k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάνεις κλίκ πάνω στη φωτο, και μετά πάλι κλικ στη φωτο πανω δεξια στο αναδυόμενο παράθυρο, σου το δείχνει σε μεγέθυνση.Εκεί φαίνεται ότι το λουράκι είναι απο διαφορετικό υλικό σε σχέση με το μαύρο
panormou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή εχουν περάσει και τα δύο χρωματα απο τα χερια μου.. Το μαυρο ειναι πολυ πιο ομορφο και δειχνει και πιο ακριβο..και γενικα δεν ειμαι του μαυρου..
shamrock1404 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ok...Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση!
shamrock1404 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν...Έχω παραγγείλει ένα Huawei b2 και 24/12 βρίσκεται σε αποστολή από αποθήκη..28/12 σε κάποια άκυρη στιγμή,έβγαλε διαθέσιμο το γκρι moto 360 και σήμερα 30/12 10.45,μου το έφερε ο courier...Ούτε,το τζόκερ να έπιανα...Έχω και στοιχεία για τους δύσπιστους..
Swimmer21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το Moto 360 δείχνει πρόγνωση καιρού για τις επόμενες 24 ώρες για Αθήνα. Άσπρες κάθετες γραμμές: Πυκνότητα συννεφιάς ανάλογα το ύψος των γραμμών ΓΙΑ ΜΕΡΑ Γκρί κάθετες γραμμές : Πυκνότητα συννεφιάς ανάλογα το ύψος των γραμμών ΓΙΑ ΝΥΧΤΑ Μπλέ γραμμούλες: mm βροχής Άσπρες γραμμούλες: mm χιονιού Στη φωτό δείχνει βροχή (αν πέσει η θερμοκρασία θα είναι χιόνι) για αύριο από τις 13:00 μέχρι 18:00 και μετά χιόνι 3:00 με 7:00 το ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς! Ρολόι: Moto 360 Watchface: Krona Sunlight Στο θέμα μας τώρα, έχω το ασημί 1 χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος.. Το μαύρο έχω ακούσει κάνει γρατζουνιές και φαίνεται το ασημί από κάτω.. Ειδικά γύρω απο το κατραν που είναι μυτερό το ατσάλι.. Αλλα ναι είναι πιο ωραίο το μαύρο.. Βέβαια και το ασημί με καφέ λουράκι που είχα τραβάει τα βλέμματα
k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πέρασα και εγώ από κατάστημα την δευτέρα και έκανα παραγγελία για το γκρι, ελπίζω να το φέρουν παρόλο που είχα κάνει παραγγελία από κατάστημα και μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο στην αποθήκη, σήμερα που μου είχαν πει να το παραλάβω "δυστυχώς" δεν υπήρχε μέσα στο φορτηγό που έφερε την παραγγελία. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά για να κάνω νέα παραγγελία τηλεφωνικά..
marksk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 παρόλο που είχα κάνει παραγγελία από κατάστημα και μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο στην αποθήκη, σήμερα που μου είχαν πει να το παραλάβω "δυστυχώς" δεν υπήρχε μέσα στο φορτηγό που έφερε την παραγγελία. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά για να κάνω νέα παραγγελία τηλεφωνικά.. και τελικά τι έγινε ; για γκρι μιλάμε ;
nikosdet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μακάρι να βγάλεις άκρη!! Γενικά ο Γερμανός, όσες -λίγες συγκριτικά με άλλα- φορές έχω αγοράσει ή κοιτάξω να αγοράσω κάτι, έχει τρελή γραφειοκρατία! Σε παραπέμπει ο ένας στον άλλο, σου λένε απλά πως κάτι δεν ξέρουν και δεν τους ενδιαφέρει τίποτε από εκεί και πέρα και πρέπει να βγάλεις εσύ άκρη, στα καταστήματα απαντάνε σπάνια στα τηλ κτλ. Εγώ που είμαι και του μαύρου, το ήθελα πάρα πολύ, αλλά αφού μου έκατσε το γκρι τι να κάνω, θα συμβιβαστώ! Μακάρι να είμαι τόσο τυχερός που να το πετύχω κάπου μέχρι αύριο μήπως αλλάξω.. Πάντως εμένα συνέβη το εξής: Παρήγγειλα εχθές το πρωί κατά τις 8:30πμ και έβαλα σημείωση να μου αποσταλεί από εβδομάδα (συνεπώς είτε το δίνουν αργότερο στον courier είτε δίνουν εντολή στον τελευταίο να το κρατήσει λίγες μέρες), ειδάλλως -εφόσον είναι τόσο άμεση η αποστολή- να τους δώσω τη διεύθυνση μου αποσταλεί εκεί που βρίσκομαι τώρα (γιατί δεν ήθελα να μου το στείλουν εδώ, να καθυστερήσει 1-2 μέρες με τόσο φόρτο που έχουν αυτές τις ημέρες και μετά να το χάσω). Ε και που το έγραψε: ήδη από εχθές το έδωσαν στα ELTA Courier και σήμερα πήγαν για παράδοση! Κάνουν το κατά τ'άλλα ιδανικό, "παραλαμβάνω την επομένη", σε λάθος χρόνο αγνοώντας τη σημείωση μου. Τι να πω, από τη μία λέω μπράβο, από την άλλη τι βλακεία!
k_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 και τελικά τι έγινε ; για γκρι μιλάμε ; Τελικά έμεινα με το "γκρι" στο χέρι! Όχι στον καρπό όμως.... Προφανώς κάποιος το τσίμπησε μέσα από το κατάστημα, δεν μπορεί να έγινε η παραγγελία και μετά να χάθηκε.. Εδώ σε πελάτες λιανικής έχει online απόθεμα, σε αυτούς θα πέσει έξω?
georgexx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 οι ανταπτορες στο παρακατω βιντεο κανουν δουλεια,και αν ναι ξερει κανενας που μπορουμε να τους βρουμε σε λογικη τιμη αν τελικα το παρουμε
karembe78 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πανω που ημουν ετοιμος να πληρωσω εξαφανηστηκε απο το καλαθι!!! Πανω που ημουν ετοιμος να πληρωσω εξαφανιστηκε απο το καλαθι!!! Πανω που ημουν ετοιμος να πληρωσω εξαφανιστηκε απο το καλαθι!!!
touristas1985 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 εμενα το περασε λεει σε επεκεργασια...τωρα αν θα το στειλουν ιδια δεν εχς
Προτεινόμενες αναρτήσεις