Προς το περιεχόμενο

Messenger pop up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα...ειμαι κάτοχος g4 και το εκανα αναβαθμίσει σε marshmallow ολα καλα απλα μετα απο ενα update του messanger δεν μου βγαζει pop up οταν μου στέλνουν και αναγκάζομαι να κλείσω ρην καρτέλα οπου ειμαι εκεινη την στιγμή για να μπορω να μιλήσω με τον αλλον στο messenger

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό, συνήθως ποικίλουν. Υπάρχει για παράδειγμα το ενδεχόμενο, να είναι θέμα κακού προγραμματισμού - συμβατότητας του marshmallow από την LG, απέναντι στην εφαρμογή που αναφέρεις. Που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές της θα το λύσουν (κάποια στιγμή), αν και εφόσον ταυτοποιηθεί πως το πρόβλημα είναι από την πλευρά τους.

Εκτός και αν μιλάμε για αποκλειστικό θέμα της ίδιας της εφαρμογής, που σημαίνει αυτομάτως, ότι και άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου. 

Σε κάθε περίπτωση, είναι ζωτικής σημασίας, να κάνεις ένα factory reset. 

Υ.Γ Καλό είναι να γίνεται απ'τον καθένα μας, όταν εκτελεί τόσο μεγάλης κλίμακας αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση του λειτουργικού Android. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό, συνήθως ποικίλουν. Υπάρχει για παράδειγμα το ενδεχόμενο, να είναι θέμα κακού προγραμματισμού - συμβατότητας του marshmallow από την LG, απέναντι στην εφαρμογή που αναφέρεις. Που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές της θα το λύσουν (κάποια στιγμή), αν και εφόσον ταυτοποιηθεί πως το πρόβλημα είναι από την πλευρά τους.

Εκτός και αν μιλάμε για αποκλειστικό θέμα της ίδιας της εφαρμογής, που σημαίνει αυτομάτως, ότι και άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ζωτικής σημασίας, να κάνεις ένα factory reset.

Υ.Γ Καλό είναι να γίνεται απ'τον καθένα μας, όταν εκτελεί τόσο μεγάλης κλίμακας αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση του λειτουργικού Android.

Πως κανω φακτορι ρεσετ;

Θα με πετάξει στην προηγούμενη έκδοση ή απλα ειναι σαν να κανει ενα clean up του marshmallow;

Δημοσ.

Όταν κάνεις factory reset η τελευταία έκδοση Android που έχεις βάλει θα παραμείνει, απλά θα είναι σαν να έχει βγει από το κουτί του για πρώτη φορά. Όπως σου είπαν και παραπάνω σε πολλές συσκευές και ειδικά με πολλές εφαρμογές είναι σχεδόν must η επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετα από ένα τόσο major update.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...