Evoliasmenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στελνω φωτο παιδια...εχει κατι σαν γειωση ειναι διπλα απο το κοκκινο καλωδιο που ειναι συνδεδεμενο στο βισμα που συνδεεται με τον φορτιστη και φαινεται να εχει αποσυνδεθει...
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο υποθετω και γω,μαλλον σιγουρα ειναι η γειωση!Δεν μπορεις να το 'συνδεσεις';;Αποτι καταλαβαινω ειναι hp (mini) compaq?
Evoliasmenos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο υποθετω και γω,μαλλον σιγουρα ειναι η γειωση!Δεν μπορεις να το 'συνδεσεις';;Αποτι καταλαβαινω ειναι hp (mini) compaq? ειναι acer...μπορω να κανω κατι???να γυμνωσω κανενα καλωδιο κτλ και να κανω νεα ενωση...???
teo20net Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια στιγμή που έστειλα σε ένα τεχνικό ένα ACER που είχαμε, μου το έβγαλε για πέταμα γιατί λέει δεν φτιάχνεται. Αυτό που έκανα είναι να παραγγείλω όλο το καλώδιο αυτό που δείχνεις απο το Ebay και το αντικατέστησα. Αν δεν μπορείς να μπλέξεις με κολήμματα κλπ, άλλαξέ το ολόκληρο. Δεν είναι κανένα μεγάλο κόστος, 5-7 ευρώ έχει. 1
Evoliasmenos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια στιγμή που έστειλα σε ένα τεχνικό ένα ACER που είχαμε, μου το έβγαλε για πέταμα γιατί λέει δεν φτιάχνεται. Αυτό που έκανα είναι να παραγγείλω όλο το καλώδιο αυτό που δείχνεις απο το Ebay και το αντικατέστησα. Αν δεν μπορείς να μπλέξεις με κολήμματα κλπ, άλλαξέ το ολόκληρο. Δεν είναι κανένα μεγάλο κόστος, 5-7 ευρώ έχει. μπορεις να με βοηθησεις που να το βρω???
k0nan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Βγάλε το θερμοστελόμενο που έχουν τα μαύρα καλώδια και κολλησέ το στο Jack της τροφοδοσίας κάτω αριστερά που είναι το - και είσαι κομπλέ.
Evoliasmenos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 μπορεις να γινεις λιγο πιο περιγραφικος???
teo20net Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ποιό μοντέλο έχεις; Παρακάτω σου έχω ένα Link για να δείς περίπου τι ψάχνεις. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=acer+power+connector&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xacer+power+jack+socket.TRS0&_nkw=acer+power+jack+socket&_sacat=0 Πρέπει να δείς ποιό ταιριάζει στο δικό σου. 1
Jason 93 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου δεν χρειαζεται να παραγειλεις καινουργο καλωδιο.Πηγαινε σε ενα μαγαζι που κανει επισκευες υπολογιστων με το καλωδιο η και ολο τον υπολογιστη ανοιγμενο σε αυτο το σημειο και πες του να σου κανει την κολληση που χρειαζεται. Ειναι ενα λεπτο δουλεια και μαλλον δεν θα σε χρεωσει καν. 1
phone-parts Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 μπορεις να με βοηθησεις που να το βρω??? βγάλε το θερμοσυστελομενο σωληνάκι απο το μαύρο καλώδιο, και κανε την σύνδεση της εικόνας ,,το κόκκινο καλώδιο ειναι ηδη κολλημένο ,,,οπότε κολλάς το μαύρο με κολλητήρι και είσαι έτοιμος !
kosnireggae Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 σε περιπτωση που το jack ειναι σε καλη κατάσταση καλο ειναι να κανεις ενα κάλο κώλυμα.αλιος αλαξε το 1
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους...τελικα το πηγα ετσι οπως το ειχα λυμενο στον μαστορα και μου ειπε οτι αυριο με μεθαυριο θα μου απαντησει...λετε να με ''εξοντωσει''??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα