Προς το περιεχόμενο

Adaptor για Headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα Headset το οποίο έχει δύο mini jack καλώδιο και θέλω να το συνδέσω στο Laptop μου αλλά δεν γίνεται γιατί έχει μόνο μια θύρα mini jack το Laptop. Υπάρχει κάποιο Adaptorακι που να συνδέονται τα δύο καλωδιάκια του headset και να βγαίνει σε ένα ή κάτι τέτοιο? Κατά προτίμηση απο κανένα Eshop γιατί εδώ στην περιοχή μόνο τέτοιο έχουμε. 

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Το φορητό σου έχει jack για τα ηχεία, το δεύτερο πρέπει να είναι για το μικρόφωνο. Δεν νομίζω να λειτουργήσει αυτό που σκέφτεσαι, δηλαδή να έχεις και φωνή με τον αντάπτορα.

Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Το φορητό σου έχει jack για τα ηχεία, το δεύτερο πρέπει να είναι για το μικρόφωνο. Δεν νομίζω να λειτουργήσει αυτό που σκέφτεσαι, δηλαδή να έχεις και φωνή με τον αντάπτορα.

Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά.

Ωχ δηλαδή θα χρειαστώ άλλο headset? 

Δημοσ.

Ωχ δηλαδή θα χρειαστώ άλλο headset? 

Πρέπει να έχει δικό του μικρόφωνο το laptop. Συνήθως είναι στην κάμερα. Το δοκίμασες;

Τώρα που googlara είδα Source.png Πηγή: αυτό οπότε αν το υποστηρίζει ο φορητός τότε με αντάπτορα θα είσαι οκ. Άρα καλά το σκέφτεσαι.

Δημοσ.

Πρέπει να έχει δικό του μικρόφωνο το laptop. Συνήθως είναι στην κάμερα. Το δοκίμασες;

έχει μικρόφωνο απλά με headset με βολεύει καλύτερα γιατί δεν μένω μόνος στο σπίτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...