Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στελνω φωτο παιδια...εχει κατι σαν γειωση ειναι διπλα απο το κοκκινο καλωδιο που ειναι συνδεδεμενο στο βισμα που συνδεεται με τον φορτιστη και φαινεται να εχει αποσυνδεθει...

post-241639-0-84643400-1450906241_thumb.jpg

post-241639-0-06475900-1450906482_thumb.jpg

post-241639-0-70659700-1450906548_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο υποθετω και γω,μαλλον σιγουρα ειναι η γειωση!Δεν μπορεις να το 'συνδεσεις';;Αποτι καταλαβαινω ειναι hp (mini) compaq?

ειναι acer...μπορω να κανω κατι???να γυμνωσω κανενα καλωδιο κτλ και να κανω νεα ενωση...???

Δημοσ.

Κάποια στιγμή που έστειλα σε ένα τεχνικό ένα ACER που είχαμε, μου το έβγαλε για πέταμα γιατί λέει δεν φτιάχνεται. Αυτό που έκανα είναι να παραγγείλω όλο το καλώδιο αυτό που δείχνεις απο το Ebay και το αντικατέστησα. Αν δεν μπορείς να μπλέξεις με κολήμματα κλπ, άλλαξέ το ολόκληρο. Δεν είναι κανένα μεγάλο κόστος, 5-7 ευρώ έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή που έστειλα σε ένα τεχνικό ένα ACER που είχαμε, μου το έβγαλε για πέταμα γιατί λέει δεν φτιάχνεται. Αυτό που έκανα είναι να παραγγείλω όλο το καλώδιο αυτό που δείχνεις απο το Ebay και το αντικατέστησα. Αν δεν μπορείς να μπλέξεις με κολήμματα κλπ, άλλαξέ το ολόκληρο. Δεν είναι κανένα μεγάλο κόστος, 5-7 ευρώ έχει.

μπορεις να με βοηθησεις που να το βρω???

Δημοσ.

Βγάλε το θερμοστελόμενο που έχουν τα μαύρα καλώδια και κολλησέ το στο Jack της τροφοδοσίας κάτω αριστερά που είναι το - και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Ποιό μοντέλο έχεις;

Παρακάτω σου έχω ένα Link για να δείς περίπου τι ψάχνεις.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=acer+power+connector&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xacer+power+jack+socket.TRS0&_nkw=acer+power+jack+socket&_sacat=0

Πρέπει να δείς ποιό ταιριάζει στο δικό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν χρειαζεται να παραγειλεις καινουργο καλωδιο.Πηγαινε σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες υπολογιστων με το καλωδιο η και ολο τον υπολογιστη ανοιγμενο σε αυτο το σημειο και πες του να σου κανει την κολληση που χρειαζεται. Ειναι ενα λεπτο δουλεια και μαλλον δεν θα σε χρεωσει καν.

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να με βοηθησεις που να το βρω???

βγάλε το θερμοσυστελομενο σωληνάκι απο το μαύρο καλώδιο, και κανε την σύνδεση της εικόνας ,,το κόκκινο καλώδιο ειναι ηδη κολλημένο ,,,οπότε κολλάς το μαύρο με κολλητήρι και είσαι έτοιμος !

post-291203-0-80439700-1451508451_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...τελικα το πηγα ετσι οπως το ειχα λυμενο στον μαστορα και μου ειπε οτι αυριο με μεθαυριο θα μου απαντησει...λετε να με ''εξοντωσει''??? :confused:  :confused:  :confused:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...