Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή εγώ ξεκίνησα το θέμα, λυπάμαι πολύ για αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν το post μου και έτρεξαν να το πάρουν για να το πουλήσουν 40 ευρώ παραπάνω στις αγγελίες. Και παράλληλα να το στερήσουν από αυτούς που πραγματικά τους ενδιέφερε γιατί ήταν εξαιρετική προσφορά! Κρίμα πραγματικά!

• Like 26
Δημοσ.

Επειδή εγώ ξεκίνησα το θέμα, λυπάμαι πολύ για αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν το post μου και έτρεξαν να το πάρουν για να το πουλήσουν 40 ευρώ παραπάνω στις αγγελίες. Και παράλληλα να το στερήσουν από αυτούς που πραγματικά τους ενδιέφερε γιατί ήταν εξαιρετική προσφορά! Κρίμα πραγματικά!

Αγαπητέ συμφορουμίτη εσύ έκανες αυτό που έπρεπε και μπράβο σου, για τους άλλους δε θα σχολιάσω είναι δικαίωμα του καθενός, απλά προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου που κάποιοι αλλοιώνουν την αξία και το σκοπό του forum...

• Like 6
Δημοσ.

Μα τι λες φιλέ, πολύ καλά έκανες και ενημέρωσες και σε ευχαριστώ.

Ίσως να πρέπει να το σκεφτούν οι admin αν μερικοί εκμεταλλεύονται καταστάσεις και να ενεργήσουν αναλόγος

Δημοσ.

Παρακολουθώ το θέμα απ'την αρχή και θα ήθελα να πω τα εξής. Δεν θεωρώ ότι φταίει ο ts για την κατάσταση των αγγελιών με "καπέλο" άλλα η καταναλωτική μανία μας ειδικά για την τεχνολογία (στο συγκεκριμένο forum). Εκεί πατάνε και οι επίδοξοι πωλητές που εκμεταλλεύονται τέτοιες περιπτώσεις για το εύκολο κέρδος (δουλέψτε και λίγο ρε παιδιά να δείτε πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κάποιος 40-50€ σήμερα..)

Γνώμη μου λοιπόν είναι ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτές τις αγγελίες γιατί σίγουρα θα βγει πάλι κάποια προσφορά. Τιθασεύστε τα "θέλω" σας (κι εγώ μαζί εννοείται) για να σταματήσει αυτή η αισχροκέρδεια...

Ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε, ευχαριστώ πολύ το forum για τη φιλοξενία του, συγγνώμη για το "σεντόνι" που έγραψα και..

Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!!!!!!!!

• Like 6
Δημοσ.

Επειδη δεν πολυμπαινω, δηλαδη 119+50 = 169€ το πουλανε? Οταν πριν 2 μηνες ειχε σταθερα περι τα 170 ευρω καινουργιο στην αγορα (οχι των 'αγγελιων')? Προφανως και δεν πρεπει να αγορασει κανενας, οχι μονο για την αισχροκερδεια αλλά και γιατι δεν προκειται για συμφερουσα τιμη ετσι κι αλλιως! Εδω 179,90 + μεταφορικα επαιξε πριν ακριβως 1 μηνα το δευτερης γενιας (!) 360 στο γαλλικο αμαζον. Με ψιλοειχε φαγουρισει τοτε αλλά μου φανηκαν και παλι παρα πολλα λεφτα για κατι που πιθανοτατα μετα απο 2 χρονια θα ηταν για πεταμα (αλλάζουν αραγε οι μπαταριες τους αυτων)?

Στα 119 φυσικα και ειναι για τα ελληνικα δεδομενα πολυ καλα. Προσωπικα ειχε κατσει απο εξω μια καλυτερη προσφορα και το τσιμπησα για δωρο, θελει λιγο ψαξιμο (λιγο ομως, ελαχιστο, κυριως πχ να μην ενεργοποιειται η οθονη με το παραμικρο κουνημα) για την βελτιστοποιηση της καταναλωσης της μπαταριας, αλλιως δεν κραταει ευκολα πανω απο μερα. Κατα τα λοιπα παροτι ειναι λιγακι 'χοντρο', δειχνει παρα πολυ ωραια (ακομα και σε ψιλο-μικροκαμωμενο γυναικειο χερι, οπου κατεληξε), ενω απο λειτουργιες ειναι σουπερ βολικο (οκ δεν απαντας σε κλησεις απευθειας σε αυτο αφου δεν εχει ηχειο/ακουστικο, αλλά βλεπεις με τη μια ο,τι γινεται στο κινητο χωρις να τρεχεις να το... ψαχνεις ή να το ζοριζεις να βγει απο καμια τσεπη)... Εφαρμογες κυκλοφορουν καμποσες, συνιστω σεμνη χρηση παντως, μονο τα απολυτως απαραιτητα καλυτερα. Α και η ασυρματη φορτιση επισης αξιζει (και λογικα συμβαλλει και στην καλυτερη... αδιαβροχοποιηση του).

Για μενα ειχα τσιμπησει σε ακομα καλυτερη προσφορα το galaxy gear fit, το οποιο τωρα που... λογω εορτων εμεινε σχεδον σε ακινησια, εχει γραψει ηδη 12 μερες χωρις φορτιση και εχει ακομα 25%! Σε νορμαλ συνθηκες το φορτιζα ανα 3-3.5 μερες. Γενικα να το εχετε υποψη το θεμα αυτονομιας οσοι πατε για smartwatch, αν καποιος φτασει να εχει 2 κινητα, ενα ρολόι, ασυρματα ακουστικα και κανα ταμπλετ και να θελουν ολα ανα 1,5 μερα φορτιση θα φριξει...!

• Like 1
Δημοσ.

garmin vivoactive. 8-9 μέρες έχω να το φορτίσω και η μπαταρία είναι ακόμη στο 59%. Bluetooth ενεργοποιημένο μαζί με ειδοποιήσεις κτλ. Μια χαρά βλέπω mail, κλήσεις, μνμ κτλ. και έχει GPS και πλήρες fitness tracking. Από εμφάνιση δεν είναι ωραίο αλλά είναι ιδιαίτερα λεπτό και δεν ενοχλεί. Για μένα αν δεν φτιάξουν το θέμα της μπαταρίας στα smartwatches δε λέει η αγορά τους. Είναι τραγικό να το φορτίζεις κάθε μέρα. 

Επίσης το moto 360 παντού έξω παίζει στα 150$ και η τιμή του θα κατέβει και άλλο όσο ξεστοκάρουν. Οπότε είναι αμαρτία να δώσει κάποιος πάνω από 150 γιαυτό new αυτή την εποχή. Περιμένετε λίγο αν το θέλετε και σε λίγο θα παίζουν κανονικά στα 120-130. 

Δημοσ.

garmin vivoactive. 8-9 μέρες έχω να το φορτίσω και η μπαταρία είναι ακόμη στο 59%. Bluetooth ενεργοποιημένο μαζί με ειδοποιήσεις κτλ. Μια χαρά βλέπω mail, κλήσεις, μνμ κτλ. και έχει GPS και πλήρες fitness tracking. Από εμφάνιση δεν είναι ωραίο αλλά είναι ιδιαίτερα λεπτό και δεν ενοχλεί. Για μένα αν δεν φτιάξουν το θέμα της μπαταρίας στα smartwatches δε λέει η αγορά τους. Είναι τραγικό να το φορτίζεις κάθε μέρα. 

Έχει ελληνικό μενού και υποστηρίζει κανονικά την ελληνική γλώσσα;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Πριν από κάποια λεπτά, τσέκαρα τη διαθεσιμότητα του ρολογιού στο site όπως κάνω 10 φορές τη μέρα από όταν είδα το θέμα εδώ και δεν το είχα προλάβει, και μου έβγαλε (μόνο) το γκρι διαθέσιμο ("ελάχιστη διαθεσιμότητα"). Έριξα παραγγελία και ξαναμπήκα αμέσως στη σελίδα του προϊόντος να βρω το λινκ για να το ποστάρω άμεσα και μέσα στο δευτερόλεπτο με την εναλλαγή από το γκρι στο μαύρο (για να δω αν έπαιξε κι αυτό) και τούμπαλιν στο γκρι, από "ελάχιστη διαθεσιμότητα" ξαναέγινε "μη διαθέσιμο". Δεν ξέρω αν ήταν μόνο 1 και το πρόλαβα (και η ένδειξη διαθεσιμότητας να καθυστερεί να αλλάξει κάποια δεύτερα) ή κάποιος πήρε το τελευταίο ακριβώς τα επόμενο λεπτό από εμένα.

Κρίμα που δεν παρέμεινε διαθέσιμο να επωφεληθούν κι άλλοι. Το ποστάρω παραταύτα για 2 λόγους: για όσους το θέλουν και δεν το έχουν προλάβει ώστε να ελέγχουν τακτικά (ένα επιπλέον tab είναι μόνο :P), και για το φίλο που το παρήγγειλε και φοβάται/του είπαν για άκυρο (δεν ξέρω αν αφορούσε το μαύρο ή το γκρι).

Δημοσ.

Μαύρο πήρα.
Ελπίζω να ξαναστοκαρουν και να μου στείλουν

κολλημένη στο 

Έγινε καταχώρηση  23.12.2015

η παραγγελία 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...