Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κατάφερα..κατέβασα ένα "older android wear version" ,πήρα κανονικά την αναβάθμιση στο ρολόι κι ύστερα έκανα ενημέρωση και το android wear app του κινητού..Κάποιος την είχε ψάξει τη δουλειά και έδωσε τα φώτα του..

Δημοσ.

Παντως σημερα που ρωτησα σε ενα public ποτε ερχεται το 2nd edition με ενημερωσαν οτι το περιμεναν μεσα στον Δεκεμβρη και μολις ερθει εχουν ενημερωση οτι το πρωτο θα παει σε μια τρελη τιμη γυρω στα 120 ευρω.. Ετσι μου ειπαν επι λεξη στο public χαλανδριου οποτε μαλλον το 120 του γερμανου δεν ειναι τυχαιο μαλλον ηθελαν να ξεστοκαρουν πριν τους αλλους αφου οταν ολοι θα πουλανε τοσο θα ειναι δυσκολο..

Δημοσ.

Απλα μου φανηκε περιεργο οτι ο πωλητης του public μου ειπε 120 ευρω που τοσο ηταν και η προσφορα του γερμανου.. Χωρις να του εχω πει εγω κατι για γερμανο..

Ηδη βλεπω το 2nd sport edition στα 275 http://www.skroutz.gr/s/8045176/Motorola-Moto-360-Sport-2nd-Gen.html

Δημοσ.

Πάντως,μετά από μια βδομάδα χρήσης,σήμερα το λουράκι ξεφτισε στο σημείο που είναι η τρύπα για να κουμπωθει...Πολύ ψευτοδέρμα και το έχω χαλαρό..Άραγε,το καλύπτει ή εγγύηση;;

Δημοσ.

νομίζω οι εγγυήσεις είναι για λειτουργικά θέματα, όχι "εμφάνισης". Δηλαδή, όσο και να ξεφτίσει το λουράκι, τη δουλειά του την κάνει και το ρολόι δουλεύει σου λένε.

Δημοσ.

νομίζω οι εγγυήσεις είναι για λειτουργικά θέματα, όχι "εμφάνισης". Δηλαδή, όσο και να ξεφτίσει το λουράκι, τη δουλειά του την κάνει και το ρολόι δουλεύει σου λένε.

Ευχαριστώ..
Δημοσ.

καλά εννοείται ότι θα παρεις τηλέφωνο, απλά σου λέω τι να περιμένεις (για να έχεις και αντίλογο). Πχ αν είναι τόσο σκάρτο, θα πείς, θα κοπεί σύντομα, και μπορεί να είναι μετά τους 6 μήνες που δίνετε εγγύηση λογικά στα αξεσουάρ, και τι θα κάνω εγώ, δείχνει κακή ποιότητα κτλπ

Δημοσ.

Σε μένα άλλαξε η κατάσταση σήμερα και τώρα είναι σε επεξεργασία από 7/1 

βέβαια τους έχω στείλει 5-6 μαιλ την προηγούμενη βδομάδα και έχω μιλήσει και στο τηλέφωνο μαζί τους 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...