Heybro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αυτή εδώ φιλε μου https://www.skroutz.gr/s/9209944/Samsung-HW-K470.html Είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Η αγορά έγινε το Σάββατο κ είμαι πολυ πολυ ευχάριστημενος. Γεμάτος κ surround ηχος Δείχνει εξαιρετική και εγω εκεί λέω να πάω όταν πουλήσω το σύστημα που έχω.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αυτή εδώ φιλε μου https://www.skroutz.gr/s/9209944/Samsung-HW-K470.html Είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Η αγορά έγινε το Σάββατο κ είμαι πολυ πολυ ευχάριστημενος. Γεμάτος κ surround ηχος Την είχα στα υπόψιν, αλλά με σταματούσε η μάρκα (άλλες είναι "οι must" στις soundbars)... Θα την κοιτάξω.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Την είχα στα υπόψιν, αλλά με σταματούσε η μάρκα (άλλες είναι "οι must" στις soundbars)... Θα την κοιτάξω. Ποιες είναι δηλαδή;
malawi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δείχνει εξαιρετική και εγω εκεί λέω να πάω όταν πουλήσω το σύστημα που έχω. Είναι σαν να έχεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα home cinema 5.1 με μοναδική διαφορά τα μπροστινά ηχεία τα οποία είναι μαζί στη soundbar (4.1) Ολα τα υπόλοιπα είναι ασύρματα με την κεντρική μοναδα
Heybro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Είναι σαν να έχεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα home cinema 5.1 με μοναδική διαφορά τα μπροστινά ηχεία τα οποία είναι μαζί στη soundbar (4.1) Ολα τα υπόλοιπα είναι ασύρματα με την κεντρική μοναδα Ναι δείχνει μια χαρα ειδικά για ταινίες εφόσον βγάζει dd και dts και δεν τα κατεβάζει σε stereo. Τώρα για μουσική εντάξει δεν περιμένουνε και πολλά. Επίσης διευκρίνηση. Για τα πίσω ηχεία συνδέονται μαζί και από το ένα βγαίνει πρίζα για ρεύμα? Το Woofer θέλει επίσης ξεχωριστη τροφοδοσία η αν συνδεθεί με καλώδιο με την soundbar πέρνει ρεύμα από εκεί?
malawi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αναλυτικά οι συνδέσεις είναι: Η soundbar συνδέεται μόνο με ρεύμα Το subwoofer μόνο με ρεύμα + ασύρματα με τη soundbar Τα ηχεία συνδέονται με καλώδια ήχου με μια μικρή μονάδα η οποία συνδέεται ασύρματα με τη soundbar και με καλώδιο στο ρεύμα. Με λίγα λόγια 3 ξεχωριστές παροχές ρεύματος : soundbar, subwoofer, σύστημα ηχείων με ασύρματη μοναδα 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ποιες είναι δηλαδή; Yamaha, Sony, Visio, Klipsch, Harman, Definitive Technology κτλ. Επίσης, δεν την βλέπω να υπάρχει διαθέσιμη (είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό). Ίσως έχει σταματήσει πια.
malawi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Yamaha, Sony, Visio, Klipsch, Harman, Definitive Technology κτλ.Επίσης, δεν την βλέπω να υπάρχει διαθέσιμη (είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό). Ίσως έχει σταματήσει πια.αν εννοείς τη Samsung k470 το Σάββατο την αγόρασα από mediamarkt (είναι νέο μοντέλο)
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αφού και στο Σκρουτζ δεν την έχει...! Στο Σκρουτζ δεν υπάρχει... MediaMark καθόλου δεν αναφέρεται... αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ τελικά: http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=Samsung+k470
Heybro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αναλυτικά οι συνδέσεις είναι: Η soundbar συνδέεται μόνο με ρεύμα Το subwoofer μόνο με ρεύμα + ασύρματα με τη soundbar Τα ηχεία συνδέονται με καλώδια ήχου με μια μικρή μονάδα η οποία συνδέεται ασύρματα με τη soundbar και με καλώδιο στο ρεύμα. Με λίγα λόγια 3 ξεχωριστές παροχές ρεύματος : soundbar, subwoofer, σύστημα ηχείων με ασύρματη μοναδα Άρα όπως τα είχα στο νου μου. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αφού και στο Σκρουτζ δεν την έχει...! Στο Σκρουτζ δεν υπάρχει... MediaMark καθόλου δεν αναφέρεται... αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ τελικά: http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=Samsung+k470 Υπάρχει
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει. Κατόπιν παραγγελίας είναι, όχι ετοιμοπαράδοτη.Και το MediaMark δεν αναφέρεται πουθενά καν. Αλλά αν μπεις στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ site, ...και την έχει και είναι και άμεσα διαθέσιμη!Κατά τα άλλα... ανανεώνουν πολύ καλά το Skroutz!
dfokas21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει. Κατόπιν παραγγελίας είναι, όχι ετοιμοπαράδοτη. Και το MediaMark δεν αναφέρεται πουθενά καν. Αλλά αν μπεις στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ site, ...και την έχει και είναι και άμεσα διαθέσιμη! Κατά τα άλλα... ανανεώνουν πολύ καλά το Skroutz! Το media markt δεν αναφέρεται στο skroutz γιατί πολύ απλά δεν συμμετέχει στο skroutz! 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν διαφωνώ... τα γεγονότα καταγράφω. Στο Σκρουτζ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ... Ελπίζω τώρα, μετά τα κεφαλαία, να ήμουν σαφής.
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγω πηρα προ 2-3 εβδομαδων το 5.1 της Samsung HT-J5150 στα 300.. Εχει 4 tall boys ηχεια και βολευει για διπλα απο την 55αρα και διπλα-πισω στον καναπε.. Ο χωρος ειναι περιπου τοσο μικρος οσο και ο δικος σου και ο ηχος ειναι αψογος για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις.. αλλωστε αν εχει καποιος τρελες απαιτησεις δεν παει ουτε για ετοιμο συστημα ουτε με τοσο λιγα λεφτα.. Στις ταινιες που κατεβαζω, ο ηχος ειναι απολαυση.. αλλη εμπειρια απ'το να παρακολουθεις την ταινια με τα ηχεια της τηλεορασης.. Στην μουσικη επισης αρκετα καλος και η ενταση αρκετα καλη χωρις βεβαια να το εχω παει ποτε τερμα για να το checkαρω.. Και για gaming επισης!
malawi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Η διαφορά με το k470 που συζητάμε είναι πως δεν είναι ασύρματο όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα