Tenshi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μετά την μετάβαση απο 32" σε 50",μπαίνω στον πειρασμό να ρίξω κάποια χρήματα για τον ήχο. Προβληματίζομαι προς τα που να κινηθώ, καθώς το budget είναι εξαιρετικά περιορισμένο (300 ευρώ) και βλέπω διάφορες απόψεις σχετικά με τα υπέρ/κατά της κάθε λύσης. Ταινίες και σπανιότερα μουσική είναι η χρήση που θέλω να κάνω. Ο χώρος είναι μικρός ~15m2 και σε πρόσφατη ανακαίνιση, ζήτησα απο τον ηλεκτρολόγο να μου περάσει γραμμή για ηχεία με τις σχετικές εξόδους στον τοίχο. Μέχρι στιγμής έχω δεί: Sony BDV-E2100 (αναφέρονται αρκετά προβλήματα με random reset) Samsung HT-J5500 Sony HT-GT1 Samsung HW-J450 JBL SB250/230
terios2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 αυτο το εχω φιλος Sony HT-GT1 ειναι πολυ καλο
karaLRS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εγώ έκανα το home cinema μου με τα Logitech z5500 και το χαίρομαι εδώ και έξι χρόνια. οπτική ίνα από την tv και pass through στον decoder του ενισχυτή..
Tenshi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς δέν υπάρχει το αντίστοιχο "υλικό" στο σπίτι για να κάνω πατέντα. Ένα νήμα πιο κάτω είδα οτι προτάθηκε το Pioneer HTP-073,το οποίο δέν έχει κάποιο player.. Η τηλεόραση είναι μια Sony KDL-50W809c.Θα ήταν προτιμότερο να παίζω το περιεχόμενο μέσω DLNA κατευθείαν απο το pc;
barbiedoll Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 5.1 φυσικά. Η ηχομπάρα είναι για τα γερόντια που δεν ακούνε τον Άδωνη στον Αφτιά Αφού έχεις και την "καλωδίωση" για τα ηχεία, μην το σκέπτεσαι καν, τίποτα δεν νικά τον surround ήχο στις ταινίες. Στα λεφτά που παίζεις Pioneer HTP-073 και ξερό ψωμί. Τις ταινίες τις παίζεις από USB ή DLNA ή από το PC via HDMI
Tenshi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μάλιστα!Οπότε αν χρειαστεί,μπορώ να κοτσάρω μελλοντικά ένα Bluray player σε κάποιο HDMI. Χαζή ερώτηση, καθότι άσχετος, απο την στιγμή που συνδέσω την Sony με το οτιδήποτε (έστω το Pioneer HTP-073),ο ήχος απο τα ηχεία της TV θα απενεργοποιηθεί ή θα παίζει παράλληλα;Είχα δεί παλιότερα σε έναν γνωστό μου,να παίζουν όλα τα ηχεία άλλα να υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο.Ιδέα δέν έχω πώς είχε κάνει την σύνδεση ...
barbiedoll Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Επιλογή σου είναι. Αλλά το σωστό είναι όταν παίζεις απο το 5.1 τα ηχεία της TV να είναι off. 1
karaLRS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 τι εννοείς δεν έχεις το υλικο για την πατέντα;
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρετε να μου πείτε, αν υπάρχει soundbar που να υποστηρίζει "επέκταση" (ηχείων), ώστε μετά απ' την τοποθέτησή της να "κοτσάρω" και 2 πίσω ασύρματα και να κάνω ένα 5.1 σύστημα;
FraUn Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 αυτο το εχω φιλος Sony HT-GT1 ειναι πολυ καλο Υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του led ?
Menelaos83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Η ηχομπάρα είναι για τα γερόντια που δεν ακούνε τον Άδωνη στον Αφτιά Εγω παντως δεν ακουω αδωνη Οποτε η NB4540 της lg με βολεψε αφανταστα και με ηχο π με καλυπτει γιαυτο π θελω.
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ξέρετε να μου πείτε, αν υπάρχει soundbar που να υποστηρίζει "επέκταση" (ηχείων), ώστε μετά απ' την τοποθέτησή της να "κοτσάρω" και 2 πίσω ασύρματα και να κάνω ένα 5.1 σύστημα; Υπαρχει το Samsung HW-J470 που δινει και δυο επιπλεων ασυρματα για πισω. Αν δεν τα εχει απο την αρχη δεν μπαινουν επιπροσθετα.
Heybro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Υπαρχει το Samsung HW-J470 που δινει και δυο επιπλεων ασυρματα για πισω. Αν δεν τα εχει απο την αρχη δεν μπαινουν επιπροσθετα.Πως το βλέπεις αυτό φίλε μου? http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/164354-samsung-hw-k470?cmicc=skroutz Μιας και έχω μπλέξει με τα πολλά καλώδια και θέλω κατι απλο είπα να πουλήσω στα 600 το παρακάτω σύστημα: Roister emphasis 25 c5 Earthquake kompressor s10 Sony str dh800 Και να πάρω 2 ηχομπαρες σαν την παραπάνω να ξεμπλέξω από καλώδια. Κυρίως για ταινίες τις θέλω η μία θα μπει σε ote tv μέσω οπτικής και η άλλη στο μέρος που έχω τα roister σύνδεση οπτικής πάλι και αναπαραγωγή μέσω media player της τηλεορασης. Χωρος 20τμ και τα 2 δωμάτια. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2017 από Heybro
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εξακολουθώ να "την ψάχνω" να βρω μια "wonna-be 5.1 Surround" λύση για την TV μου, διότι όπως ίσως έχω πει, η τηλεόραση είναι ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ (πόρτα εσωτερική) που ενώνει καθιστικό και σαλόνι - είναι σε "πυλώνα" έπιπλο στερεωμένη - και ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για καλώδια ηχείων "να τρέχουν" στο δωμάτιο (ούτε καν γύρω-πάνω απ' την πόρτα)... Υπάρχει καμιά λύση για "κάτι σαν Surround" με ηχόμπαρα και ηχεία ασύρματα πίσω; Δηλαδή, λέω για κάποιο καλή soundbar, ένα subw κάτω και 2 πίσω (η ηχόμπαρα θα 'χει υποθέτω μπόλικα ηχεία για να παράγουν την μπροστινή ηχητική εμπειρία).
malawi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αυτή εδώ φιλε μου https://www.skroutz.gr/s/9209944/Samsung-HW-K470.html Είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Η αγορά έγινε το Σάββατο κ είμαι πολυ πολυ ευχάριστημενος. Γεμάτος κ surround ηχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα