Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+πανεμορφο και ποιοτικο, ευχρηστο και λειτουργικο, πολλες λειτουργίες και εφαρμογές, εχεις πλεον το κινητό στην τσέπη, αφού δθαβάζεις όλες τις ενημερώσεις (κλησεις, μηνυματα, emails, messenger), βηματομετρο κ παλμοι

- μπαταρια (μια μερα οριακα αν εχει κινηση το κινητο σου), πολλες φορες αποσυνδεεται (samsung lollippop 5.01) και θελει εκ νεου pairing, αλλα εχει διορθωθεί τελευταια με ενημερώσεις.

Γενικά είναι σουπερ σε αυτην την τιμή και κυριως πολύ εντυπωσιακό στην εμφανιση.

• Like 1
Δημοσ.

Tα λευκα παντως ειναι πιο ομορφα στα δικα μου ματια....... :-D

Υ.Γ. Ισως λογο του bluetοοth headset να ειναι και πολυ πιο χρηστικό απο οτι ενα κλασσικο smartwatch οπως αυτο του τιτλου........ :X

Δημοσ.

Και οχι μονο....βασικα το σκεπτικο μου παει ως εξης:

Το λευκο δεν εχει βαφτει οποτε το αλουμινένιο σασι φαινεται σε ολο του το μεγαλείο.....συν του οτι στα βαμενα αλουμίνια (και δη στα κινεζικα βαμενα αλουμίνια) δεν εχω καμια εμπιστοσυνη......μπορει να ξεφλουδιζουν με τον καιρο και την χρηση!!!  :shock:  :X  :cry:

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει mail με τον αριθμό παραγγελίας και τι ποσό. Βέβαια πλήρωσα με κάρτα.. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Μου λέει πως όταν σταλεί από την αποθήκη θα πάρω νέο mail.. :/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...