marksk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπααα Υπομονή και βλέπουμε. Μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία το κατάστημα;
shamrock1404 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ περιμένω Huawei b2...Αλλά,μπορεί ν'ακυρωθεί άνετα από το συγκεκριμένο κατάστημα..Υπάρχει έντονη προϊστορία..
marksk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Από την σελίδα τους http://company.germanos.gr/terms-of-use ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Το e-germanos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου Διαθεσιμότητα προϊόντωνΑν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά. Εγώ δεν το ακυρώνω και τους το είπα
nikosdet Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω καταλάβει, σε πήραν και σου είπαν για ακύρωση, ή απλά εσύ ανησυχείς επειδή δε βλέπεις πρόοδο στην κατάσταση της παραγγελίας σου σε σχέση με τους υπόλοιπους; Δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ γιατί όντως ο Γερμανός έχει κακή προϊστορία, αλλά κανονικά εφόσον έγινε κανονικά η παραγγελία και δεν είναι ότι σταμάτησε πλήρως να το φέρνει ο προμηθευτής πρέπει να στο στείλουν. Κάποιοι μπορεί να χαλαστούν, ο μέσος καταναλωτής θα κατανοήσει ενδεχόμενη καθυστέρηση - φέρτε μου και 20 μέρες μετά με αυτήν την τιμή από το να θες να μου το πουλήσεις τότε 300 (ή 200κάτι) ευρώ. Εγώ πάντως το έβαλα με παράδοση στο χώρο μου για να αποφύγω κατάστημα και για να έχω τη δυνατότητα επιστροφής όπως ισχύει στις ηλεκτρονικές παραγγελίες.
marksk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έχω επικοινωνήσει μαζί τους με email, με τηλέφωνο είναι αδύνατο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει σε στοκ και θα πρέπει να ακυρώσω εγώ την παραγγελία
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έχω επικοινωνήσει μαζί τους με email, με τηλέφωνο είναι αδύνατο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει σε στοκ και θα πρέπει να ακυρώσω εγώ την παραγγελία Και γιατί δεν την ακυρώνεις;
nikosdet Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί να την ακυρώσει; Κ μάλιστα ο ίδιος;!
shamrock1404 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ας σου δώσουν το δεύτερης γενιάς στην ίδια τιμή..
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί να την ακυρώσει; Κ μάλιστα ο ίδιος;! Αφού δεν υπάρχει τι να κάνει;
sakis21401 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα.πηγα σε καταστημα και διαθεσιμο για παραγγελια μου ειπαν μονο το γκρι.ειδα το μαυρο στην εκθεση και το πηρα.δεν ειχε ανοιξει καν.ξερετε αν μπορεις να δεις μηνυματα απο viber?
shamrock1404 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα.πηγα σε καταστημα και διαθεσιμο για παραγγελια μου ειπαν μονο το γκρι.ειδα το μαυρο στην εκθεση και το πηρα.δεν ειχε ανοιξει καν.ξερετε αν μπορεις να δεις μηνυματα απο viber? Σε ποιο κατάστημα;;;;Άμεσα διαθέσιμο;;
mlafkas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια καλά σε όλους. Εγώ το πήρα σήμερα από το κατάστημα του Κερατσινίου που το είχε διαθέσιμο. Οποίος ενδιαφέρεται ας πάρει τηλέφωνο στα καταστήματα της περιοχής του. Στο Κερατσίνι έχει τώρα ένα κομμάτι από το Huawei.
shamrock1404 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Άσχετο..Το μαύρο είναι όλο μαύρο οκ..Το γκρι είναι αυτό που δείχνει το site του Γερμανού(ασήμι κάσα με σκούρο λουρί) ή το ασημί με το ανοιχτό γκρι λουρί;; Δηλαδή σαν αυτό http://www.public.gr/product/wearables-gadgets/smartwatches/smartwatch-motorola-moto-360-gkri/prod7240320pp/
k_dinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω θα έρθει με γγκρι λουρι, τουλάχιστον από ότι έχω δει σε reviews αυτά τα 2 υπάρχουν μόνο...Πέρασα και εγώ από κατάστημα την δευτέρα και έκανα παραγγελία για το γκρι, ελπίζω να το φέρουν
shamrock1404 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Άρα,ή φωτογραφία του γκρι στο Γερμανο είναι γτπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις