Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως ξεστοκάρισμα των εκθεσιακών!

Βασικά αν δεν βγει στα 100-120 ευρώ ξανά θα συστηνα υπομονή και οικονομία για το gen 2....

• Like 1
Δημοσ.

Εχει ενα μαυρο στο stock house στη μεταμόρφωση στα 90 ευρω. Αλλα δεν εξυπηρετεί τηλεφωνικά για λεπτομεριες το καταστημα. http://www.plaisio.gr/tilefona/wearables/wearables-all/Motorola-Smartwatch-Moto360-Black-SM3996AR1T1.htm

Έκανα τον κόπο να πάω γιατί από το τηλέφωνο δεν έγινε δουλειά. Το έχουν πάρει και λογικά ήταν ένα κομμάτι.

Ας ελπίσουμε σε άλλες αντίστοιχες τιμές στην προσπάθεια τους να ξεστοκάρουν την πρώτη γενιά.

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει το ρολοι για καταστημα oteshop μετα τα χριστουγενα και μου ειπαν θα μου το φερουν!! Σημερα με ενημερωσαν να παραλαβω στην τιμη των 119 ευρω!!! Ποση μπαταρια εχει στην αρχη?!?! Το λουρακι πως αλλαζει και που μπορω να βρω μπρασελε για το ρολοι???

Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει το ρολοι για καταστημα oteshop μετα τα χριστουγενα και μου ειπαν θα μου το φερουν!! Σημερα με ενημερωσαν να παραλαβω στην τιμη των 119 ευρω!!! Ποση μπαταρια εχει στην αρχη?!?! Το λουρακι πως αλλαζει και που μπορω να βρω μπρασελε για το ρολοι???

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Είχες παραγγείλει από oteshop μετά τα Χριστούγεννα;

Δημοσ.

Περασα απο τα oteshop στις 28/12/15 και τους ειπα θελω το ρολοι. Μου λενε θα το παραγγειλουμε και θα σου το φερουμε.

Σημερα με πηρανε τηλεφωνο να παω να παραλαβω στην τιμη των 119 ευρω!!

Τι δεν καταλαβες?

Δημοσ.

46mm είναι. Αν κοιτάς στο ebay, ψάξε ειδικά για το moto 360 (προσοχή μην είναι η 2η έκδοση γιατί νομίζω έχει μία μικρή διαφορά και στο 46άρι). Μπρασελέ στο ebay έχει πολλά, εγώ ακόμη δεν πήρα (δε με αφήνει να πληρώσω στο paypal με κάρτα Alpha και Πειραιώς).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...