vrwmiaris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Η διαφορά με το k470 που συζητάμε είναι πως δεν είναι ασύρματο όμως. Ναι αλλά έχει τα διπλάσια βατ σε απόδοση
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εκτος απο τα watt το οτι ειναι ασυρματα μονο καλο δεν ειναι απο θεμα ποιοτητας ηχου.. Συν οτι τα "ασυρματα" θελουν και ρευμα ετσι? Μην το ξεχναμε αυτο.. Βασικα αυτο που συζητατε ειναι τυπου soundbar με 2 surround και 1 sub.. Ουσιαστικα εχει το center και τα 2 εμπρος ηχεια σε μια μπαρα και ειναι και σχετικα πολυ κοντα σε αποσταση μεταξυ τους..Δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη επιλογη αυτο.. Γνωμη μου, περιμεντε να σας πουν ο heavyrain ή ο graphist που ειναι μαστορες σε αυτα και μπορουν να σας καθοδηγησουν ακριβως μην πανε τσαμπα τα χρηματα..
malawi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ σε ότι λέτε. Όμως το θέμα του ασυρμάτου που παραθέτω δεν το προβάλλω ως καλύτερο αλλα ως πρακτικοτερο όταν όπως στην περίπτωση μου δε γίνεται να υπάρχουν καλώδια. (Αυτό τέθηκε σαν θέμα στην κουβέντα) Και λέω πως με αυτούς τους σοβαρούς περιορισμούς το σύστημα που πήρα είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. αν πάω σε άλλο σπίτι όπου θα μπορώ να βάλω εξοπλισμό με καλώδια τότε η συζήτηση αλλάζει! Γενικώς και αντικειμενικά , επειδή παλιότερα είχα home cinema με ήχοστήλες κτλ , το Samsung k470 είναι κάτι παραπάνω από τίμιο σε ηχο σε σχέση πάντα με τα παραπανω
lupus_Hegemonia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ποιός ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ότι ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ 5.1/7.1 σύστημα είναι ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SURROUND σύστημα για πραγματικά SURROUND ήχο; Όταν όμως λέμε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να έχουμε πύργους και λοιπά εξαρτήματα συνδεδεμένα με ΚΑΛΩΔΙΑ, τί να κάνουμε δηλαδή;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να έχω τέτοιο πράγμα στο σπίτι μου, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ φτιαγμένο/χτισμένο απ' τον πεθερό μου, πριν 40 χρόνια. Ούτε καν σωστή καλωδίωση δεν έχει, πέφτει ο γενικός όταν συνδέσουμε ταυτόχρονα 4-5 συσκευές, δεν έχει τριφασικό ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ για να 'χει κτλ. κτλ...! Πρίζα τοίχου κεραίας TV έχει ΜΟΝΟ στο σαλόνι ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ, πουθενά αλλού στο (4άρι) σπίτι! Αντιθέτως, τηλεφωνικές πρίζες έχει βάλει ΚΑΙ... στο WC (!!!!!).Η τηλεόρασή μου ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΧΩΡΟΥΣΕ και μπορούσε να μπει, στο άνοιγμα του καθιστικού προς σαλόνι. Και πού στο κόρακα να βάλω τα καλώδια; Το 'χω ψάξει, έχω φέρει και τεχνικό και μου 'πε "ξέχνα το 5.1 εδώ πέρα". Άρα...; Πάω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε Surround soundbar. Απλά... ακόμα και αυτά τα ασύρματα... το σκέφτομαι πολύ να τα βάλω, με παιδάκι 4 ετών.Αργότερα... βλέπουμε... 1
malawi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Να κ ένα καλό. Θα πας σε σπίτι όπου θα μπορείς να βάλεις home cinema. ???? 3
malawi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εγω πηρα προ 2-3 εβδομαδων το 5.1 της Samsung HT-J5150 στα 300.. Εχει 4 tall boys ηχεια και βολευει για διπλα απο την 55αρα και διπλα-πισω στον καναπε.. Ο χωρος ειναι περιπου τοσο μικρος οσο και ο δικος σου και ο ηχος ειναι αψογος για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις.. αλλωστε αν εχει καποιος τρελες απαιτησεις δεν παει ουτε για ετοιμο συστημα ουτε με τοσο λιγα λεφτα.. Στις ταινιες που κατεβαζω, ο ηχος ειναι απολαυση.. αλλη εμπειρια απ'το να παρακολουθεις την ταινια με τα ηχεια της τηλεορασης.. Στην μουσικη επισης αρκετα καλος και η ενταση αρκετα καλη χωρις βεβαια να το εχω παει ποτε τερμα για να το checkαρω.. Και για gaming επισης! Και σε προσφορά στα 249 γι αυτούς που το θέλουν http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html
rfc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Και σε προσφορά στα 249 γι αυτούς που το θέλουν http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html ναι... και οταν βλεπω 1000W χωρις καν να γραφουνε την αποκριση των ηχειων, την ευαισθησια και 2-3 βασικα χαρακτηριστικα........ σιγουρα απευθυνονται σε καθυστερημενους και κοροιδα.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εν πάσει περιπτώσει, για όσους έχουν Soundbar με πίσω ηχεία και έχουν κάποιου είδους Surround εμπειρία, ας μας πούν εντυπώσεις και μοντέλα. Να κ ένα καλό. Θα πας σε σπίτι όπου θα μπορείς να βάλεις home cinema. ???? "Πολύ απλό είναι"... να συνεχίζεις να πληρώνεις διατροφές κτλ. και να πας και σε νέο σπίτι να πληρώνεις εκ νέου τα πάντα ΕΠΙΠΛΕΟΝ (για δεύτερο σπίτι) - μόνο εγώ έχω εισόδημα...
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Και σε προσφορά στα 249 γι αυτούς που το θέλουν http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html Ε ρε μλκ αυτο δεν γινεται.. Στα black friday τα ειχε παλι σε προσφορα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι.. Αγοραζω στα 300 εγω μεσα στις γιορτες, και τωρα παλι σε προσφορα... Ε δε με θελει το μπουρδελο..
Heybro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Και σε προσφορά στα 249 γι αυτούς που το θέλουν http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html Θα βολεψουν τα συγκεκριμενα με ote tv?Οπτικη κατευθειαν στο ηχοσυστημα θα βγαλει dts/dd?
Heybro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τα τσιμπησα και εγώ τελικά 249 τελική με αντικαταβολή. Θα μπουν στην κυρια τηλεόραση με οπτική στο ote tv. Πιστεύω δεν θα έχω θέμα με 5.1 ήχο στις ταινίες. Ερώτηση για όσους τα έχουν. True HD ήχο και dts ma παίζει μέσω usb με mkv αρχείο?
Panozz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ήθελα επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά soundbar και προς το παρόν τα δυο που εχω δει είναι τα Samsung hw k470 και τα Jbl cinema sb 250/230 αν έχει στην κατοχή του κάποιος ενα από αυτά αν μπορεί να μας πει εντυπώσεις θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Να σημειώσω ότι θα συνδεθούν ότι πάρω σε μια 49" 4κ tv Samsung και με Cosmote tv και ένα xbox one s, εν ολίγοις θα χρησιμοποιηθεί και για τηλεόραση και ταινίες και παιχνίδια και μουσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα