή για μήνες. Πριν με 6,5 profile συγχρόνιζα ποιο γρήγορα αλλά κάθε 4-5 μέρες είχα αποσύνδεση. Εσύ λογικά και με αυτό μπορεί να είσαι εντάξει. Για να πιάνεις καλύτερες ταχύτητες σε τόρεντ μην βάζεις πάρα πολλές μέγιστες επιτρεπόμενες συνδέσεις γιατί τρώνε. Το περισσότερο δεν είναι πάντα καλύτερο. Και γενικώς κοίτα τις ρυθμίσεις του τόρεντ. Πάντα πάντως direct θα είναι κατά δύναμη πιο γρήγορο από το τόρεντ (αναλόγως δλδ τι μπορεί να δώσει η πηγή και τα τόρεντ εξαρτώνται από το τι δίνουν οι άλλοι 1
νικος-97 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 AXXXXX 18980 κ γκρινιάζεις real ? εγω εχω 6500 με οτε . αδερφε δεν ειμαι αχαριστος απλα ειναι ασταθες η συνδεση μου παρεξηγησες....... πάρε τηλέφωνο και ζήτα να σε βάλουν σε άλλο SNR profile. Εγώ με attenuation 17 είμαι σε 7,5 profile και δεν έχω ούτε αποσύνδεση ούτε διακοπή για μήνες. Πριν με 6,5 profile συγχρόνιζα ποιο γρήγορα αλλά κάθε 4-5 μέρες είχα αποσύνδεση. Εσύ λογικά και με αυτό μπορεί να είσαι εντάξει. Για να πιάνεις καλύτερες ταχύτητες σε τόρεντ μην βάζεις πάρα πολλές μέγιστες επιτρεπόμενες συνδέσεις γιατί τρώνε. Το περισσότερο δεν είναι πάντα καλύτερο. Και γενικώς κοίτα τις ρυθμίσεις του τόρεντ. Πάντα πάντως direct θα είναι κατά δύναμη πιο γρήγορο από το τόρεντ (αναλόγως δλδ τι μπορεί να δώσει η πηγή και τα τόρεντ εξαρτώνται από το τι δίνουν οι άλλοι αμα θες και team viewer εχω να μπεις να δεις τι γινεται φιλε ακομα ειναι νωρις να πω αλλα οσο αναφορα τα torrents το ειχα 600 το κατεβασα 200 και τωρα βλεπω πιο συχνα 1.2mb 1.3 1.4 ευχαριστω τωρα για το ιντερνετ παιδια......
guardianx71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Upload πόσο το έχεις? Το ιδανικό για να πιάνεις μέγιστη ταχύτητα είναι 15-20 kB/s . Βεβαίως αυτό εφόσον δεν έχεις να ανυσηχείς για ratio σε κάποιον private tracker. Για το ίντερνετ που δεν άνοιγαν σελίδες φταίνε και οι πολλές συνδέσεις που είχες στο τόρεντ. Για την ταχύτητα σου είπα. Αν τους πάρεις τηλέφωνο για το προφίλ θα πηγαίνεις πιο γρήγορα 1
νικος-97 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Upload πόσο το έχεις? Το ιδανικό για να πιάνεις μέγιστη ταχύτητα είναι 15-20 kB/s . Βεβαίως αυτό εφόσον δεν έχεις να ανυσηχείς για ratio σε κάποιον private tracker. Για το ίντερνετ που δεν άνοιγαν σελίδες φταίνε και οι πολλές συνδέσεις που είχες στο τόρεντ. Για την ταχύτητα σου είπα. Αν τους πάρεις τηλέφωνο για το προφίλ θα πηγαίνεις πιο γρήγορα δηλαδη αδερφε με λιγα λογια να βαλω limit? το διαβασα απλα επισης διαβασα οτι πλεον εχουν εναν μηχανισμο που αμα δεν κανεις πολυ seed (upload) δεν εχεις καλο download γιαυτο το αφησα unlimited λες να το βαλω limit 20kb?
guardianx71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό ισχύει μόνο σε private trackers. Σε πειρατικό καράβι κτλ δεν παίζει κάτι τέτοιο. Εγώ όταν είμαι σε private το έχω λίγο πιο ψηλά και μετά όταν δεν κατεβάζω τίποτα το βάζω τέρμα το upload για να φτιάξω ratio 1
νικος-97 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 οριστε και τα settings στο torrent μαρεσε οπως το ειπες πειρατικο καραβι
guardianx71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Από deluge ειλικρινά δεν έχω ιδέα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. Αυτό που κατεβάζεις πόσους σεεδσ και πόσους peers έχει? 1
νικος-97 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Από deluge ειλικρινά δεν έχω ιδέα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. Αυτό που κατεβάζεις πόσους σεεδσ και πόσους peers έχει? θα σε γελασω απο "nos" κατεβαζω δεν λεει εκτος και αν μπορω να το βρω απτο προγραμμα το deluge
guardianx71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε edιt το μήνυμα σου. Απαγορεύεται να αναφερόμαστε σε site με παράνομο περιεχόμενο. Κοίταξε στο προβολή μήπως έχει εκεί κατηγορία να τικάρεις 1
νικος-97 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε edιt το μήνυμα σου. Απαγορεύεται να αναφερόμαστε σε site με παράνομο περιεχόμενο. Κοίταξε στο προβολή μήπως έχει εκεί κατηγορία να τικάρεις συγνωμη δεν το ξερα μου λεει seeders 23 (0)
guardianx71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ λίγοι seeds και κανένας συνδεμένος. Βρες κάποιο καλύτερο 1
νικος-97 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ λίγοι seeds και κανένας συνδεμένος. Βρες κάποιο καλύτερο εχεις να προτεινεις τιποτα καλο?
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 to upload και παραπανω να το αφησει δεν θα εχει προβλημα.απλα αν κανει download να βαλει σαν priority to download στο torrent και οχi to upload.εχω μτορρεντ και σε private tracker κατεβαζω με 900kilobytes που ειναι το max της γραμμης μου.εχω free to upload και οταν κατεβαζω παντα κατεβαζω με 900 και απλα μου ριχνει το upload μονο του.εχω forthnet και technicolor 784 και εχω κανει και port forward για το μτορρεντ.μιλαμε παντα για τορρεντς με πολλους seeders.απλα αν seedaro απο 60 και πανω αρχιζω να εχω ενα μικρο delay στο ανοιγμα σελιδων αλλα πολυ μικρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα