ST0RM Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καμια καλη προταση για χριστουγεννιατικη ταινια ?? Κατι οικογενειακο εννοειτε.
scullyist Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μετά το Τhe Nightmare Βefore Christmas, το χάος. Kαι για να προλάβω, ναι, μια χαρά "οικογενειακό" είναι. 1
user27 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt0104940 Αριστουργημα 1
jim22479 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Πολυθρονα για δυο , με Εντι Μερφι / Νταν Ακροιντ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Die Hard Με πρόλαβες... 2
lefter Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 It's a wonderful life. Αυτη ακριβως. Τελεια 1
coffeex Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 National Lampoon's Christmas Vacation ίσως η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη κωμωδία. 3
ST0RM Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Home Alone? E οχι και Home Alone. Το εχω δει καμια 45αρια φορες(χωρις πλακα). Εχω γελασει απιστευτες ωρες, αλλα Μετά το Τhe Nightmare Βefore Christmas, το χάος. Kαι για να προλάβω, ναι, μια χαρά "οικογενειακό" είναι. Δεν το ξερω. Αλλα μου ακουγεται για λιγο "CSI" αυτο http://www.imdb.com/title/tt0104940 Αριστουργημα Θα το δω Τον Σκρουτζ τον βάζουν ακόμα λογικά ε; Τον βαζουν, αλλα ολες οι εκδοσεις που ξερω ειναι χαλια. Καμια καλη δεν ξερω.... ΤΟ εχω μονο σε βιβλιο, και μια φορα το ειδα για την πλακα μου με τον ντοναλντ Ντακ It's a wonderful life. Κατι μου λεει ο τιτλος. Θα το δω. Die Hard Ειναι σιγουρα αυτο Χριστουγεννιατικο ? Ο τιτλος του παντως ακουγεται σαν το " Πολυ σκληρος για να πεθανει" Πολυθρονα για δυο , με Εντι Μερφι / Νταν Ακροιντ Πρεπει να ειναι ωραιο. Δεν το ξερω, θα του δωσω μια ευκαιρια Love Actually Για να δουμε National Lampoon's Christmas Vacation ίσως η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη κωμωδία. Θα το δω Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας, γιατι πραγματικα ειχα κολλησει στο θεμα αυτο !! Ευχαριστω !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα