jokul7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα, θα ήθελα να μου προτείνετε τι ακουστικά να πάρω για PS4 που να παίζουν και στο XBOX ONE. Δυστυχώς έχω το παλιό χειριστήριο του ΟΝΕ οπότε θα χρειαστώ και τον αντάπτορα. Θα ήθελα σύνολο χρημάτων (με τον αντάπτορα) έως 70€ και δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το μικρόφωνο. Ευχαριστώ πολύ.
kostiger Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Παρε τα αυθεντικα του ΟΝΕ που εχουν τον ανταπτορα κ λειτουργουν και με το μπλεηστεσιο..
pechlis13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα, θα ήθελα να μου προτείνετε τι ακουστικά να πάρω για PS4 που να παίζουν και στο XBOX ONE. Δυστυχώς έχω το παλιό χειριστήριο του ΟΝΕ οπότε θα χρειαστώ και τον αντάπτορα. Θα ήθελα σύνολο χρημάτων (με τον αντάπτορα) έως 70€ και δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το μικρόφωνο. Ευχαριστώ πολύ. Καλημερα και χρονια πολλα, εγω εχω παρει φιλε μου απο EBAY τα JBL J88i και τα πηρα φθηνα στα 50eur, αν εχεις υπολοιπο σε paypal κοιτα το λιγο δεν θα βγεις χαμενος!
Socratis_g Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 απο τα καλύτερα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00JJNQG98?keywords=kingston%20hyperx&qid=1450949927&ref_=sr_1_3&sr=8-3
jokul7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προς ενημέρωση: Σε Πλαίσιο-Κωτσόβολο δεν ξέρει κανένας και δεν εγγυάται κανένας το να παίζουν και στα 2 (Αν είναι δυνατόν σε περίοδο εορτών να μην ξέρει κανείς να πουλήσει ακουστικά...). Τα αυθεντικά του ΟΝΕ μου είπαν στο Public ότι τα έχουν δοκιμάσει σε PS4 και ο ήχος είναι μόνο από το ένα ακουστικό και με παράσιτα. Επίσης στο google δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση αφού κάποιος λέει ότι παίζει και κάποιος άλλος όχι. Τελικά τη λύση έδωσε ένας τύπος στα Mediamarkt όπου μου πρότεινε αυτά: Hama Insomnia Ice και επιπλέον τον headset adaptor του ΟΝΕ, τα οποία είναι και τα μόνα που γράφουν στο κουτί ότι παίζουν και στα 2. Οπότε αγόρασα αυτά και θα τα δοκιμάσω το βράδυ.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προς ενημέρωση: Σε Πλαίσιο-Κωτσόβολο δεν ξέρει κανένας και δεν εγγυάται κανένας το να παίζουν και στα 2 (Αν είναι δυνατόν σε περίοδο εορτών να μην ξέρει κανείς να πουλήσει ακουστικά...). Τα αυθεντικά του ΟΝΕ μου είπαν στο Public ότι τα έχουν δοκιμάσει σε PS4 και ο ήχος είναι μόνο από το ένα ακουστικό και με παράσιτα. Επίσης στο google δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση αφού κάποιος λέει ότι παίζει και κάποιος άλλος όχι. Τελικά τη λύση έδωσε ένας τύπος στα Mediamarkt όπου μου πρότεινε αυτά: Hama Insomnia Ice και επιπλέον τον headset adaptor του ΟΝΕ, τα οποία είναι και τα μόνα που γράφουν στο κουτί ότι παίζουν και στα 2. Οπότε αγόρασα αυτά και θα τα δοκιμάσω το βράδυ. Που την ειδες την λυση???Εκτως του οτι πηγες και ρωτησες στις μεγαλες αλυσιδες που ειτε 1)Κλασσικα δεν γνωριζουν που τους πανε τα 4 οι πωλητες εκει ή 2)Ε τι θα σου προτεινανε,ειτε αυτα που εχουν αυτοι ειτε οτι γραφει πανω στο κουτι οτι ειναι συμβατο με την κονσολα,κοινως οτι να ναι. Τα παραπανω Hama,τα οποια μονο στην οψη δειχνουν τελειως αβολα και της πλακας δεν πιανουν μια μπροστα στα cloud που αναφερθηκαν παραπανω τα οποια αν δεις Unboxing τους αλλα και ζωντανα,απλα ντρεπεσαι να τα βαλεις διπλα σε τετοια ακουστικα της πλακας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα